Įkraunama...
Įkraunama...

IVF, Stebuklingųjų II namai.

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 09 26, 21:51)
Sveikos paneles,
Nelabai turiu jegu skaityti...Atiloja sekmes tau pas latviukus ir kad pirmas duris pradetu stebuklu meta.
Kristinute,tik nesinervink,jau testukas teigiamas,viduriai uzkieteje-o daug nestukiu tuo skundziasi,dabar laukt lieka tik graziu skaiciuku --stiprybes 4u.gif
Merginos,kuri veda sarasiuka.Isbraukite mane is spalio menesio verysad.gif nesidesim snaiguciu cry.gif Pasidariau pasitikrinimuo onkocitologini ir....siandien suzinojau kad kazkas negero,nes guldys i ligonine po mm ir su narkoze ims biopsijas.Penktadieni einu is gines israsa kazkoki paiimti kad nunesciau savo seimos gydytojai.
Taip,kad dabar viskas sustoja.Tikiuosi neilgam.
Labai palaikau visas visas jus,pavarykit panos lyg uz tevyne mirksiukas.gif

OI mergyt ,zinau ,kad ne visada buna taip ,kaip mes planuojam ir norim ,kazkas uz mus viska padelioja savaip ax.gif Paprasciausiai mastyk ,kad taip turi buti ,ir tai tik i gera ,tikslas vistiek bus pasiektas ,tik turek kantrybes ,zinau ,kad jos daug reikia ,bet mes stiprios drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos moteriskes wink.gif

kiek idomybiu ant sio svieto...

Kristinuke - labai labai linkiu istvermes, bet sirdeleje jauciu, kad tu 100% sveika ir nestuke.gif

Warwara - jau sergi? smile.gif

Norma - pulsuojam pulsuojam ir kvepuojam wub.gif

Cituk - kaip tu siandien jautiesi? tyrimus darei??

Paskaicius Irides, RositosK, Keberiokst visus idomius dalykus apie musu kunus, supranti, kad ne viskas taip paprasta, ne vienas ir du, ne ima ir pasidaugina, o paskui isodina... Kaip manot, BAK-e matyt niekas tokiu dalyku ir netiria? Sekanti karta kai eisiu pas gyd idomumo delei uzklausiu as jos apie situs dalykus, idomu ka atsakys... Jaucia mano sirdele, jei nieko rimta gal ir man reikes keltis i LV.... ir pradeti giliau i ta visuma ziureti....
Papildyta:
Del afrodites - kaip keista, kam guldyti?? ir nieko nepaaiskina... as taip pat kartosiu si tyrima kita men.. net baisu pagalvoti, jeigu man ten kas nors subujojo... pries metus viskas buvo ant ribos... o kaip tycia "ten" paskausta kartais iki saldumo, gal net ir sakyciau kakleli.. Laikykis mergyt ir informuok mus!!
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 09 27, 10:34)
sveikos moteriskes wink.gif
Del afrodites - kaip keista, kam guldyti?? ir nieko nepaaiskina... as taip pat kartosiu si tyrima kita men.. net baisu pagalvoti, jeigu man ten kas nors subujojo... pries metus viskas buvo ant ribos... o kaip tycia "ten" paskausta kartais iki saldumo, gal net ir sakyciau kakleli.. Laikykis mergyt ir informuok mus!!

Zinok,Terze,eik drasiai ir tirkis.As visvien nesigaliu kad nuejau ir issityriau,gal dar nieko tokio neras...o guldys nes darys biopsija su narkoze.Paskui po narkozes kai atsigausiu ir apziures ar viskas ok-paleis.Kaip supratau tos pacios dienos vakara.
Skaiciau SM vakar apie onkocitologini teineli,apie biopsijas...ir kas idomiausia radau kad merginoms kurioms biopsija bloga buvo,liepe gimdyti ir tik tada tvarke.Tai bus matyt,gal ir man tas pats-saks bandyk pastoti,pagimdyti ir tada jau tvarkysime.
Matai as turiu jau 12 metu zazdele gimdos kaklelyje ir nemaza,bet kazkaip dauguma giniu sake geriau ja stebeti ir neliesti tipo kol nepagimdziau.Bet dabar mastau gal reiktu i Vilniu palekti,pasikonsultuoti ten ka jie patars.Na bet cia bus matyt.Sekmes dideles 4u.gif
Atsakyti
Terze
Warwara - jau sergi?

