Įkraunama...
Įkraunama...

IVF, Stebuklingųjų II namai.

QUOTE(kristinuke @ 2011 09 26, 10:06)
Viltį praradusi juos apmatyti... Jei iki pietų neatsiųs, paskambinsiu ar nuvažiuosiu. Ką jie sau galvoja, gal man mirties ar gyvybės klausimas... doh.gif

nuprotet galima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 26, 10:06)
Viltį praradusi juos apmatyti... Jei iki pietų neatsiųs, paskambinsiu ar nuvažiuosiu. Ką jie sau galvoja, gal man mirties ar gyvybės klausimas... doh.gif

Nelauk nei iki pietu blink.gif Nesamone, ka jie sau galvoja unsure.gif

QUOTE(Tanga @ 2011 09 26, 10:19)
O tau gal tikrai kokia alerginė reakcija. Skaitei internete, kokie raudonukės simptomai?

Simtpomai suaugusiems- galvos skausmas, temperatura, raudonom demelem isberimas. Ir zinok zmogau, nu lauksiu gal praeis, tik jau sikart ligoninej reikalausiu skiepo nuo raudoniukes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 26, 10:29)

Simtpomai suaugusiems- galvos skausmas, temperatura, raudonom demelem isberimas.

MB si birzeli susirgo raudoniuke-pries pat 5IVF doh.gif , tai isberimas buvo ant koju net iki melynumo, mini spuogeliais, sueinanciais i bendra mase. tempa laikesi 40*-jokie vaistai nenumuse jos, bet po dvieju paru krito jau smile.gif
praeina ji savaime, tik rei izoliuotis nuo aplinkos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 09 26, 10:36)
MB si birzeli susirgo raudoniuke-pries pat 5IVF  doh.gif , tai isberimas buvo ant koju net iki melynumo, mini spuogeliais, sueinanciais i bendra mase. tempa laikesi 40*-jokie vaistai nenumuse jos, bet po dvieju paru krito jau  smile.gif
praeina ji savaime, tik rei izoliuotis nuo aplinkos 4u.gif

Ai tai tada man ne raudoniuke, nes nedaug to paberimo ir temperatura gal tik truputi pakilus buvo smile.gif O tu buvai skiepyta arba sigus? nes daktarai labai nenori IVF daryti jei neskiepyta ir nesirgus.
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 26, 10:39)
Ai tai tada man ne raudoniuke, nes nedaug to paberimo ir temperatura gal tik truputi pakilus buvo  smile.gif  O tu buvai skiepyta arba sigus? nes daktarai labai nenori IVF daryti jei neskiepyta ir nesirgus.

aha, as vaikystej sirgus, nes musu daug vaiku, tai visi viens nuo kito ir sirgavom biggrin.gif
Atsakyti
Citas labas smile.gif Tai kad ne, ner mmm... Siandien 26 CD, tai gi nepasiteisino pranasystes del itin trumpo ciklo. Bus normalus ciklas. Sonas mano visai nustojo jaustis, tai gi kaip ten laikosi cista- net nezinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 09 26, 11:13)
Citas labas smile.gif Tai kad ne, ner mmm... Siandien 26 CD, tai gi nepasiteisino pranasystes del itin trumpo ciklo. Bus normalus ciklas. Sonas mano visai nustojo jaustis, tai gi kaip ten laikosi cista- net nezinau smile.gif

Vadinasi rupuze traukiasi ir issinesdins po poros dienu biggrin.gif
Atsakyti
Citas,kada ryt pas Gorgy keliauji?Tikriausiai ryte?
As irgi ten busiu,tikiuosi tik konsultacijai biggrin.gif

Beje,nenustebk,kad jis tylus pasirodys.Jis toks tik pirmus appoitmentus buna,po to kai jau yra tyrimai ir yra uz ko "paimt" tai kalbos daugiau atsiranda.Bet jei ka klausk,jis viska visada paaiskina.
Atsakyti
Citas
Vadinasi rupuze traukiasi ir issinesdins po poros dienu

