Įkraunama...
Įkraunama...

IVF, Stebuklingųjų II namai.

Tai ka, Citai, traukiam sunkiaja artilerija i kova gun_bandana.gif Pinigu ziauriai gaila, bet zinai......jie uzdirbami.Gaila, kad neisiena vaiku "uzdirbti" biggrin.gif As kazkaip manau, kad patekai i reikiamas ir tinkamas rankas thumb_yello.gif O testu rezultatai TIKRAI tau kazka atsakys.Jeigu nieko nera susijusio su imuninem bedom, bent jau bus aisku ir tas Gorgy tikrai zinos kur ziuret tokiu atveju.Kita vertus, jei atras kazka ten idomaus tuose tyrimuose, tai bent jau bus aiski uzduotis ka reikia iveikti.O jie, tikiu, irgi zino kaip ta padaryti.Gali buti, kad nusipezejau cia visiska nesamone, bet tikiuosi, kad supratai ka norejau pasakyti, nes as visai nieko neraukiu apie ta mistika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 09 27, 21:52)
O negalejo cia tie tepineliai buti? unsure.gif

Atsius i namus per kelis kartus,jei yra noras gali cia krauti,pakomentuosim.Tik aisku geriau viska kartu tureti,tai daugiau maziau aisku kas del ko.

Nu ne, tie tepineliai yra HVS. Nu matysim gal is rezultatu paaiskes kazkas. Aisku kad krausiu cia, juk turiu dvi expertes ax.gif Vienas as ten nieko nesuprasiu 4u.gif Aciu smile.gif Oi isivaizduoju koks tas jausmas nuostabus wub.gif

QUOTE(Atiloja @ 2011 09 27, 22:00)
Citas, saunuole tu  4u.gif pirmyn link tikslo  4u.gif  wub.gif

Aciu Atiloja, dar toli mano tikslas smile.gif Dabar tavo tikslas daug arciau taigi susikoncentruokim i tave ir kitas pradejusias ar ipusejusias wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 09 27, 22:00)
labai del taves dziaugiuosi ir tikiuosi, kad tai buvo paskutinis pasispardymas pries TA karta  4u.gif
aciu  4u.gif noriu viska perskaityti, bet jau pasakoju smile.gif Gavau ta issvajotaji ukola kartu sudidziule melyne pilve smile.gif bet dzin ta melyne, svarbu, kad tai jau pradzia  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif
Su startu tave 4u.gif

dzin ta melyne drinks_cheers.gif kol gimdysi sugis irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 27, 21:39)
O tai kaip tu manai kas tas pirmas testas??  g.gif  Jis 220 kainavo.

Ir mane prajuokino tavo nutikimas siandien smile.gif Gorgis pacientes korteleje pasizymi, is kur apie ji suzinojo, todel jau pats laikas jam ir Keberiokst ismokti istarti smile.gif

Tavo paminetas pirmas tyrimas (FGA3) - antikuniai; FGA4 - kileres; trecias, kuris speju turetu buti F25M - del kraujo kresejimo genu (mthfr, leideno faktoriaus); LAD - antikuniai pries leukocitus (blogai, kai zemas); DQalfa - patikrins tavo ir vyro lasteliu suderinamuma vieno geno, t.y. DQalfa, lygmenyje (reikia, kad kuo maziau sutaptu). Kol kas trumpai tiek smile.gif

Laukiam atsakymu ir plano. Keberiokst siandien naujos vilties ipute, pateikusi grazios imuninio gydymo sekmes statistikos ax.gif Zinoma, ji pati mums kuo puikiausias irodymas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 09 27, 18:51)
nu Citas tikriausiai pati i Cikaga isvare smile.gif
As jau namie,visa laiminga  bigsmile.gif Prisipazinkit,kuri stipriausiai kumscius laike?
Taigi Gorgis sake,kad viskas cia gerai,kontroliuojama ir laikytis plano,kuri turejau anksciau-kita savaitgali lit plius intralipidai.Tada dar persitestuojam ir galvojam ka daryti arba ko jau nedaryti.Klausiau del ko cia kyla,sake kiekvienas nestumas yra issukis organizmui,ir visada pastojus kazkas sukyla,tik esme kaip i tai reaguoja visa imunine.O visi kiti tyrimai pas mane puikus smile.gif

Kaip gera girdėti geras naujienas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 27, 19:48)
Pagaliau išmušė atsakymo valanda.

