Įkraunama...
Įkraunama...

IVF, Stebuklingųjų II namai.

QUOTE(Citas @ 2011 09 26, 09:46)
Aha ryt 8val  ax.gif  O kada tau?  bigsmile.gif  Bet zinok paskaiciau vakar tavo ta linka tai plaukai ant visur pasistojo, ten kainos gydymo kyla iki desimciu tukstanciu svaru  blink.gif  blink.gif  Siaubas tie LIT kiek kainuoja  doh.gif Sakes. O kas liecia tyluma tai turbut musu konsultacija bus labai tyi, nes as dar zalia tai ne nezinau ko klausti  smile.gif Nu man dar beje idomu del gleivines, bet kazin ar jis gali ka patarti tuo klausimu  ax.gif
O tai tokiu atveju ar neturi buti taikomas tas "assisted hatching"? nezinau termino lietuviskai, bet kur padeda embrioniukui prasibrauti pro tas sieneles  g.gif  gal nusisnekejau cia  blink.gif

Nu kainuoja,bet is kitos puses bele rezultatas yra?Gali i nepasisekusius kelis is eiles ivf ta pacia suma sukist,o naudos ir nebus?Nu gal as cia ziauriai taip,bet logiskai taip iseina.

As 15.30 einu,parodyt kileriu rezu ir isklausyt verdikto.Tikiuosi prasisukti su intralipidais.Nes jei IVIG,tai apie 1300 svareliu sudie... unsure.gif

Kas liecia kainas-neisvengiamai daug reikes moket tik uz persitestavimus,Humira ir IVIG,jei aplamai ju tau prireiks.Man per visa laika reikejo persitestuoti 2 kart,o brangiu preparatu kol kas nereikejo.Tikiuosi ir neprireiks.Taip,kad kol rezu savo rankose neturi,nereikia ir galvoti apie desimtis tukst svaru smile.gif
LIT gali LV gauti,intralipidus gali LT nusipirkti ir susirasti Londone sesele kas sulasins.Vietoj 350 svaru,sumokesi 20 smile.gif
O LV LIT apie 100 svaru iseina,na aisku plius kiti tyrimeliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 26 rugsėjo 2011 - 11:04
Citas
As optimistiskai del kainos smile.gif Tu gi dar tyrimu neatlikai, dar rezultatu nezinai, tia gi manau dar labai anksti teigti, kad tau reikes daug pinigu gydimui. Va gausi rezultatus - tada bus aisku.
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 09 26, 10:03)
Citas
As optimistiskai del kainos smile.gif Tu gi dar tyrimu neatlikai, dar rezultatu nezinai, tia gi manau dar labai anksti teigti, kad tau reikes daug pinigu gydimui. Va gausi rezultatus - tada bus aisku.

Geras,ka tik ta pati papildziau bigsmile.gif

Great minds think alike,kaip sakoma smile.gif
Papildyta:
Iride,matau skaitai....Kaip sekasi?

Ka tau Gorgis i kileriu 50:1 padidejusi aktyvuma sake? Yra kas nors apart ivig ir il?Ar tavo atveju tik ivig,nes i IL pernelyg aktyviai reaguoji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 09 26, 12:00)
Citas

Tai gi ir buvo taikomas.. bet manau kad nepadejo tai sad.gif
As, kaip ir visi, noriu idealo smile.gif
Kita galimybe padaryti IVF vargu ar bus artimiausiu metu.

Hmm, Numan po biciu pienelio ir Q10 buvo labai geros kokybes viskas, bet velgi, ka as zinau storumas lasteliu g.gif niekas man nieko nesake, tai gal irgi buvo problemu g.gif Mes tikim ir zinom kad tau kito IVF neprireiks ilgai 4u.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 09 26, 12:01)
Nu kainuoja,bet is kitos puses bele rezultatas yra?Gali i nepasisekusius kelis is eiles ivf ta pacia suma sukist,o naudos ir nebus?Nu gal as cia ziauriai taip,bet logiskai taip iseina.

As 15.30 einu,parodyt kileriu rezu ir isklausyt verdikto.Tikiuosi prasisukti su intralipidais.Nes jei IVIG,tai apie 1300 svareliu sudie...  unsure.gif

Kas liecia kainas-neisvengiamai daug reikes moket tik uz persitestavimus,Humira ir IVIG,jei aplamai ju tau prireiks.
LIT gali LV gauti,intralipidus gali LT nusipirkti ir susirasti Londone sesele kas sulasins.Vietoj 350 svaru,sumokesi 20 smile.gif
O LV LIT apie 100 svaru iseina,na aisku plius kiti tyrimeliai.

