Įkraunama...
Įkraunama...

IVF, Stebuklingųjų II namai.

QUOTE(Iride @ 2011 09 26, 14:07)
Skaitau, bet rankos nekyla rasyti. Kazkokios pesimistines nuotaikos mane uzvalde  pastaruoju metu. Labai jautriai i Cituko nesekme sureagavau..

wub.gif 4u.gif Aciu iride, bet neleisk mano nesekmei sumazinti Tikejima savo sekme 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 09 26, 14:35)
Atiloja

As tiesa sakant praleidziu. 1) Pradedu manyti, kad ir man reikia, bet suprantu kad negaliu ir negalesiu.
2) Jauciu, kad esu buka kaip kelmas, tai vel gi, kad nenustoti save gerbti praleidziu  wub.gif

man tai istikruju labai idomu 4u.gif ir dar kai suvoki, kad visa tai vyksta organizme, ir tai tiesiogiai itakoja galimybe pastoti, tai doh.gif bet visi tie raidziu kratiniai, tai frusty.gif reikes pas jas i kursus prasytis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 09 26, 15:35)
Atiloja

As tiesa sakant praleidziu. 1) Pradedu manyti, kad ir man reikia, bet suprantu kad negaliu ir negalesiu.
2) Jauciu, kad esu buka kaip kelmas, tai vel gi, kad nenustoti save gerbti praleidziu  wub.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif Nu ir as merginos "kraipau i usa" ir nezinau ka galvoti.. g.gif Dabar mislinu po kelinto nepasisekusio IVF reikia traukti sios "varliu" thumbup.gif kalbos zodyna, ka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 09 26, 12:30)
Nezinojau, kad pas tave taip NK sukilo..Dabar tokia mintis sove, o negali LIT ju itakoti? Kada tu dareisi NK pakartojima, galbut is karto po paskutinio LIT?
Bet kokiu atveju, manau, kad didziausios rizikos pavojus jau praejes, viskas su jumis bus gerai, mergyt  4u.gif

O del ko LIT galetu kelti NK? g.gif

Nes daryta 10 po LIT ir 9 dienos po intralipidu.Gorgis apie tai zinojo,nu ziuresim ka ryt pasakys.
Pries tai testas darytas po 25 dienu po intralipidu tai buvo 13.3.Buvo sovus mintis,kad jie cia sukelia,bet po to visaip logiskai permasciau,kad taip negali buti,juk pirminis testas parode,kad nuo ju kileres graziai sumazeja.

Nors dabar galvoju,kad visgi velniai cia zino del ko cia gali buti,gal tas antras testas po25 dienu parode jau sumazejusi kieki?Gal irgi buvo uzkiles,tik as iskart nesidariau tyrimu ir to nezinau.Nes sutapimas ar ne,bet po kiekvienos lasalines,po2-3 dienu man siek tiek pateplioja.

Jus gal kada galvojat atvaziuot? 4u.gif

Atiloja,zinok nuosirdziai linkiu,kad ir nesuzinotum kas ka reiskia.Ne del to,kad gaila,bet kad nedaejus iki to sekmingai pastotum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 09 26, 14:47)
O del ko LIT galetu kelti NK?  g.gif

Na, moksliskai as labai negalvojau..Bet juk po LIT NK reaguoja i svetimus limfocitus kaip i bet koki kita antikuni, todel lyg ir naturalu butu, kad jos siek tiek padidetu.

Del vaziavimo pas G. dar nezinau, gali buti spontaninis sprendimas. Si penktadieni dar karta pas Bykova apsilankysiu.

Mergaites, pritariu Keberiokst ir linkiu, kad jums nereiketu gilintis. Bet kurioms jau teks, galesime pabuti vertejomis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 09 26, 13:15)
Na, moksliskai as labai negalvojau..Bet juk po LIT NK reaguoja i svetimus limfocitus kaip i bet koki kita antikuni, todel lyg ir naturalu butu, kad jos siek tiek padidetu.

Del vaziavimo pas G. dar nezinau, gali buti spontaninis sprendimas. Si penktadieni dar karta pas Bykova apsilankysiu.

