Eina sau, merginos, kiek reikia žinoti, išmanyti, ištyrinėti, patirti... apie tai, ką jūs kalbat, iš tiesų geriau niekada neišgirsti. Va čia tai aukštas pilotažas. Ir dar jeigu po tokių dalykų nepasiseka, tada nėra teisybės šioj žemėj. Nėra.
O aš atšaukiau tuos nelaimingus kraujo tyrimus, ryt pakartosiu už tuos pačius pinigus. Bet kokia gėda... klausia manęs jau patys LV, ar pakartojau. Ką aš... taip ir pasakiau, kad čia Lietuva, kad rezultatų istorija mistinė Nei juoktis, nei verkt
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 26, 17:56)
Eina sau, merginos, kiek reikia žinoti, išmanyti, ištyrinėti, patirti... apie tai, ką jūs kalbat, iš tiesų geriau niekada neišgirsti. Va čia tai aukštas pilotažas. Ir dar jeigu po tokių dalykų nepasiseka, tada nėra teisybės šioj žemėj. Nėra.
O aš atšaukiau tuos nelaimingus kraujo tyrimus, ryt pakartosiu už tuos pačius pinigus. Bet kokia gėda... klausia manęs jau patys LV, ar pakartojau. Ką aš... taip ir pasakiau, kad čia Lietuva, kad rezultatų istorija mistinė Nei juoktis, nei verkt
Dieve dieve, tai reiskia kad rezultatu lauksim iki poryt? Nu ka laukiam ir tikim
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 09 26, 17:27)
Dirbu,full time
Speju visur,ir tu spesi jei reiks LV ir LT derinu su savaitgaliais.
Kartais LIT skrisdavau 5nio ryte, parskrisdavau nakti,sunku,bet tai ka daryt?Karta buvo po tokios keliones dar i Ispanija savaitgaliui ismyne,kazkada is seniau uzsisakem bilietus,kai apie lit minties dar nebuvo.Tai pamiegojom 3 valandas ir vel i aerouosta.Tada tai jau koma buvo,bet siaip imanoma.
Dabar skrendu penktadieni i LV litui,o parskrendu sekmadieni is LT.Dar ir buta LT tvarkomes :hihihi:Cia,kad netycia veiklos nepritruktu
Speju visur,ir tu spesi jei reiks LV ir LT derinu su savaitgaliais.
Kartais LIT skrisdavau 5nio ryte, parskrisdavau nakti,sunku,bet tai ka daryt?Karta buvo po tokios keliones dar i Ispanija savaitgaliui ismyne,kazkada is seniau uzsisakem bilietus,kai apie lit minties dar nebuvo.Tai pamiegojom 3 valandas ir vel i aerouosta.Tada tai jau koma buvo,bet siaip imanoma.
Dabar skrendu penktadieni i LV litui,o parskrendu sekmadieni is LT.Dar ir buta LT tvarkomes :hihihi:Cia,kad netycia veiklos nepritruktu
Eik tu sau, mano akyse tu tikra didvyre
Kristinuke,o paprata testuka bent dareisi?
Eik tu ,Citai,viskas imanoma-noro tik reikia
Eik tu ,Citai,viskas imanoma-noro tik reikia
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 09 26, 19:10)
Kristinuke,o paprata testuka bent dareisi?
Baikit, merginos. Nepablūskit. Ką pakeis koks testukas. Be to, man kiekvieną litą ir taip reikia taupyti, man dar bent pora mėnesių kasdien vaistus nusimato vartoti (na, tikiuosi ), bankrutavę tėvai būsim, bet laimingi (spajunu triskart, kad neprasikalbėčiau).
Gal galit kas nors pasidalyti patirtimi iš neseniai tapusių , ar skausmelis šone kartais negali būti su kietais viduriukais susijęs Baliuj buvau, vakar kaip meška valgiau, šiandien prikirtau, kur man ten viskas telpa
Oi, Kristinuke, nuprotet nuo tokiu tyrimu atsakymu galima nu bet laikau kumstukus uz sekmingus ir didelius skaiciukus O as ryt pas latviukus vaziuoju, tikiuosi, kad pirmam ukolui
QUOTE(Atiloja @ 2011 09 26, 19:41)
Oi, Kristinuke, nuprotet nuo tokiu tyrimu atsakymu galima nu bet laikau kumstukus uz sekmingus ir didelius skaiciukus O as ryt pas latviukus vaziuoju, tikiuosi, kad pirmam ukolui
Vade Atiloja - linkiu pirmo ukolo rytoj
ZEMYNA-MELYNAKE-startavai jau? Kaip???Auuuu,kur tu?!!!
Meginos,kelinta CD isodino jums snaigiukus?
Meginos,kelinta CD isodino jums snaigiukus?
Sveikos paneles,
Nelabai turiu jegu skaityti...Atiloja sekmes tau pas latviukus ir kad pirmas duris pradetu stebuklu meta.