899,7

O po tokios žinios dvigubai smagiau thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 09 27, 22:04)
Tai ka, Citai, traukiam sunkiaja artilerija i kova  gun_bandana.gif

nes as visai nieko neraukiu apie ta mistika  biggrin.gif

Jo sedu i tanka gana cia tik pistoletu gintis lotuliukas.gif Man visa tai irgi msitika, bet su keberiokst ir iride tikrai neprapulsiu bigsmile.gif

QUOTE(Iride @ 2011 09 27, 22:14)
Ir mane prajuokino tavo nutikimas siandien smile.gif Gorgis pacientes korteleje pasizymi, is kur apie ji suzinojo, todel jau pats laikas jam ir Keberiokst ismokti istarti smile.gif

Tavo paminetas pirmas tyrimas (FGA3) - antikuniai; FGA4 - kileres; trecias, kuris speju turetu buti F25M - del kraujo kresejimo genu (mthfr, leideno faktoriaus); LAD - antikuniai pries leukocitus (blogai, kai zemas); DQalfa - patikrins tavo ir vyro lasteliu suderinamuma vieno geno, t.y. DQalfa, lygmenyje (reikia, kad kuo maziau sutaptu). Kol kas trumpai tiek smile.gif

Laukiam atsakymu ir plano. Keberiokst siandien naujos vilties ipute, pateikusi grazios imuninio gydymo sekmes statistikos  ax.gif Zinoma, ji pati mums kuo puikiausias irodymas  4u.gif

Wow, aciu Iride uz vertima is ateiviu (Gorgy) kalbos tongue.gif jau dabar negaliu sulaukti tu rezultatu smile.gif Beje o jus mergaites dare tik Chlamidija ar tas kazkokias dvi plazmas kartu?? Ko tas gorgy man butinai liepe visus tris darytis nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 27, 22:37)
Beje o jus mergaites dare tik Chlamidija ar tas kazkokias dvi plazmas  kartu?? Ko tas gorgy man butinai liepe visus tris darytis nesuprantu  g.gif

Man G. liepe daryti tik chlamidija (ieskoti graikijoje tos uzsleptosios formos), nes kitas dvi (ureaplazma ir mikoplazma), as buvau nesenai dariusi LT. Ureaplazma buvo teigiama, tad ja issigydziau su antibais. Tikiuosi, su visam. Tiesa, as tos GR chlamidijos is pradziu nedariau (pataupiau), bet po antro nesekmingo IVF jau meciausi visur nesekmes galu ieskot. Aciu D, neturiu as tos zarazos.
Atsakyti
kristinuke
jieeeeeeeeeeeeetaaaaaaaaaaau!!!!!!!!! sveikinu! nu kaip smagu, kad tavo kantrybe yra apdovanota! Graziu tau laukimo menesiu! Valio! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 27, 08:48)

899,7

ALELIUJA!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Sveikinu, Kristinuke! Labai labai dziaugiuos uz Tave! Tiek prisinervinta! Kada pas daktarus i smotrynas?

Atiloja, su startu! Ir as kazkada toki gavau, taip kad prasau - mano pedomis!!! drinks_cheers.gif nestuke.gif

Visoms sekmes, mergaites, sorr jau nesuseku kas kada, bet visoms po stipru, spurdanti, rozini virusiuka!!! 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 27, 15:48)

899,7

VALIO VALIO VALIOOOOOOO!!! bigsmile.gif clap.gif nestuke.gif yahoo.gif first.gif ploja.gif oro_buckis.gif flirt.gif biggrin.gif

Cituk, gerai ten su Keberiokst vardu, juokiausi ir as. hihihi.gif O pinigeliu gaila, bet matysi, tikslas jau labai arti! mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif

Mergytes, visoms sekmes!!! smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas damos, koks jis gražus tas rytas!

Cituk, gerai kad viska pridavei, tai greit turesi rezultatus. Linkiu kad bedele vis gi paaisketu (nes visai jei neras priezasties, bus irgi negerai), bet kad ta problema butu tokia paprastai salinama, kad viens-du ir vasaris stebuklingas!

Atiloja sveikinu su melyne, tokios melynes tikrai atnesa sekme! 100 proc!

Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 27, 19:48)

899,7

Kristinuke wub.gif neturiu ką bepridurti wub.gif galima, aš šiandien tik tyliai nuleisiu ašarėlę, iš laimės, ir su šypsena wub.gif tik tu žinai, ką man reiškia tavo šitie skaičiukai ir sėkmė wub.gif wub.gif
Atsakyti