Įkraunama...
Įkraunama...

IVF, Stebuklingųjų II namai.

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 09 26, 22:51)
Sveikos paneles,
Nelabai turiu jegu skaityti...Atiloja sekmes tau pas latviukus ir kad pirmas duris pradetu stebuklu meta.
Kristinute,tik nesinervink,jau testukas teigiamas,viduriai uzkieteje-o daug nestukiu tuo skundziasi,dabar laukt lieka tik graziu skaiciuku --stiprybes 4u.gif
Merginos,kuri veda sarasiuka.Isbraukite mane is spalio menesio verysad.gif nesidesim snaiguciu cry.gif Pasidariau pasitikrinimuo onkocitologini ir....siandien suzinojau kad kazkas negero,nes guldys i ligonine po mm ir su narkoze ims biopsijas.Penktadieni einu is gines israsa kazkoki paiimti kad nunesciau savo seimos gydytojai.
Taip,kad dabar viskas sustoja.Tikiuosi neilgam.
Labai palaikau visas visas jus,pavarykit panos lyg uz tevyne mirksiukas.gif

console.gif Tikrai neilgam. Viskas bus gerai. Man, beje, pavasarį gimdos kaklelio tyrimas irgi buvo blogas. Pirmiausiai rado uždegimą, paskui ir ascus... Buvau onkologiniame, padarė kolposkopiją ir atsieit viskas gražu. Bet grįžusi pas savo ginę, deja, gavau pastabą, kad čia tai gydytojai ant sąžinės tegul lieka... Ir teks kartoti... Bet šiuo metu tai nukeliavo į kažkelintą planą...
Pasidariau pakartotinį HCG šiandien ano sąskaita. Nežinau, kada čia man jis parkeliaus. Kažkkia mistika nuo pat pradžių...tai nerodo, kad užkibo, tai skaičiukai maži, tai nėra kaip patvirtinti, kad jie didėja... Vis ne kaip visam svietui.
Dar, merginos, kas naudojot ar naudojat Crinone, gal galit parašyt į A. Ž. Noriu pasidalijimo, kaip ten su juo sekasi, nes turiu įtarimų, kad gal neturėtų taip būti, kaip kad man yra.
Atsakyti
Kamelija2
Valioooo!!! Sekmes tau rytoj!

Afrodite69
C vitamina valgyk. Daug smile.gif Apie 1 gr i diena smile.gif

kristinuke
Dar, merginos, kas naudojot ar naudojat Crinone, gal galit parašyt į A. Ž.

As naudojau, bet pas mane nieko ipatingo nebuvo, varskes formos isskyros ir tiek. Ne visada baltos, bet apie tai snekejo gyd.

Jietau, tavo kraujo tyrimas, tai kaz koks kosmaras. Belgijoje tau turi duoti pilietybe be bandomojo laikotarpio! Tu esi mega-kantri!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 27 rugsėjo 2011 - 13:53
QUOTE(Warwara @ 2011 09 27, 14:32)
Jietau, tavo kraujo tyrimas, tai kaz koks kosmaras. Belgijoje tau turi duoti pilietybe be bandomojo laikotarpio! Tu esi mega-katri!

Kristinuke - sutinku su Belgijos pilietybes iniciajavimu mirksiukas.gif

Warwara
- tau irgi kazka reikia duoti, dabar taip greit nesugalvoju, bet kazka irgi reikia duoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tavo pasisakymai - gathering.gif
o, ka cia daug galvosiu, duok D tau kuo greiciau soske.gif , juk tokie genai, toks bus ir leliukas - su geru jumoru
Atsakyti
Nu kur Citas? lens.gif
Atsakyti
Terze
juk tokie genai, toks bus ir leliukas - su geru jumoru

blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Zinok labiausiai bijojau, kad mano sunus netures humoro jausmo ir jam nesiseks matematikoje. Del matematikos tai dar tiek to, bet be humoro jausmo su manimi sunku gyventi. Nes kada as rimtai, o kada prie bajerio sunku suprast kartais. Pvz. kai jis norejo stoti i muzikine mokykla, mes pries paduodant dokumentus sedejom pas mano drauge, ir as jam pazadejau, kad jei jis persigalvos ir nestos, tada nupirksim suniuka blink.gif Tai mano drauge nuo kedes vos nenukrito, pradejo mane i koridoriuka temti, saukti kad as isprotejau, kaip taip galima! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet nieko, vaikas tai zvenge, jis gi supranta, kad as juokauju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 09 27, 12:11)
O kiek siandienai pas tave mazuciuku yra uzauge? smile.gif eina sau... man vel cia toks atrodo iskilmingas momentas smile.gif  wub.gif