Kristinute,tik nesinervink,jau testukas teigiamas,viduriai uzkieteje-o daug nestukiu tuo skundziasi,dabar laukt lieka tik graziu skaiciuku --stiprybes
Merginos,kuri veda sarasiuka.Isbraukite mane is spalio menesio nesidesim snaiguciu Pasidariau pasitikrinimuo onkocitologini ir....siandien suzinojau kad kazkas negero,nes guldys i ligonine po mm ir su narkoze ims biopsijas.Penktadieni einu is gines israsa kazkoki paiimti kad nunesciau savo seimos gydytojai.
Taip,kad dabar viskas sustoja.Tikiuosi neilgam.
Labai palaikau visas visas jus,pavarykit panos lyg uz tevyne
Nelabai turiu jegu skaityti...Atiloja sekmes tau pas latviukus ir kad pirmas duris pradetu stebuklu meta.
Kristinute,tik nesinervink,jau testukas teigiamas,viduriai uzkieteje-o daug nestukiu tuo skundziasi,dabar laukt lieka tik graziu skaiciuku --stiprybes
Merginos,kuri veda sarasiuka.Isbraukite mane is spalio menesio nesidesim snaiguciu Pasidariau pasitikrinimuo onkocitologini ir....siandien suzinojau kad kazkas negero,nes guldys i ligonine po mm ir su narkoze ims biopsijas.Penktadieni einu is gines israsa kazkoki paiimti kad nunesciau savo seimos gydytojai.
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 09 26, 21:51)
Afrodite mergyt na tas citologinis tyrimas juk galejo tiesiog uzdegima kazkoki parodyti, negalvokim apie bloga varianta. Paguldys i ligonine istirs, isgydys ir snaigutes kantriai taves lauks Linkiu ir meldziuosi dabar jau as uz tave na jei D nori kad truputi paluktumete vadinasi tai iseis i gera. As dar karta isitikinau kad nereikia priesintis likimui. as pavyzdziui turejau palaukti, bet ne gi as norejau rizikuoti ir nekreipiau demesio i gydytojo patarima skiepytis nuo raudoniukes ir nukelti pora menesiu IVF starta. Afrodite - viskas bus gerai, kada tave guldo? ir kada paleis? Mes cia tave labai lauksim su gerom ziniom
Afrodite69
Viskas bus gerai, biopsija yra daroma del to, kad tas PAP jis yra labai neinformatyvus, t.y. jis teigiamas tikrai gali buti del tu tavo bakteriju. Paziurek is kitos puses - busi tobulai pasiruosusi snaigiukams!
Atiloja
Gero durio tau!
kristinuke
Kiak pas tave kantrybes, super! As tai tikrai sedeciau tulike ir sisociau ant testu
Cituk, nedarei kraujo del raudonukes?
Viskas bus gerai, biopsija yra daroma del to, kad tas PAP jis yra labai neinformatyvus, t.y. jis teigiamas tikrai gali buti del tu tavo bakteriju. Paziurek is kitos puses - busi tobulai pasiruosusi snaigiukams!
Atiloja
Gero durio tau!
kristinuke
Kiak pas tave kantrybes, super! As tai tikrai sedeciau tulike ir sisociau ant testu
Cituk, nedarei kraujo del raudonukes?
QUOTE(Warwara @ 2011 09 27, 09:10)
kristinuke
As irgi
QUOTE(Citas @ 2011 09 26, 23:12)
Afrodite mergyt na tas citologinis tyrimas juk galejo tiesiog uzdegima kazkoki parodyti, negalvokim apie bloga varianta. Paguldys i ligonine istirs, isgydys ir snaigutes kantriai taves lauks Linkiu ir meldziuosi dabar jau as uz tave na jei D nori kad truputi paluktumete vadinasi tai iseis i gera. As dar karta isitikinau kad nereikia priesintis likimui. as pavyzdziui turejau palaukti, bet ne gi as norejau rizikuoti ir nekreipiau demesio i gydytojo patarima skiepytis nuo raudoniukes ir nukelti pora menesiu IVF starta. Afrodite - viskas bus gerai, kada tave guldo? ir kada paleis? Mes cia tave labai lauksim su gerom ziniom
Dekui Cituk Zinau kad pasiduoti negalima,as ir nepasiduodu-bet visvien neramu ant sirdeles.Ir vyras dabar kaip nesavas... Kada guldo nezinau dar..nes turi ateiti mm,o po ju per pirma savaite turi padaryti ta biopsija.
penktadieni tik eisiu israsa seimos gydytojai paiimti ir viska suzinosiu.
Warwara, ne nuo bakteriju negalejo citologinis but blogas Man juos jau dare kelis kartus ir budavo kad suranda uzdegima bet visada onkocitologiniai geri buvo... o sikart nekoks.
Na,pamatysim kas ir kaip..dabar lauksiu kada darys biopsija,paskui lauksiu atsakymo..tikiuosi kad neras nieko blogo ir galesiu toliau planuoti.Nesinori kad pjaustyti kakleli.Na,jeigu biopsija bus bloga tai zadu i Vilniu vaziuoti,ten bandysiu konsultuotis ka daryt toliau ir jei reiks ten operuotis.Bet tai tik pamastymai...tikiuosi,kad greit grysiu su planavimu kitu,kaip isideti snaigutes
Visoms diiiideles sekmes.