QUOTE(Afrodite69 @ 2011 09 26, 22:51)
Sveikos paneles,
Nelabai turiu jegu skaityti...Atiloja sekmes tau pas latviukus ir kad pirmas duris pradetu stebuklu meta.
Kristinute,tik nesinervink,jau testukas teigiamas,viduriai uzkieteje-o daug nestukiu tuo skundziasi,dabar laukt lieka tik graziu skaiciuku --stiprybes
Merginos,kuri veda sarasiuka.Isbraukite mane is spalio menesio nesidesim snaiguciu Pasidariau pasitikrinimuo onkocitologini ir....siandien suzinojau kad kazkas negero,nes guldys i ligonine po mm ir su narkoze ims biopsijas.Penktadieni einu is gines israsa kazkoki paiimti kad nunesciau savo seimos gydytojai.
Taip,kad dabar viskas sustoja.Tikiuosi neilgam.
Labai palaikau visas visas jus,pavarykit panos lyg uz tevyne
Nelabai turiu jegu skaityti...Atiloja sekmes tau pas latviukus ir kad pirmas duris pradetu stebuklu meta.
Kristinute,tik nesinervink,jau testukas teigiamas,viduriai uzkieteje-o daug nestukiu tuo skundziasi,dabar laukt lieka tik graziu skaiciuku --stiprybes
Merginos,kuri veda sarasiuka.Isbraukite mane is spalio menesio nesidesim snaiguciu Pasidariau pasitikrinimuo onkocitologini ir....siandien suzinojau kad kazkas negero,nes guldys i ligonine po mm ir su narkoze ims biopsijas.Penktadieni einu is gines israsa kazkoki paiimti kad nunesciau savo seimos gydytojai.
Taip,kad dabar viskas sustoja.Tikiuosi neilgam.
Labai palaikau visas visas jus,pavarykit panos lyg uz tevyne
Tikrai neilgam. Viskas bus gerai. Man, beje, pavasarį gimdos kaklelio tyrimas irgi buvo blogas. Pirmiausiai rado uždegimą, paskui ir ascus... Buvau onkologiniame, padarė kolposkopiją ir atsieit viskas gražu. Bet grįžusi pas savo ginę, deja, gavau pastabą, kad čia tai gydytojai ant sąžinės tegul lieka... Ir teks kartoti... Bet šiuo metu tai nukeliavo į kažkelintą planą...
Pasidariau pakartotinį HCG šiandien ano sąskaita. Nežinau, kada čia man jis parkeliaus. Kažkkia mistika nuo pat pradžių...tai nerodo, kad užkibo, tai skaičiukai maži, tai nėra kaip patvirtinti, kad jie didėja... Vis ne kaip visam svietui.
Dar, merginos, kas naudojot ar naudojat Crinone, gal galit parašyt į A. Ž. Noriu pasidalijimo, kaip ten su juo sekasi, nes turiu įtarimų, kad gal neturėtų taip būti, kaip kad man yra.