Įkraunama...
Įkraunama...

IVF, Stebuklingųjų II namai.

Norma, viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif
Tanga sekmingo starto! 4u.gif
Atsakyti
NORMA, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif DŽIAUGIUOSI NEAPSAKOMAI.
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 24, 17:43)
Tanga - nu pagaliauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu  bigsmile.gif  Pasilakste gerai valkatos ir paskutini karta tave aplanke  mirksiukas.gif sekancios geriausiu atveju po 9 menesiu  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Doli @ 2011 09 24, 20:48)
Tanga sekmingo starto! 4u.gif

Ačiukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 25, 10:52)
NORMA,  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  DŽIAUGIUOSI NEAPSAKOMAI.

aciu, mergaites, man dar kazkaip netikrai atrodo ... g.gif dar penktadieni ziuresim, ka Treisas pamatys. Nes pas ji vi delto tas aparatas geresnis.
Atsakyti
Merginos, man va is cekavumo idomu, KT kada geriasi normaliai? Man reikia geri 1 cd, bet va idomu, kada normaliai geriasi KT? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 09 25, 19:19)
aciu, mergaites, man dar kazkaip netikrai atrodo ...  g.gif dar penktadieni ziuresim, ka Treisas pamatys. Nes pas ji vi delto tas aparatas geresnis.

Na, jau... jei jau tavo nestuke.gif netikra, tai kieno tada tikra... Juk pamatė 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 25, 20:29)
Merginos, man va is cekavumo idomu, KT kada geriasi normaliai? Man reikia geri 1 cd, bet va idomu, kada normaliai geriasi KT?  g.gif  4u.gif

Nuo 1 iki 21 c.d. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 09 25, 17:34)
Nuo 1 iki 21 c.d.  smile.gif

Aciu. 4u.gif
Atsakyti
kristinuke ооо! Tu pagaliau nusipirkai teisinga testa! Sveikuni! wub.gif wub.gif

norma, nu aciu devuil, viskas tvarkoj. Tiesiog sirdyje lengviau patapo! wub.gif Sveikinu!

Tanga, su startu, tegu jis buna lengvas ir laimingas! drinks_cheers.gif

Damos, labas rytas! 4u.gif
Atsakyti
Kristinuke - jau taip ilgai laukiam tavo nauju skaiciuku, kad jau sunkoka tampa 4u.gif

Warwariuk - ar tavo valkatos dar nebando atsivilkti bigsmile.gif

Zemyna - tai tau kiek laiko kontracepitnes gert reikes, viena menesi?

Tanga - kaip badymasis einasi tongue.gif ?

Man ryt i klinika del imuniniu reikalu, nu taip tikiuosi kazko is jos smile.gif Zinot dabar as imu ir galvoju, man kelias dienas skaudejo galva, toks jautesi kaip gripas kabintusi, lyg temperaturos turejau pora dienu ir dar pastebejau kad krutine paberta raudonai, ir net ant ausu yra paberimo g.gif Gal as issigalvoju, bet ar cia nepanasu i raudoniuke g.gif Nu butu didziausias pasaulio zapadlo doh.gif Juk man vieninteleis minusas pradeti 4IVF kad kraujas parode labai maza atsparumas raudoniukei (beje vaikysteje as ja nesirgus, nes prasiau net mamos patikrint archyvuose), bet as sakiau daktarui kad nenoriu gaisti laiko skiepams. Beje uzsikresti irgi buvo nuo ko, nes benradarbes mergaites sirgo raudoniuke tai kadangi ji jas slauge tai aisku darbe virusas irgi sklande. Nu nezinau. Nu lyg neismesta demem didelem tai gal cia tik taip kokia alergija.
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 26, 10:48)
Kristinuke - jau taip ilgai laukiam tavo nauju skaiciuku, kad jau sunkoka tampa  4u.gif

Viltį praradusi juos apmatyti... Jei iki pietų neatsiųs, paskambinsiu ar nuvažiuosiu. Ką jie sau galvoja, gal man mirties ar gyvybės klausimas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 09 26, 09:09)

Tanga, su startu, tegu jis buna lengvas ir laimingas! drinks_cheers.gif

Damos, labas rytas!  4u.gif

Ačiū smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 09 26, 09:48)
Tanga - kaip badymasis einasi  tongue.gif ?

Man ryt i klinika del imuniniu reikalu, nu taip tikiuosi kazko is jos  smile.gif  Zinot dabar as imu ir galvoju, man kelias dienas skaudejo galva, toks jautesi kaip gripas kabintusi, lyg temperaturos turejau pora dienu ir dar pastebejau kad krutine paberta raudonai, ir net ant ausu yra paberimo  g.gif  Gal as issigalvoju, bet ar cia nepanasu i raudoniuke  g.gif Nu butu didziausias pasaulio zapadlo  doh.gif  Juk man vieninteleis minusas pradeti 4IVF kad kraujas parode labai maza atsparumas raudoniukei (beje vaikysteje as ja nesirgus, nes prasiau net mamos patikrint archyvuose), bet as sakiau daktarui kad nenoriu gaisti laiko skiepams. Beje uzsikresti irgi buvo nuo ko, nes benradarbes mergaites sirgo raudoniuke tai kadangi ji jas slauge tai aisku darbe virusas irgi sklande. Nu nezinau. Nu lyg neismesta demem didelem tai gal cia tik taip kokia alergija.

Po truputį. Dar tik dvi dozės suleistos, tai nieko ypatingo nejaučiu.

O tau gal tikrai kokia alerginė reakcija. Skaitei internete, kokie raudonukės simptomai?
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 26, 10:06)
Viltį praradusi juos apmatyti... Jei iki pietų neatsiųs, paskambinsiu ar nuvažiuosiu. Ką jie sau galvoja, gal man mirties ar gyvybės klausimas... doh.gif

Mes niekur nedingsim ir kantriai lauksim nestuke.gif patvirtinimo. Juk mmm nė ženklo?
Atsakyti