Įkraunama...
Įkraunama...

IVF, Stebuklingųjų II namai.

QUOTE(Citas @ 2011 09 26, 13:33)
*Nu jobtv.......  blink.gif Tik buk gera neleisk jiems tave nervinti, tau negalima  4u.gif  Davai darytk kita NT ir ziurek ar juostele ryskeja  bigsmile.gif  Manau kad su tavo laiku nereikia ne rytinio sysio, gali vayt dabar, mums visoms ramiau bus  tongue.gif
**Patikek man tai irgi ateiviu kalba, cia kol kas tik Keberiokst su Iride susikalba ja  lotuliukas.gif As gal kelis zodzius ryt ismoksiu o dar daugiau kai bus rezultatai  blush2.gif

***Nu ***** ir vel dabar susibalamutinau, nu tas paberimas toks labai nedidelis. bet as jau ar taip ar taip reikalausiu kad man skiepa kaltu pries naujus metus, visai nenoriu rizikuoti. Jau butu toks zapadlo jei tai leme nesekme  blink.gif

* drinks_cheers.gif as irgi susinervinau doh.gif
Tegul Warwara kelia siusiojimo plakata biggrin.gif
** bet butinai pasipasakok apie jusu tylejimo meeta smile.gif
***nubek ir priduok kraujuka, del raudoniukes jie ten per kelias minutes atsakyma duos 4u.gif Visoms mums cia bus ramiau, kai zinosim, kas tau atsitiko 4u.gif
Atsakyti
Keberiokst, o imunoglobulino tau nereik leistis? pamaniau pasidalinsiu patirtimi, kad ji pas Karpenko LT uz 1ampole mokejau po 16lt 4u.gif

kristinuke, nu bardakelis ten kaip reik pas jumi doh.gif
Atsakyti
Atiloja
nubek ir priduok kraujuka, del raudoniukes jie ten per kelias minutes atsakyma duos  Visoms mums cia bus ramiau, kai zinosim, kas tau atsitiko

Cituk, pritariu Atilojai, dabar lengvai gali suzinoti ar sergi, o ir suzinoti, gal ir sirgai, tiesiog nepastebemai praejo lyga, o galskepas buvo vaikisteje darytas.
Ir po to, po raudonukes ar ne 3-4 menesius reikia laukti iki bandant pastoti. Tai gi jei tavo sekantis IVF vasari, tai dabar jau reikia skepitis.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 09 26, 13:51)
Atiloja

Cituk, pritariu Atilojai, dabar lengvai gali suzinoti ar sergi, o ir suzinoti, gal ir sirgai, tiesiog nepastebemai praejo lyga, o galskepas buvo vaikisteje darytas.
Ir po to, po raudonukes ar ne 3-4 menesius reikia laukti iki bandant pastoti. Tai gi jei tavo sekantis IVF vasari, tai dabar jau reikia skepitis.

user posted image

Nu tai ka varysiu pas gydytoja papult tada jei jau liepiat smile.gif As nesirgus ir neskiepyta, nes mama jau patikrino archyvuose. Man daktaras sake kad tik 6 savaites reikia laukti po skiepo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 26, 13:58)
Nu tai ka varysiu pas gydytoja papult tada jei jau liepiat  smile.gif  As nesirgus ir neskiepyta, nes mama jau patikrino archyvuose. Man daktaras sake kad tik 6 savaites reikia laukti po skiepo blink.gif

nu tai bega bega Citukas nuleisti kraujuka ir paziuret ar tai neraudoniuke bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atiloja: 26 rugsėjo 2011 - 13:04
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 09 26, 12:08)

Iride,matau skaitai....Kaip sekasi?
Ka tau Gorgis i kileriu 50:1 padidejusi aktyvuma sake? Yra kas nors apart ivig ir il?Ar tavo atveju tik ivig,nes i IL pernelyg aktyviai reaguoji? g.gif

Skaitau, bet rankos nekyla rasyti. Kazkokios pesimistines nuotaikos mane uzvalde pastaruoju metu. Labai jautriai i Cituko nesekme sureagavau..

Del NK aktyvumo man buvo Humira (nes padidejes TNF alfa, kuris itakoja ir NK aktyvuma) ir IVIG. IL man netiko, nes dar labiau uzkele NK aktyvuma. Jei nustato, kad yra uzslepta chlamidija, tai suprantu, kad ir ji gali NK aktyvuma itakoti. Tuomet dar antibai. Bet sita zaraza tu jau issigydei.