Tai kaip visada - uz jus sergu, Oleee-oleee-oleeeoleeee, IVF skyrelis, lauk i nestuuukuuuuuu!!! lotuliukas.gif
O mmmm dar nesergu smile.gif Siandien 27 CD tai gi trumpo neisejo, bus normalus smile.gif
Kaip visad pries mmm labai pavydziu damom, kurios simptomus turi vienodus visada. Pas mane kas kart nauji pojuciai smile.gif Dabar sonai tarsi nejautros pripumpoti, kaip danti kai tvarko - atrodo zinai, kad yra, bet toks keistas jausmas...
Atsakyti
Citai,laukiu pasakojimo 4u.gif

Afrodite69,baisu atrodo tik dabar,o praeisi ta ir pamirsi.Man irgi teko tas malonumas,tik be gulejimu ligoninej ir narkozes,tik su nuskausminimu.Menesiuka jautresne vieta bus,patepliosi ir viskas.Svarbu jokiu nukrypimu neturesi.Praeis tie keli menesiukai ir vel galesi judet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 09 27, 11:10)
Citai,laukiu pasakojimo  4u.gif

Afrodite69,baisu atrodo tik dabar,o praeisi ta ir pamirsi.Man irgi teko tas malonumas,tik be gulejimu ligoninej ir narkozes,tik su nuskausminimu.Menesiuka jautresne vieta bus,patepliosi ir viskas.Svarbu jokiu nukrypimu neturesi.Praeis tie keli menesiukai ir vel galesi judet  4u.gif

Aciu mergytes 4u.gif kazkaip as irgi tikiuosi kad viskas bus ok.kaip supratau su narkoze daro,nes sako kai nuskausmina tai visvien jauti ta malonuma,nors as nebijau.man jau geriau lai ima be nuskausminimo nei su narkoze.
Ziuresiu jei viskas ok,kada leis startuoti mums.Beje,merginos kaip butu galima paiilginti cikla,kad menesines ateitu veliau ax.gif man greitu laiku reiks kad menesines ateitu ne kazkur 10 dieneliu veliau-gal kas zinot?aciukas butu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Oi, mergytes kiek priraset, kol perskaiciau smile.gif

norma tai sujaudino tavo pasakojimas:wub: wub.gif linkiu, kad tavo maziukas/ai daugiau nesisleptu 4u.gif

kristinuke uz superine tavo kantarybe 4u.gif laukiu dideliu skaiciuku 4u.gif

Tanga sveikinu su startu ir linkiu sekmingos pabaigos 4u.gif

Atiloja sekmingo vizito 4u.gif

Cituk, Afrodite69 mergaites laikykites 4u.gif linkiu, kad begtu salin visokie negerumai 4u.gif
Sekmes ir kitoms mergaitems, kuriu nepaminejau 4u.gif

O manes rytoj laukia punkcija ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamelija2: 27 rugsėjo 2011 - 10:35
Sveikos mergytes 4u.gif sekmes visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir liudesy ir dziaugsme ,mes visos visada drauge 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 09 27, 11:34)
O manes rytoj laukia punkcija ax.gif

Yahoo! buk gerute, prasinesk rytoj. Ir kumstukai suspausti, kad viskas butu sklandziai!!!!

Afrodite! valgyk citrinas ir obuoliukus turetu padet, dar gali vitamino C susileisti...
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 09 27, 11:58)
Yahoo! buk gerute, prasinesk rytoj. Ir kumstukai suspausti, kad viskas butu sklandziai!!!!

Afrodite! valgyk citrinas ir obuoliukus turetu padet, dar gali vitamino C susileisti...

Terze aciukas 4u.gif jei rytoj nepavyks parasyt, tai ketvirtadieni butinai prisiduosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 09 27, 12:00)
Terze aciukas 4u.gif jei rytoj nepavyks parasyt, tai ketvirtadieni butinai prisiduosiu smile.gif

O kiek siandienai pas tave mazuciuku yra uzauge? smile.gif eina sau... man vel cia toks atrodo iskilmingas momentas smile.gif wub.gif
Atsakyti
Sekmes visos pradejusios ir dar ik pradesiancioms, mano kumstukai suspausti. wub.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti