Tai ka, Citai, traukiam sunkiaja artilerija i kova Pinigu ziauriai gaila, bet zinai......jie uzdirbami.Gaila, kad neisiena vaiku "uzdirbti" As kazkaip manau, kad patekai i reikiamas ir tinkamas rankas O testu rezultatai TIKRAI tau kazka atsakys.Jeigu nieko nera susijusio su imuninem bedom, bent jau bus aisku ir tas Gorgy tikrai zinos kur ziuret tokiu atveju.Kita vertus, jei atras kazka ten idomaus tuose tyrimuose, tai bent jau bus aiski uzduotis ka reikia iveikti.O jie, tikiu, irgi zino kaip ta padaryti.Gali buti, kad nusipezejau cia visiska nesamone, bet tikiuosi, kad supratai ka norejau pasakyti, nes as visai nieko neraukiu apie ta mistika
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 09 27, 21:52)
O negalejo cia tie tepineliai buti?
Atsius i namus per kelis kartus,jei yra noras gali cia krauti,pakomentuosim.Tik aisku geriau viska kartu tureti,tai daugiau maziau aisku kas del ko.
Atsius i namus per kelis kartus,jei yra noras gali cia krauti,pakomentuosim.Tik aisku geriau viska kartu tureti,tai daugiau maziau aisku kas del ko.
Nu ne, tie tepineliai yra HVS. Nu matysim gal is rezultatu paaiskes kazkas. Aisku kad krausiu cia, juk turiu dvi expertes Vienas as ten nieko nesuprasiu Aciu Oi isivaizduoju koks tas jausmas nuostabus
QUOTE(Atiloja @ 2011 09 27, 22:00)
Citas, saunuole tu pirmyn link tikslo
Aciu Atiloja, dar toli mano tikslas Dabar tavo tikslas daug arciau taigi susikoncentruokim i tave ir kitas pradejusias ar ipusejusias
QUOTE(Atiloja @ 2011 09 27, 22:00)
labai del taves dziaugiuosi ir tikiuosi, kad tai buvo paskutinis pasispardymas pries TA karta
aciu noriu viska perskaityti, bet jau pasakoju Gavau ta issvajotaji ukola kartu sudidziule melyne pilve bet dzin ta melyne, svarbu, kad tai jau pradzia
aciu noriu viska perskaityti, bet jau pasakoju Gavau ta issvajotaji ukola kartu sudidziule melyne pilve bet dzin ta melyne, svarbu, kad tai jau pradzia
Ačiū
Su startu tave
dzin ta melyne kol gimdysi sugis
QUOTE(Citas @ 2011 09 27, 21:39)
O tai kaip tu manai kas tas pirmas testas?? Jis 220 kainavo.
Ir mane prajuokino tavo nutikimas siandien Gorgis pacientes korteleje pasizymi, is kur apie ji suzinojo, todel jau pats laikas jam ir Keberiokst ismokti istarti
Tavo paminetas pirmas tyrimas (FGA3) - antikuniai; FGA4 - kileres; trecias, kuris speju turetu buti F25M - del kraujo kresejimo genu (mthfr, leideno faktoriaus); LAD - antikuniai pries leukocitus (blogai, kai zemas); DQalfa - patikrins tavo ir vyro lasteliu suderinamuma vieno geno, t.y. DQalfa, lygmenyje (reikia, kad kuo maziau sutaptu). Kol kas trumpai tiek
Laukiam atsakymu ir plano. Keberiokst siandien naujos vilties ipute, pateikusi grazios imuninio gydymo sekmes statistikos Zinoma, ji pati mums kuo puikiausias irodymas
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 09 27, 18:51)
nu Citas tikriausiai pati i Cikaga isvare
As jau namie,visa laiminga Prisipazinkit,kuri stipriausiai kumscius laike?
Taigi Gorgis sake,kad viskas cia gerai,kontroliuojama ir laikytis plano,kuri turejau anksciau-kita savaitgali lit plius intralipidai.Tada dar persitestuojam ir galvojam ka daryti arba ko jau nedaryti.Klausiau del ko cia kyla,sake kiekvienas nestumas yra issukis organizmui,ir visada pastojus kazkas sukyla,tik esme kaip i tai reaguoja visa imunine.O visi kiti tyrimai pas mane puikus
As jau namie,visa laiminga Prisipazinkit,kuri stipriausiai kumscius laike?
