QUOTE(kristinuke @ 2011 09 27, 19:48)
O dievuleliau sventas kaip grazu!!!!!!!!!!!!!!!! Sveikinu mieloji, tai buvo TAVO kartas
Kamelija2, Doli - sekmingos punkcijos ir dar sekmingesnio poravimosi jusu vaikuciams
Keberiokst - as laikiau kumscius ir kai Gorgy siandien paklause is kur suzinojau apie ju klinika sakauis drauges, sako koks vardas, sakau keberiokst, vyras paziurejo i mane kaip i durne, o gorgis net paraidziui paprase pasakyt tai tik tada supratau kokia nesamone reziau
Nu ka as galiu pasakyti - palengvino pinigine mums ziauriai tas Dr Gorgy Palikom 1865 svaru ir tai tik pirminiai tyrimai net baisu pagalvoti kas bus jei reikes kokios rimto gydymo. O dare stai ka: FGA3(220), FGA4&6, (700), F2SN (250), LAD (250) DQ Alpha (210), HVS (75), Semen C&S (50). Cia nuo kvito nurasiau. Pagal kainas tai manau kad tikrai dare: TH1/TH2, Gene mutation, MTHFR, LAD, DQ, Chlamydia and ghonorhea tests (cx swab/urine/semen), High Vagine sensitivity, Semen Culture and sensitivity. Kas tas pirmas testas neisivaizduoju, tokios kainos nera tarp imuniniu. Dar sake reikia tos chlamidijos testa daryti + europlazma ir dar kazkas, bet as net nezinau sakau gal uzteks tik Chlamidijos??? Gorgy taip gan grieztai sake kad reikia visu triju. Zodziu paeme ziauriai daug kraujo, maksties tepineli, sperma ir dabar lauksim apie 2 savaites. beje gogy beveik garantuotas kad ras pas mane ta chlamidija, nes sake kad buve ir dabar uzklipsuoti hidrosalpinginiai kiausintakiai beveik 100% irodo infekcija. Dar sake kad reikia pasidaryti chromosomu (cariotype) testa? bet pas ji ir tas rupuze abiems kainuotu apie 500 svaru, tai jis sake pabandyt paprasyt per savo gydytoja, gal pavyks issimusti nemokamai. Oi vis dar baisoka man cia viskas.
Beje sitoj saly net raudoniukes taip greitai neissitirsi, bet uzsiregistravau pas gydytoja Spalio 5d tai tikiuosi kad nusius istirti ir reikalausiu skiepo tuo paciu.