Įkraunama...
Įkraunama...

IVF, Stebuklingųjų II namai.

QUOTE(kristinuke @ 2011 09 27, 19:48)
Pagaliau išmušė atsakymo valanda.

899,7

O dievuleliau sventas kaip grazu!!!!!!!!!!!!!!!! Sveikinu mieloji, tai buvo TAVO kartas wub.gif

Kamelija2, Doli - sekmingos punkcijos ir dar sekmingesnio poravimosi jusu vaikuciams 4u.gif

Keberiokst - as laikiau kumscius ax.gif ir kai Gorgy siandien paklause is kur suzinojau apie ju klinika sakauis drauges, sako koks vardas, sakau keberiokst, vyras paziurejo i mane kaip i durne, o gorgis net paraidziui paprase pasakyt tai tik tada supratau kokia nesamone reziau lotuliukas.gif

Nu ka as galiu pasakyti - palengvino pinigine mums ziauriai tas Dr Gorgy doh.gif Palikom 1865 svaru ir tai tik pirminiai tyrimai doh.gif net baisu pagalvoti kas bus jei reikes kokios rimto gydymo. O dare stai ka: FGA3(220), FGA4&6, (700), F2SN (250), LAD (250) DQ Alpha (210), HVS (75), Semen C&S (50). Cia nuo kvito nurasiau. Pagal kainas tai manau kad tikrai dare: TH1/TH2, Gene mutation, MTHFR, LAD, DQ, Chlamydia and ghonorhea tests (cx swab/urine/semen), High Vagine sensitivity, Semen Culture and sensitivity. Kas tas pirmas testas neisivaizduoju, tokios kainos nera tarp imuniniu. Dar sake reikia tos chlamidijos testa daryti + europlazma ir dar kazkas, bet as net nezinau sakau gal uzteks tik Chlamidijos??? Gorgy taip gan grieztai sake kad reikia visu triju. Zodziu paeme ziauriai daug kraujo, maksties tepineli, sperma ir dabar lauksim apie 2 savaites. beje gogy beveik garantuotas kad ras pas mane ta chlamidija, nes sake kad buve ir dabar uzklipsuoti hidrosalpinginiai kiausintakiai beveik 100% irodo infekcija. Dar sake kad reikia pasidaryti chromosomu (cariotype) testa? bet pas ji ir tas rupuze abiems kainuotu apie 500 svaru, tai jis sake pabandyt paprasyt per savo gydytoja, gal pavyks issimusti nemokamai. Oi vis dar baisoka man cia viskas. blush2.gif

Beje sitoj saly net raudoniukes taip greitai neissitirsi, bet uzsiregistravau pas gydytoja Spalio 5d tai tikiuosi kad nusius istirti ir reikalausiu skiepo tuo paciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 27 rugsėjo 2011 - 20:27
QUOTE(Citas @ 2011 09 27, 22:19)
O dievuleliau sventas kaip grazu!!!!!!!!!!!!!!!! Sveikinu mieloji, tai buvo TAVO kartas  wub.gif 

Citukai, buvai man pavyzdys, tavim tikėjau labiau nei savim. Užtat dabar tau tikrai pavyks, tau asmeniškai atsiųsių virusuotą laišką, kad ir nosinę su bacilom. Kitas kartas bus TAVO.
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 27, 21:22)
Citukai, buvai man pavyzdys, tavim tikėjau labiau nei savim. Užtat dabar tau tikrai pavyks, tau asmeniškai atsiųsių virusuotą laišką, kad ir nosinę su bacilom. Kitas kartas bus TAVO.

Aciu brangioji, buvau nekoks pavyzdys, bet bile isejo i gera 4u.gif Linkiu graziai auginti pilvuka ir labai lauksiu virusiuku kazkur apie vasario menesi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 27, 19:19)
O dievuleliau sventas kaip grazu!!!!!!!!!!!!!!!! Sveikinu mieloji, tai buvo TAVO kartas  wub.gif 

Kamelija2, Doli - sekmingos punkcijos ir dar sekmingesnio poravimosi jusu vaikuciams  4u.gif

Keberiokst - as laikiau kumscius  ax.gif ir kai Gorgy siandien paklause is kur suzinojau apie ju klinika sakauis drauges, sako koks vardas, sakau keberiokst, vyras paziurejo i mane kaip i durne, o gorgis net paraidziui paprase pasakyt tai tik tada supratau kokia nesamone reziau  lotuliukas.gif

