QUOTE(Citas @ 2011 09 26, 13:33)
*Nu jobtv....... Tik buk gera neleisk jiems tave nervinti, tau negalima Davai darytk kita NT ir ziurek ar juostele ryskeja Manau kad su tavo laiku nereikia ne rytinio sysio, gali vayt dabar, mums visoms ramiau bus
**Patikek man tai irgi ateiviu kalba, cia kol kas tik Keberiokst su Iride susikalba ja As gal kelis zodzius ryt ismoksiu o dar daugiau kai bus rezultatai
***Nu ***** ir vel dabar susibalamutinau, nu tas paberimas toks labai nedidelis. bet as jau ar taip ar taip reikalausiu kad man skiepa kaltu pries naujus metus, visai nenoriu rizikuoti. Jau butu toks zapadlo jei tai leme nesekme
**Patikek man tai irgi ateiviu kalba, cia kol kas tik Keberiokst su Iride susikalba ja As gal kelis zodzius ryt ismoksiu o dar daugiau kai bus rezultatai
***Nu ***** ir vel dabar susibalamutinau, nu tas paberimas toks labai nedidelis. bet as jau ar taip ar taip reikalausiu kad man skiepa kaltu pries naujus metus, visai nenoriu rizikuoti. Jau butu toks zapadlo jei tai leme nesekme
* as irgi susinervinau
Tegul Warwara kelia siusiojimo plakata
** bet butinai pasipasakok apie jusu tylejimo meeta
***nubek ir priduok kraujuka, del raudoniukes jie ten per kelias minutes atsakyma duos Visoms mums cia bus ramiau, kai zinosim, kas tau atsitiko