Vakar buvau pas Treijsa, tai mate 12 foliu, kaip ir pirma karta. Tik aisku didesnius. Du visai dideli. Gleivine buvo 9mm ax.gif Gyd sake, kad nesitikejo, kad as su viena kiauside tiek priauginsiu smile.gif Svarbiausia, kad tik jie geruciai butu ir vystytusi ax.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 09 27, 14:32)
Kamelija2
Valioooo!!! Sekmes tau rytoj!

Warwara aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 09 27, 15:40)
Kristinuke - sutinku su Belgijos pilietybes iniciajavimu  mirksiukas.gif 
[b]

hi.gif nauja belgė lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 09 27, 15:32)

As naudojau, bet pas mane nieko ipatingo nebuvo, varskes formos isskyros ir tiek. Ne visada baltos, bet apie tai snekejo gyd.

Man pastaruoju metu jo spalva pradeda nepatikti, lyg pilkumą įgauna, geltonumą...ir erzina, toks jausmas lyg niežėtų, peršėtų... doh.gif Sakau, gal koks uždegimas atsiradęs... O be to, juk man prieš IVF ar pūslė, ar kas ten kitas nerimą kėlė, gal kartais ne iki galo išspręsta problema ir Crinonas visai niekuo dėtas schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 09 27, 16:13)
Vakar buvau pas Treijsa, tai mate 12 foliu, kaip ir pirma karta. Tik aisku didesnius. Du visai dideli. Gleivine buvo 9mm ax.gif Gyd sake, kad nesitikejo, kad as su viena kiauside tiek priauginsiu smile.gif Svarbiausia, kad tik jie geruciai butu ir vystytusi ax.gif 
Warwara aciu wub.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif linkiu visom kuo greiciau pasiekti nestuke.gif
man vakar buvo 11 diena po snaiguciu isodinimo. dariausi SORPO centre HCG ir rodo 2,98U/I. sako jums teigiamas atsakymas. as manau, kad per mazas. bet ar gali buti tada, kad man bent jau kabinosi?
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 09 27, 11:10)
Citai,laukiu pasakojimo  4u.gif

O kur pacios pasakojimas? Ar kazka maisau su laiku? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fija @ 2011 09 27, 16:42)
Sveikos merginos  4u.gif  linkiu visom kuo greiciau pasiekti  nestuke.gif
man vakar buvo 11 diena po snaiguciu isodinimo. dariausi SORPO centre HCG ir rodo 2,98U/I. sako jums teigiamas atsakymas. as manau, kad per mazas. bet ar gali buti tada, kad man bent jau kabinosi?

O tu pakartok dar sykį smile.gif Beje, pagal normas kaip ten išeina?
Atsakyti
kristinuke
Man pastaruoju metu jo spalva pradeda nepatikti

Zinok, man sesele pasake, kad tos spalvos gali buti ivairios, tai net nekreipiau demesio. Dar turek omeny, kad kaupiasi ten visas tas gelis, o tu jau ne pirma diena naudoji, tai gi spalvu palete naturalu kad bus ivairi!

fija g.gif g.gif tie vienetai pastoviai besina savo neapibreztumu. Paziurejau [URL='http://www.sydpath.stvincents.com.au/tests/hCGold.htm#REFERENCE INTERVALS']cia[/URL] tai sako, kad
2 - 25 U/L
borderline result
(suggest repeat in 48 hours)

As pakartociau, zodziu!
Sekmes didziausios! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 27 rugsėjo 2011 - 15:01
tai va, kad as nesuprantu pagal normas 4u.gif gal kas galit pakomentuoti, nes jau baigiasi crinone ir nezinau ka daryti 4u.gif raso, kad normalus nuo 1-5,3.
o paskui sekantis rezultatas 3,3-4LMP, tai rezultatas turi buti nuo 16-156. ar mano dar cia itelpa i normas?
Atsakyti