Taigi Gorgis sake,kad viskas cia gerai,kontroliuojama ir laikytis plano,kuri turejau anksciau-kita savaitgali lit plius intralipidai.Tada dar persitestuojam ir galvojam ka daryti arba ko jau nedaryti.Klausiau del ko cia kyla,sake kiekvienas nestumas yra issukis organizmui,ir visada pastojus kazkas sukyla,tik esme kaip i tai reaguoja visa imunine.O visi kiti tyrimai pas mane puikus
Kaip gera girdėti geras naujienas
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 27, 19:48)
O po tokios žinios dvigubai smagiau
QUOTE(Beta1 @ 2011 09 27, 22:04)
Tai ka, Citai, traukiam sunkiaja artilerija i kova
nes as visai nieko neraukiu apie ta mistika
nes as visai nieko neraukiu apie ta mistika
Jo sedu i tanka gana cia tik pistoletu gintis Man visa tai irgi msitika, bet su keberiokst ir iride tikrai neprapulsiu
QUOTE(Iride @ 2011 09 27, 22:14)
Ir mane prajuokino tavo nutikimas siandien Gorgis pacientes korteleje pasizymi, is kur apie ji suzinojo, todel jau pats laikas jam ir Keberiokst ismokti istarti
Tavo paminetas pirmas tyrimas (FGA3) - antikuniai; FGA4 - kileres; trecias, kuris speju turetu buti F25M - del kraujo kresejimo genu (mthfr, leideno faktoriaus); LAD - antikuniai pries leukocitus (blogai, kai zemas); DQalfa - patikrins tavo ir vyro lasteliu suderinamuma vieno geno, t.y. DQalfa, lygmenyje (reikia, kad kuo maziau sutaptu). Kol kas trumpai tiek
Laukiam atsakymu ir plano. Keberiokst siandien naujos vilties ipute, pateikusi grazios imuninio gydymo sekmes statistikos Zinoma, ji pati mums kuo puikiausias irodymas
Wow, aciu Iride uz vertima is ateiviu (Gorgy) kalbos jau dabar negaliu sulaukti tu rezultatu Beje o jus mergaites dare tik Chlamidija ar tas kazkokias dvi plazmas kartu?? Ko tas gorgy man butinai liepe visus tris darytis nesuprantu
QUOTE(Citas @ 2011 09 27, 22:37)
Beje o jus mergaites dare tik Chlamidija ar tas kazkokias dvi plazmas kartu?? Ko tas gorgy man butinai liepe visus tris darytis nesuprantu
Man G. liepe daryti tik chlamidija (ieskoti graikijoje tos uzsleptosios formos), nes kitas dvi (ureaplazma ir mikoplazma), as buvau nesenai dariusi LT. Ureaplazma buvo teigiama, tad ja issigydziau su antibais. Tikiuosi, su visam. Tiesa, as tos GR chlamidijos is pradziu nedariau (pataupiau), bet po antro nesekmingo IVF jau meciausi visur nesekmes galu ieskot. Aciu D, neturiu as tos zarazos.
kristinuke
jieeeeeeeeeeeeetaaaaaaaaaaau!!!!!!!!! sveikinu! nu kaip smagu, kad tavo kantrybe yra apdovanota! Graziu tau laukimo menesiu! Valio!
jieeeeeeeeeeeeetaaaaaaaaaaau!!!!!!!!! sveikinu! nu kaip smagu, kad tavo kantrybe yra apdovanota! Graziu tau laukimo menesiu! Valio!
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 27, 08:48)
ALELIUJA!!! Sveikinu, Kristinuke! Labai labai dziaugiuos uz Tave! Tiek prisinervinta! Kada pas daktarus i smotrynas?
Atiloja, su startu! Ir as kazkada toki gavau, taip kad prasau - mano pedomis!!!
Visoms sekmes, mergaites, sorr jau nesuseku kas kada, bet visoms po stipru, spurdanti, rozini virusiuka!!!
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 27, 15:48)
VALIO VALIO VALIOOOOOOO!!!
Cituk, gerai ten su Keberiokst vardu, juokiausi ir as. O pinigeliu gaila, bet matysi, tikslas jau labai arti!
Mergytes, visoms sekmes!!!
Labas rytas damos, koks jis gražus tas rytas!
Cituk, gerai kad viska pridavei, tai greit turesi rezultatus. Linkiu kad bedele vis gi paaisketu (nes visai jei neras priezasties, bus irgi negerai), bet kad ta problema butu tokia paprastai salinama, kad viens-du ir vasaris stebuklingas!
Atiloja sveikinu su melyne, tokios melynes tikrai atnesa sekme! 100 proc!
Cituk, gerai kad viska pridavei, tai greit turesi rezultatus. Linkiu kad bedele vis gi paaisketu (nes visai jei neras priezasties, bus irgi negerai), bet kad ta problema butu tokia paprastai salinama, kad viens-du ir vasaris stebuklingas!
Atiloja sveikinu su melyne, tokios melynes tikrai atnesa sekme! 100 proc!
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 27, 19:48)
Kristinuke neturiu ką bepridurti galima, aš šiandien tik tyliai nuleisiu ašarėlę, iš laimės, ir su šypsena tik tu žinai, ką man reiškia tavo šitie skaičiukai ir sėkmė