O tai pvz kad gauti LIT LV tai reikia registruotis Embrions? Arba kad gauti intralipidus tai reikia LT kazkokioj vaisingumo kliniko uzsiregitruoti ar cia viska galima gauti tiesiog vaistinese?? Dievuleliau kol kas vis dar baisiai viskas skamba, bet reikia but kantriai ir laukti rezultatu pirmiausia. Ir dar klausimelis, o tai kiek kartu persitestuoti reikia? Tarkim pirmas vizitas sakei kainuos mums apie 1500, tai paskui ir kiekvienas persitestavimas tiek pat?

Nu sekmes tau su verdiktu ryt ir linkiu kad uztektu ir nedideliu pinigu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 26, 10:10)
Hmm, Numan po biciu pienelio ir Q10 buvo labai geros kokybes viskas, bet velgi, ka as zinau storumas lasteliu  g.gif  niekas man nieko nesake, tai gal irgi buvo problemu  g.gif Mes tikim ir zinom kad tau kito IVF neprireiks ilgai  4u.gif
O tai pvz kad gauti LIT LV tai reikia registruotis Embrions? Arba kad gauti intralipidus tai reikia LT kazkokioj vaisingumo kliniko uzsiregitruoti ar cia viska galima gauti tiesiog vaistinese??  Dievuleliau kol kas vis dar baisiai viskas skamba, bet reikia but kantriai ir laukti rezultatu pirmiausia. Ir dar klausimelis, o tai kiek kartu persitestuoti reikia? Tarkim pirmas vizitas sakei kainuos mums apie 1500, tai paskui ir kiekvienas persitestavimas tiek pat?

Nu sekmes tau su verdiktu ryt ir linkiu kad uztektu ir nedideliu pinigu  wub.gif

Ne,LIT daro Bykova RRC klinikoj.Intralipidus jokia klinika nedaro,bet gali padaryti sesute namu salygom.Arba pas Gorgy klinikoj,bet ten daug kainuoja.

Del persitestavimu.Tai as tik persitestavau LAD po dvieju LIT,tas 220 kainavo.Po to jau atsisakiau testuotis,nes LV LIT darau taip ar taip.
Dar kartas 12 savaite tada Kileres ir TNF (sitas tik viena karta) -625 svaru,ir po to tik kileres(16 sav)-tas 325 svaru.Tai pagrinde tau reikes kileriu plius konsultacija.

Tikrai nera taip baisu kaip atrodo,svarbu tu IVIG nereiketu.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 09 26, 12:37)
Ne,LIT daro Bykova RRC klinikoj.Intralipidus jokia klinika nedaro,bet gali padaryti sesute namu salygom.Arba pas Gorgy klinikoj,bet ten daug kainuoja.

Del persitestavimu.Tai as tik persitestavau LAD po dvieju LIT,tas 220 kainavo.Po to jau atsisakiau testuotis,nes LV LIT darau taip ar taip.
Dar kartas 12 savaite tada Kileres ir TNF (sitas tik viena karta) -625 svaru,ir po to tik kileres(16 sav)-tas 325 svaru.Tai pagrinde tau reikes kileriu plius konsultacija.

Tikrai nera taip baisu kaip atrodo,svarbu tu IVIG nereiketu.

Aciu Keberiokst 4u.gif
Atsakyti
Žinokit, merginos aš be žodžių... provincijos stebuklai... Skambinu į laboratoriją, o man aiškina, kad mano tyrimai dar nedaryti, nes sugedęs analizatorius ir juos bandys padaryt rytoj. Nepasitenkinimą išreiškiau, bet... kas man iš to. Sakau, žinot, kiek man tai kainuoja.... višta pakudakavo, kad specialiai nieks taip nedaro... Nedaro, bet doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 26, 13:17)
Žinokit, merginos aš be žodžių... provincijos stebuklai... Skambinu į laboratoriją, o man aiškina, kad mano tyrimai dar nedaryti, nes sugedęs analizatorius ir juos bandys padaryt rytoj. Nepasitenkinimą išreiškiau, bet... kas man iš to. Sakau, žinot, kiek man  tai kainuoja.... višta pakudakavo, kad specialiai nieks taip nedaro... Nedaro, bet  doh.gif  doh.gif

*****, nervu kankinimo masina, o ne laboratorija doh.gif tai tegul tu jau nebedaro, siandien svieziai priduok kraujuka 4u.gif
Atsakyti
labas mergaites 4u.gif

Matau cia Citas su Keberiokst varliu kalba sneka tongue.gif Citai, ir as nieko nesuprantu, bet suprantu tiek, kad kai nueisi pirmai konsultacijai, tada matysi bent remus kazkokius ir po truputi viskas sustos i savo vezias.Ir neziurek dar i tas siaubiakiskas kainas.Jeigu reikes, tik tada mirksiukas.gif