Tai labai tikiuosiu, kad nebus vel siurprizu.
Vyras suvalge puse savo vaistu dazes, tai jei viskas bus oki-doki, tai darysim IVF kaip tik lauku.
O va idomu, praeita IVF buvo problema, kad storos labai mano lasteliu senos, ar tai reiskia, kad ta problema bus ir si karta, ar yra tikimybe, kad tai tiesiog blogas ciklas buvo? Valgau Q10, gal pades...
Atsakyti
Labas diena 4u.gif
Kristinuke, labai labai grazus tavo testukas 4u.gif Dabar laukiu dar grazesniu skaiciuku 4u.gif

QUOTE(norma @ 2011 09 24, 12:37)
Padare nuotrauka su irodymais, jei jau Treisas vel nieko nematys, tai pakisiu  tongue.gif
Jetauuuuuu ..... net nezinau ..... labai sujaudinta esu. Suprantu, kaip viskas trapu, ir kad turiu i viska santuriau reaguoti  4u.gif

thumbup.gif wub.gif net apsizliumbiau beskaitydama 4u.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 09 24, 12:55)
Vakar gavau kileriu atsakymus is Cikagos.Vel nauja pora kaliosu.

doh.gif , stiprybes tau kovojant su tom zudikem 4u.gif
QUOTE(Tanga @ 2011 09 24, 17:20)
Aš užvakar vėlai vakare sulaukiau savo paklydėlių, tai jau vakar buvau pas Treisą. Šiandien laukia pirmas dūris  biggrin.gif O kitas vizitas tik po septynių Gonalio dozių. Kažkodėl Treisui atrodo, kad pas mane ten viskas tvarkingai augs. Vadinasi, taip ir bus  biggrin.gif

su pradzia tave 4u.gif ir dar sekmingesnes pabaigos 4u.gif
QUOTE(Citas @ 2011 09 26, 09:48)
*Man ryt i klinika del imuniniu reikalu, nu taip tikiuosi kazko is jos  smile.gif 
**Beje uzsikresti irgi buvo nuo ko, nes benradarbes mergaites sirgo raudoniuke tai kadangi ji jas slauge tai aisku darbe virusas irgi sklande.

* laikysiu kumstukus, kad tik pagelbetu tau 4u.gif
** o gal turi galimybe nubegti iki poliklinikos, kad nuleisti kraujuka del raudoniukes? ir viskas tau butu aisku 4u.gif

Grazios dienos mielosios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 09 26, 11:29)
Citas,kada ryt pas Gorgy keliauji?Tikriausiai ryte?
As irgi ten busiu,tikiuosi tik konsultacijai biggrin.gif

Beje,nenustebk,kad jis tylus pasirodys.Jis toks tik pirmus appoitmentus buna,po to kai jau yra tyrimai ir yra uz ko "paimt" tai kalbos daugiau atsiranda.Bet jei ka klausk,jis viska visada paaiskina.

Aha ryt 8val ax.gif O kada tau? bigsmile.gif Bet zinok paskaiciau vakar tavo ta linka tai plaukai ant visur pasistojo, ten kainos gydymo kyla iki desimciu tukstanciu svaru blink.gif blink.gif Siaubas tie LIT kiek kainuoja doh.gif Sakes. O kas liecia tyluma tai turbut musu konsultacija bus labai tyi, nes as dar zalia tai ne nezinau ko klausti smile.gif Nu man dar beje idomu del gleivines, bet kazin ar jis gali ka patarti tuo klausimu ax.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 09 26, 11:33)
Citas

Tai labai tikiuosiu, kad nebus vel siurprizu.
Vyras suvalge puse savo vaistu dazes, tai jei viskas bus oki-doki, tai darysim IVF kaip tik lauku.
O va idomu, praeita IVF buvo problema, kad storos labai mano lasteliu senos, ar tai reiskia, kad ta problema bus ir si karta, ar yra tikimybe, kad tai tiesiog blogas ciklas buvo? Valgau Q10, gal pades...

O tai tokiu atveju ar neturi buti taikomas tas "assisted hatching"? nezinau termino lietuviskai, bet kur padeda embrioniukui prasibrauti pro tas sieneles g.gif gal nusisnekejau cia blink.gif
Atsakyti
Citas
O tai tokiu atveju ar neturi buti taikomas tas "assisted hatching"?

Tai gi ir buvo taikomas.. bet manau kad nepadejo tai sad.gif
As, kaip ir visi, noriu idealo smile.gif
Kita galimybe padaryti IVF vargu ar bus artimiausiu metu.
Atsakyti