Nu ka as galiu pasakyti - palengvino pinigine mums ziauriai tas Dr Gorgy  doh.gif  Palikom 1865 svaru ir tai tik pirminiai tyrimai  doh.gif  net baisu pagalvoti kas bus jei reikes kokios rimto gydymo. O dare stai ka: FGA3(200), FGA4&6, (700), F2SN (250), LAD (250) DQ Alpha (210), HUS (75), Semen C&S (50). Cia nuo kvito nurasiau. Dar sake reikia tos chlamidijos testa daryti + europlazma ir dar kazkas, bet as net nezinau sakau gal uzteks tik Chlamidijos??? Gorgy taip gan grieztai sake kad reikia visu triju. Zodziu paeme ziauriai daug kraujo, maksties tepineli, sperma ir dabar lauksim apie 2 savaites. beje gogy beveik garantuotas kad ras pas mane ta chlamidija, nes sake kad buve ir dabar uzklipsuoti hidrosalpinginiai kiausintakiai beveik 100% irodo infekcija. Dar sake kad reikia pasidaryti chromosomu (cariotype) testa? bet pas ji ir tas rupuze abiems kainuotu apie 500 svaru, tai jis sake pabandyt paprasyt per savo gydytoja, gal pavyks issimusti nemokamai. Oi vis dar baisoka man cia viskas. blush2.gif

Beje sitoj saly net raudoniukes taip greitai neissitirsi, bet uzsiregistravau pas gydytoja Spalio 5d tai tikiuosi kad nusius istirti ir reikalausiu skiepo tuo paciu.

Ha ha ha,nu tu cia prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif negaliu net sustot! Geras tas mano vardas,ane? biggrin.gif Dalia as,jei ka smile.gif Beje pas juos receptioniste lietuvaite Akvile dirbo,turetu jau grizti is dekreto.Gerai,kad ji tokio bajerio negirdejo smile.gif
Tai pirmus atsakymus turetum jau si penktadieni gauti,Kileres greitai pasidaro.
Cia jei TDL tau juos sius,bet turetu jie.DQ match ilgiausiai darosi iki 3 sav gali,nors mums padare per 2.
Del kiausintakiu esu ta pati skaicius,kad dazniausiai tai buna infekcijos pasekme.
Del kariotipo sunku ka patart,bet prie manes porele skambinosi i ju ofisa,ta pati klause,bet nhs direktyvos yra kariotipo nedaryti jei nebuvo triju persileidimu.Vertetu pasidometi del nepastojimo,kelias dienas paguglinti turi.Kitu atveju,gal vertetu pameluoti? ax.gif

Pagrindiniai cia pinigeliai buvo,pamatysi veliau taip nebus mirksiukas.gif Ziurek i viska is kitos puses,kitos pakankamai laimingos daug pinigu isleisdamos leliukui gimus,maisteliai,kraitis ir t.t. Na,o mums tie patys dideli pinigeliai eina nuo jo prasidejimo,svarbu,kad butu del ko eina,ar ne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 09 27, 21:33)
Pagrindiniai cia pinigeliai buvo,pamatysi veliau taip nebus  mirksiukas.gif Ziurek i viska is kitos puses,kitos pakankamai laimingos daug pinigu isleisdamos leliukui gimus,maisteliai,kraitis ir t.t. Na,o mums tie patys dideli pinigeliai eina nuo jo prasidejimo,svarbu,kad butu del ko eina,ar ne? 4u.gif

Tame ir esme kad zinojau tavo varda, juk laiska atsiuntei su vardu, bet kazkaip automatiskai pasakiau ir net nesuvokiau kad nusisnekejau lotuliukas.gif

As irgi galvojau kad reikia meluoti del tu chromosomu testo, bet paskui galvoju jie gi turi mano istorija turbut kur sakiau kad neturejau nestumu ir persileidimu. Nu bandysiu pasigooglint.

kas liecia pinigus, tai as apie juos pamirsciau ta pacia akimirka kai suzinociau aukstus HCG skaiciukus ax.gif tik dabar labai baisu ir kazkaip lenda tokios kvailos mintys, kad nieko tie testai man neatsakys. Matyt kazkokios pesimistines nuotaikos virsu ima einamuoju momentu. Praeis, zinau as save. Gorgy sake kad rezultatus atsius i namus. O tai ka jie sius juos per kelis kartus? Ar lauks kol bus visi ir atsius viena laiska? O tai kaip tu manai kas tas pirmas testas?? g.gif Jis 220 kainavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 27 rugsėjo 2011 - 20:40
kristinuke, ir aš baisiausiai nuoširdžiausiai tave sveikinu!!! wub.gif wub.gif wub.gif Negaliu susilaikyt thumbup.gif

Esu čia nei prie ko, bet kaip koks seklys sekiau tave nuo 6 dpi, nes jau tada turėjau įtarimų, kad kažkas bus įdomaus, jeigu taip anksti nusivylei biggrin.gif wub.gif Landžiojau į šitą skyrelį po 100 k. į dieną. O kai atsakymas buvo 20, knisausi po savo HCG archyvus, ar tik ne didesniais matavimo vienetais pas tave išreikšta, nes norėjau nuraminti, kad neprarastum vilties, ieškojau palyginimų internete, bandžiau kažką daugint, bet taip ir nesupratau tų matavimo vienetų... ax.gif Svarbiausia, kad dabar esi pati tikriausia nestuke.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Didžiausios sėkmės TAU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 27, 19:48)
Pagaliau išmušė atsakymo valanda.