Beje, Citai, del tos raudoniukes, tai tu pasitikrink geriau, ar tu ja nesergi, nes as ja sirgau jau paaugle budama, tai tempos nepasakyciaum, kad prudai buvo, kazkiek pakilo, bet tikrai lovoj plozum negulejau.Berimas buvo toks vos vos raudoni beveik taskeliai ant krutines bet ir tai nedideliam plote.Nepamenu net ar tepliojaus ten kuom nors.Zodziu mano raudoniukes versija nepanasejo i jokia tragiska, varginancia ar dar kokia.Taip kad geriau jau isitikink 4u.gif Galu gale, gal tai ir pkiso koja tavo sitam IVF doh.gif Butu gaila, bet gal priezastis unsure.gif

Norma, labai labai dziaugiuos uz tave 4u.gif As kazkaip tikrai galvojau, kad ir per anksti nuvaziavai, o jeigu dar pasislepes sirdukas, tai kitaip ir but negalejo.Svarbu dabar viskas gerai.
Atsakyti
kristinuke doh.gif
ikvept-iskvept. Suprantu tavo enrima, bet iskvept ir nusispjaut! wub.gif
As tik perskambiciau ir paklausciau, gal geriau jau sios dienos kraujo tada priduoti. Koks jiems skirtumas, jei dar ne dare, o tau bus geresnis rezultatas!

Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 09 26, 14:19)
*****, nervu kankinimo masina, o ne laboratorija  doh.gif tai tegul tu jau nebedaro, siandien svieziai priduok kraujuka  4u.gif

Žinai, kad jau šiandien nebeišeina,mat kraują ima iki 13 val. Bile kas, žodžiu... gun_bandana.gif
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 09 26, 14:23)
kristinuke doh.gif
ikvept-iskvept. Suprantu tavo enrima, bet iskvept ir nusispjaut! wub.gif
As tik perskambiciau ir paklausciau, gal geriau jau sios dienos kraujo tada priduoti. Koks jiems skirtumas, jei dar ne dare, o tau bus geresnis rezultatas!

Nebesugebu jau net pykt... Ai, tikiuosi, kad viskas mums gerai. Skaudena kairį šoną tik, bet gal čia nieko tokio...
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 26, 13:17)
Žinokit, merginos aš be žodžių... provincijos stebuklai... Skambinu į laboratoriją, o man aiškina, kad mano tyrimai dar nedaryti, nes sugedęs analizatorius ir juos bandys padaryt rytoj. Nepasitenkinimą išreiškiau, bet... kas man iš to. Sakau, žinot, kiek man  tai kainuoja.... višta pakudakavo, kad specialiai nieks taip nedaro... Nedaro, bet  doh.gif  doh.gif

Nu jobtv....... blink.gif Tik buk gera neleisk jiems tave nervinti, tau negalima 4u.gif Davai darytk kita NT ir ziurek ar juostele ryskeja bigsmile.gif Manau kad su tavo laiku nereikia ne rytinio sysio, gali vayt dabar, mums visoms ramiau bus tongue.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 09 26, 13:20)
labas mergaites  4u.gif

Matau cia Citas su Keberiokst varliu kalba sneka  tongue.gif  Citai, ir as nieko nesuprantu, bet suprantu tiek, kad kai nueisi pirmai konsultacijai, tada matysi bent remus kazkokius ir po truputi viskas sustos i savo vezias.Ir neziurek dar i tas siaubiakiskas kainas.Jeigu reikes, tik tada  mirksiukas.gif

Beje, Citai, del tos raudoniukes, tai tu pasitikrink geriau, ar tu ja nesergi, nes as ja sirgau jau paaugle budama, tai tempos nepasakyciaum, kad prudai buvo, kazkiek pakilo, bet tikrai lovoj plozum negulejau.Berimas buvo toks vos vos raudoni beveik taskeliai ant krutines bet ir tai nedideliam plote.Nepamenu net ar tepliojaus ten kuom nors.Zodziu mano raudoniukes versija nepanasejo i jokia tragiska, varginancia ar dar kokia.Taip kad geriau jau isitikink  4u.gif  Galu gale, gal tai ir pkiso koja tavo sitam IVF  doh.gif  Butu gaila, bet gal priezastis  unsure.gif

Patikek man tai irgi ateiviu kalba, cia kol kas tik Keberiokst su Iride susikalba ja lotuliukas.gif As gal kelis zodzius ryt ismoksiu o dar daugiau kai bus rezultatai blush2.gif

Nu ***** ir vel dabar susibalamutinau, nu tas paberimas toks labai nedidelis. bet as jau ar taip ar taip reikalausiu kad man skiepa kaltu pries naujus metus, visai nenoriu rizikuoti. Jau butu toks zapadlo jei tai leme nesekme blink.gif
Atsakyti