Norma, viskas bus gerai
Tanga sekmingo starto!
NORMA, DŽIAUGIUOSI NEAPSAKOMAI.
QUOTE(Citas @ 2011 09 24, 17:43)
Tanga - nu pagaliauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Pasilakste gerai valkatos ir paskutini karta tave aplanke sekancios geriausiu atveju po 9 menesiu
Papildyta:
QUOTE(Doli @ 2011 09 24, 20:48)
Tanga sekmingo starto!
Ačiukas
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 25, 10:52)
NORMA, DŽIAUGIUOSI NEAPSAKOMAI.
aciu, mergaites, man dar kazkaip netikrai atrodo ... dar penktadieni ziuresim, ka Treisas pamatys. Nes pas ji vi delto tas aparatas geresnis.
QUOTE(norma @ 2011 09 25, 19:19)
aciu, mergaites, man dar kazkaip netikrai atrodo ... dar penktadieni ziuresim, ka Treisas pamatys. Nes pas ji vi delto tas aparatas geresnis.
Na, jau... jei jau tavo netikra, tai kieno tada tikra... Juk pamatė
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 25, 20:29)
Merginos, man va is cekavumo idomu, KT kada geriasi normaliai? Man reikia geri 1 cd, bet va idomu, kada normaliai geriasi KT?
Nuo 1 iki 21 c.d.
kristinuke ооо! Tu pagaliau nusipirkai teisinga testa! Sveikuni!
norma, nu aciu devuil, viskas tvarkoj. Tiesiog sirdyje lengviau patapo! Sveikinu!
Tanga, su startu, tegu jis buna lengvas ir laimingas!
Damos, labas rytas!
norma, nu aciu devuil, viskas tvarkoj. Tiesiog sirdyje lengviau patapo! Sveikinu!
Tanga, su startu, tegu jis buna lengvas ir laimingas!
Damos, labas rytas!
Kristinuke - jau taip ilgai laukiam tavo nauju skaiciuku, kad jau sunkoka tampa
Warwariuk - ar tavo valkatos dar nebando atsivilkti
Zemyna - tai tau kiek laiko kontracepitnes gert reikes, viena menesi?
Tanga - kaip badymasis einasi ?
Man ryt i klinika del imuniniu reikalu, nu taip tikiuosi kazko is jos Zinot dabar as imu ir galvoju, man kelias dienas skaudejo galva, toks jautesi kaip gripas kabintusi, lyg temperaturos turejau pora dienu ir dar pastebejau kad krutine paberta raudonai, ir net ant ausu yra paberimo Gal as issigalvoju, bet ar cia nepanasu i raudoniuke Nu butu didziausias pasaulio zapadlo Juk man vieninteleis minusas pradeti 4IVF kad kraujas parode labai maza atsparumas raudoniukei (beje vaikysteje as ja nesirgus, nes prasiau net mamos patikrint archyvuose), bet as sakiau daktarui kad nenoriu gaisti laiko skiepams. Beje uzsikresti irgi buvo nuo ko, nes benradarbes mergaites sirgo raudoniuke tai kadangi ji jas slauge tai aisku darbe virusas irgi sklande. Nu nezinau. Nu lyg neismesta demem didelem tai gal cia tik taip kokia alergija.
Warwariuk - ar tavo valkatos dar nebando atsivilkti
Zemyna - tai tau kiek laiko kontracepitnes gert reikes, viena menesi?
Man ryt i klinika del imuniniu reikalu, nu taip tikiuosi kazko is jos Zinot dabar as imu ir galvoju, man kelias dienas skaudejo galva, toks jautesi kaip gripas kabintusi, lyg temperaturos turejau pora dienu ir dar pastebejau kad krutine paberta raudonai, ir net ant ausu yra paberimo Gal as issigalvoju, bet ar cia nepanasu i raudoniuke Nu butu didziausias pasaulio zapadlo Juk man vieninteleis minusas pradeti 4IVF kad kraujas parode labai maza atsparumas raudoniukei (beje vaikysteje as ja nesirgus, nes prasiau net mamos patikrint archyvuose), bet as sakiau daktarui kad nenoriu gaisti laiko skiepams. Beje uzsikresti irgi buvo nuo ko, nes benradarbes mergaites sirgo raudoniuke tai kadangi ji jas slauge tai aisku darbe virusas irgi sklande. Nu nezinau. Nu lyg neismesta demem didelem tai gal cia tik taip kokia alergija.
QUOTE(Citas @ 2011 09 26, 10:48)
Kristinuke - jau taip ilgai laukiam tavo nauju skaiciuku, kad jau sunkoka tampa
Viltį praradusi juos apmatyti... Jei iki pietų neatsiųs, paskambinsiu ar nuvažiuosiu. Ką jie sau galvoja, gal man mirties ar gyvybės klausimas...
QUOTE(Warwara @ 2011 09 26, 09:09)
Ačiū
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 09 26, 09:48)
Po truputį. Dar tik dvi dozės suleistos, tai nieko ypatingo nejaučiu.
O tau gal tikrai kokia alerginė reakcija. Skaitei internete, kokie raudonukės simptomai?
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 26, 10:06)
Viltį praradusi juos apmatyti... Jei iki pietų neatsiųs, paskambinsiu ar nuvažiuosiu. Ką jie sau galvoja, gal man mirties ar gyvybės klausimas...
Mes niekur nedingsim ir kantriai lauksim patvirtinimo. Juk mmm nė ženklo?