899,7

Jeeeeeeeeeeeee thumbup.gif sveikinu 4u.gif valioooooooooooooooo
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 27, 19:32)
Dabar žinosi  tongue.gif
Jei rimtai, tokių pasisakymų šitam skyrely nelabai reikėtų net ir tada, kai niekuo netiki...

drinks_cheers.gif

As taip pat atbegau Taves pasveikinti! wub.gif Nuostabu, sventa ir dziugu! wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 27, 19:39)
Tame ir esme kad zinojau tavo varda, juk laiska atsiuntei su vardu, bet kazkaip automatiskai pasakiau ir net nesuvokiau kad nusisnekejau  lotuliukas.gif 

As irgi galvojau kad reikia meluoti del tu chromosomu testo, bet paskui galvoju jie gi turi mano istorija turbut kur sakiau kad neturejau nestumu ir persileidimu. Nu bandysiu pasigooglint.

kas liecia pinigus, tai as apie juos pamirsciau ta pacia akimirka kai suzinociau aukstus HCG skaiciukus  ax.gif tik dabar labai baisu ir kazkaip lenda tokios kvailos mintys, kad nieko tie testai man neatsakys. Matyt kazkokios pesimistines nuotaikos virsu ima einamuoju momentu. Praeis, zinau as save. Gorgy sake kad rezultatus atsius i namus. O tai ka jie sius juos per kelis kartus? Ar lauks kol bus visi ir atsius viena laiska? O tai kaip tu manai kas tas pirmas testas??  g.gif  Jis 220 kainavo.

O negalejo cia tie tepineliai buti? unsure.gif

Tai zinok ir man taip buvo,tik as jau neturejau kur trauktis,viskas visaip isbandyta buvo.Kai turejau uz ko uzkibti,viskas jau optimistiskiau pasidare,ir nesnekesiu apie savijauta kai suzinojau,kad pasiseke.Nu ir vis dar sunkiai tikisi,kartais rasau ir netikiu,kad as cia rasau.Gal kai sonkaulius lamdyt prades tada ir tikesis labiau hihihi.gif

Atsius i namus per kelis kartus,jei yra noras gali cia krauti,pakomentuosim.Tik aisku geriau viska kartu tureti,tai daugiau maziau aisku kas del ko.
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 09 27, 21:05

[color=fuchsia)
egk [/color]cia tau,kad viskas butu ok ir nuotaika butu

Ačiū, saulyte 4u.gif
Mano nuotaika jau gera ir tikiu, kad viskas bus ok. Dabar tik linkiu, kad tau viskas kuo greičiau gerai susiklostytų. Viskas taip ir bus, pamatysi. Tik linkiu, kda kuo greičiau 4u.gif

Atiloja, o ko tu nieko nepasakoji apie vizitą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 27 rugsėjo 2011 - 20:55
QUOTE(egk @ 2011 09 27, 21:53)

Atiloja, o ko tu nieko nepasakoji apie vizitą?
labai del taves dziaugiuosi ir tikiuosi, kad tai buvo paskutinis pasispardymas pries TA karta 4u.gif
aciu 4u.gif noriu viska perskaityti, bet jau pasakoju smile.gif Gavau ta issvajotaji ukola kartu sudidziule melyne pilve smile.gif bet dzin ta melyne, svarbu, kad tai jau pradzia thumbup.gif
Papildyta:
Citas, saunuole tu 4u.gif pirmyn link tikslo 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(regata @ 2011 09 27, 22:40)
kristinuke, ir aš baisiausiai nuoširdžiausiai tave sveikinu!!!  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Negaliu susilaikyt thumbup.gif

Esu čia nei prie ko, bet kaip koks seklys sekiau tave nuo 6 dpi, nes jau tada turėjau įtarimų, kad kažkas bus įdomaus, jeigu taip anksti nusivylei  biggrin.gif  wub.gif Landžiojau į šitą skyrelį po  100 k. į dieną. O kai atsakymas buvo 20, knisausi po savo HCG archyvus, ar tik ne didesniais matavimo vienetais pas tave išreikšta, nes norėjau nuraminti, kad neprarastum vilties, ieškojau palyginimų internete, bandžiau kažką daugint, bet taip ir nesupratau tų matavimo vienetų...  ax.gif  Svarbiausia, kad dabar esi pati tikriausia  nestuke.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Didžiausios sėkmės TAU  4u.gif

aciuks.gif JETAU, JAUČIUOSI KAIP ŽVAIGŽDĖ KOKIA... IR SU INTRIGA, IR TRAGIŠKA, IR LAIMINGAS TĘSINYS biggrin.gif
AČIŪ DARKART VISOMS, KURIOS TIKĖJO, GUODĖ IR IŠGYVENO KARTU. Aš kažkaip viduj turėjau žinojimą, kad viskas gerai, bet neturėjau jo kuo patikrinti. Vis dėlto pirmas kartas, apie kurį tiek buvau galvojusi anksčiau... O kai jis ateina, pasirodo, viskas daug natūraliau ir aiškiau.
Atsakyti