Mergaites, pritariu Keberiokst ir linkiu, kad jums nereiketu gilintis. Bet kurioms jau teks, galesime pabuti vertejomis biggrin.gif

Na as irgi apie tai buvau pagalvojus,nors IL turejo kas sutramdyti.
Gal cia pakilimas po steroidu nutraukimo? g.gif Nu zodziu as ryt jo paklausiu,jei nepamirsiu.Nes atmintis tokioj stadijoj,kad ir savo varda galiu pamirsti smile.gif Parasysiu ryt 4u.gif

As pas Bykova kita penktadieni smile.gif

Berods praeita karta jus musu autika pralenket.Na tikriausiai ten jus buvo,pamaciau tik masiniuka,o kas sedi ten nespejau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 26 rugsėjo 2011 - 14:21
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 09 26, 14:47)
Atiloja,zinok nuosirdziai linkiu,kad ir nesuzinotum kas ka reiskia.Ne del to,kad gaila,bet kad nedaejus iki to sekmingai pastotum  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif tikiu, kad man viso to neprireiks, bet esu zingeidi, vien todel reikes i kursus pas tave prasytis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 09 26, 13:20)
aciu  4u.gif tikiu, kad man viso to neprireiks, bet esu zingeidi, vien todel reikes i kursus pas tave prasytis  blush2.gif

Gerai,pravesim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 09 26, 15:19)
Na as irgi apie tai buvau pagalvojus,nors IL turejo kas sutramdyti.
Gal cia pakilimas po steroidu nutraukimo?  g.gif Nu zodziu as ryt jo paklausiu,jei nepamirsiu.Nes atmintis tokioj stadijoj,kad ir savo varda galiu pamirsti smile.gif Parasysiu ryt  4u.gif

As pas Bykova kita penktadieni smile.gif

Berods praeita karta jus musu autika pralenket.Na tikriausiai ten jus buvo,pamaciau tik masiniuka,o kas sedi ten nespejau ax.gif

Aha, parasyk ryt butinai. Idomi ir profesionalo nuomone smile.gif
Beje, su jusu autobusu lenktyniavom net iki Panevezio. Kazkoks isprotejes vairuotojas jums pasitaike. Pazvengem su MB, kad matyt labai i kasio varzybas skuba biggrin.gif Butume susiderinusios is anksto laika, tai mielai butume pavezeje jus, kazkaip net nepatogu buvo, kad taip gavosi..
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 09 26, 13:30)
Aha, parasyk ryt butinai. Idomi ir profesionalo nuomone smile.gif
Beje, su jusu autobusu lenktyniavom net iki Panevezio. Kazkoks isprotejes vairuotojas jums pasitaike. Pazvengem su MB, kad matyt labai i kasio varzybas skuba biggrin.gif Butume susiderinusios is anksto laika, tai mielai butume pavezeje jus, kazkaip net nepatogu buvo, kad taip gavosi..

Ai,as ten nelabai demesi kreipiau,kol dar laptopo batarke nenusprogo paziurejau filma,o po miegojau.Tai prabudau ties paciu Paneveziu ax.gif

Viskas gi tvarkoj mirksiukas.gif Kad taip gavosi,ir mums reikejo skubiai lekt,tai net paplepet normaliai neisejo smile.gif Kaip tycia ta diena lektuvas virs valandos velavo,ir dar cigonu porele abu muitines kioskelius uzlaike,nei vienas nepraejo apie 15 min.
Finale vos vos spejom i musu autika... Kaip dabar prisimenu ta palakstyma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 09 26, 15:48)
Viskas gi tvarkoj  mirksiukas.gif Kad taip gavosi,ir mums reikejo skubiai lekt,tai net paplepet normaliai neisejo  smile.gif Kaip tycia ta diena lektuvas virs valandos velavo,ir dar cigonu porele abu muitines kioskelius uzlaike,nei vienas nepraejo apie 15 min.
Finale vos vos spejom i musu autika... Kaip dabar prisimenu ta palakstyma  doh.gif

Dar pasistojo vienas klausimas - KeberiokstUK o tu dirbi ir taip visur speji skraidyti tarp LT LV ir UK rolleyes.gif ??
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 26, 15:05)
Dar pasistojo vienas klausimas - KeberiokstUK o tu  dirbi ir taip visur speji skraidyti tarp LT LV ir UK  rolleyes.gif ??

Dirbu,full time smile.gif

Speju visur,ir tu spesi jei reiks mirksiukas.gif LV ir LT derinu su savaitgaliais.
Kartais LIT skrisdavau 5nio ryte, parskrisdavau nakti,sunku,bet tai ka daryt?Karta buvo po tokios keliones dar i Ispanija savaitgaliui ismyne,kazkada is seniau uzsisakem bilietus,kai apie lit minties dar nebuvo.Tai pamiegojom 3 valandas ir vel i aerouosta.Tada tai jau koma buvo,bet siaip imanoma.
Dabar skrendu penktadieni i LV litui,o parskrendu sekmadieni is LT.Dar ir buta LT tvarkomes :hihihi:Cia,kad netycia veiklos nepritruktu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 26 rugsėjo 2011 - 16:29