Tikiuosi, kad su Gorgiu surasite geriausia ir pigiausia sprendima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 09 26, 11:51)
Keberiokst, o imunoglobulino tau nereik leistis? pamaniau pasidalinsiu patirtimi, kad ji pas Karpenko LT uz 1ampole mokejau po 16lt  4u.gif

kristinuke, nu bardakelis ten kaip reik pas jumi  doh.gif

Turejau as ta minti,bet jau Iride issiaiskino,kad ten ne tas pats kaip UK.Kiekiai ar dozes,ar kas ten skiriasi.Man jau kazkaip butu baisu rizikuoti,per daug nueita.Nors visada baisu is tikro,ar 5 savaiteles ar daugiau.

Nors tikrai zinau,kad yra ne viena ir ne dvi,kas su Karpenko sekmingus nestumus po daug persileidimu turejo.Tik as visa ta pradeciau arba ten arba ten,maisytis kazkaip jau nesinori.

O kokios proga tu ten buvau?Dabar buvai?
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 09 26, 14:09)
O kokios proga tu ten buvau?Dabar buvai?

na suprantamos tavo baimes 4u.gif
taip, buvau pasikonsultuoti pries snaiguciu dejimasi, sudarem plana-dabar leidziuos cikloferona, paskui neurorubina, o imunoglobulina konkreciai paskyre leistis nuo 12c.d. smile.gif plius dexametazona, aspirina ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 09 26, 12:07)
Skaitau, bet rankos nekyla rasyti. Kazkokios pesimistines nuotaikos mane uzvalde  pastaruoju metu. Labai jautriai i Cituko nesekme sureagavau..

Del NK aktyvumo man buvo Humira (nes padidejes TNF alfa, kuris itakoja ir NK aktyvuma) ir IVIG. IL man netiko, nes dar labiau uzkele NK aktyvuma. Jei nustato, kad yra uzslepta chlamidija, tai suprantu, kad ir ji gali NK aktyvuma itakoti. Tuomet dar antibai. Bet sita zaraza tu jau issigydei.

Tikiuosi, kad su Gorgiu surasite geriausia ir pigiausia sprendima 4u.gif

O as tau realistiskai labai pasakysiu,kad jei tokios nuotaikos uzejo,reiskias jos ir praeis.Laiko klausimas tik.Imk 4u.gif

Matai,pas mane TNF net pakrites buvo,nuo 29 iki 25,tai su tuo viskas gerai.Zarazos pilnai neisgydytos,na gal apgydytos.Deja,ir aciu dievui,pasitikrinti to neturiu galimybes ax.gif

Tai jei pas tave kileres del TNF,tai kas pas mane?Nes pas mane ir priesnestuminio 9.8,kilo 13.3 ir dabar 18.2.Negi sutampantis embrionas? g.gif Reiskias toliau galima tiketis,bus dar graziau.

Idealu butu,IL kas dvi savaites.Svajone ! rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2011 09 26, 12:13)
na suprantamos tavo baimes  4u.gif
taip, buvau pasikonsultuoti pries snaiguciu dejimasi, sudarem plana-dabar leidziuos cikloferona, paskui neurorubina, o imunoglobulina konkreciai paskyre leistis nuo 12c.d.  smile.gif plius dexametazona, aspirina ir t.t.  smile.gif

Skamba tai labai optimistiskai thumbup.gif Na labai linkiu,kad viskas tik i viena- nestuke.gif ! 4u.gif

As vakar kaip tik pagalvojau,kad grizus i LT gyventi,i LDN nelabai bus galimybes vazinetis,kai sugalvosim antra gaudyt.Teks pasikliaut dabartiniu gydymo planu,Bykova,nors po paskutinio karto,as visai nenoriu pas ja,ir Karpenko.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 09 26, 14:16)
Tai jei pas tave kileres del TNF,tai kas pas mane?Nes pas mane ir priesnestuminio 9.8,kilo 13.3 ir dabar 18.2.Negi sutampantis embrionas? g.gif Reiskias toliau galima tiketis,bus dar graziau.

Nezinojau, kad pas tave taip NK sukilo..Dabar tokia mintis sove, o negali LIT ju itakoti? Kada tu dareisi NK pakartojima, galbut is karto po paskutinio LIT?
Bet kokiu atveju, manau, kad didziausios rizikos pavojus jau praejes, viskas su jumis bus gerai, mergyt 4u.gif
Atsakyti
As kai paskaitai Keberiokst ir Irides postus, tai man nuo tu visu raidziu deriniu smegeneles susisuka blink.gif
Atsakyti
Atiloja
As kai paskaitai Keberiokst ir Irides postus, tai man nuo tu visu raidziu deriniu smegeneles susisuka

As tiesa sakant praleidziu. 1) Pradedu manyti, kad ir man reikia, bet suprantu kad negaliu ir negalesiu.
2) Jauciu, kad esu buka kaip kelmas, tai vel gi, kad nenustoti save gerbti praleidziu wub.gif
Atsakyti