Sveikos, mergaites, as po neramaus vizito pas gydytoja
Is pradziu bande ziuret per virsu - tai be sansu ...
Tada ziurejo vaginaliniu budu. Matau, kad gydytoja susirupinus i ta ekrana ziuri .... ir taip ir taip, tyla ...... jau man sirdis nezmoniskai plakt pradejo. Klausiu - ar ka matot? Sako - nieko .... tik puslele tuscia man net rankos nutirpo, galvoju - viskas .... nes jau turejo tikrai matytis. Pradejo klausinet, ar jokiu skausmu nebuvo, ar netepliojo, ar nepykina, ar krutine skauda. Pasakiau, kad neskauda nieko, neteplioja, nepykina, krutine labai skauda ir kad dariausi kraujo tyrimus, pasakiau skaiciukus. Gydytoja tik guzcioja peciais - nesuprantu, jau turetu tokiu laiku matytis, ir puslyte grazi labai, nes jei nesivystytu, butu subliuskus. As jau guliu ir vos neverkiu, nes nieko nesuprantu ....
Gydytoja sako: pabandysiu dar kitu kampu paziuret. Sakau - jus ten makaluokit pro kur tik imanoma, kad tik kazka pamatytumem. Ir su tais mano zodziais - MATAU!!! Sirdele plaka. Atsuko ekrana, jau toooooks maziukas, dabar suprantu, kodel jo taip paprastai neina pamatyt. Gydytoja sake, kad labai pasislepes, kazkaip prie sieneles prisispaudes.
Padare nuotrauka su irodymais, jei jau Treisas vel nieko nematys, tai pakisiu
Jetauuuuuu ..... net nezinau ..... labai sujaudinta esu. Suprantu, kaip viskas trapu, ir kad turiu i viska santuriau reaguoti
Norma,be galo be krasto sveikinu tave ir tavo slapuka sirduka! Trapu,bet viskas yra gerai,o tas svarbiausia.Sirdeles plakimas yra jau daug
Vakar gavau kileriu atsakymus is Cikagos.Vel nauja pora kaliosu.Tai absoliutus kileriu kiekis sumazejes trecdaliu,bet ju aktyvumas padidejes.Logiskai galvojant tas ant to iseina gal.Nezymiai,bet mane neramina tai,kad pries nestuma is vis buvo zemiau normos ribu,o dabar pamazu dideja.Kas bus toliau?
Na reiskias musu bedos ne pries nestuma,o nestumo metu atsirandancios.
Su antru jauciu,bus dar sunkiau Anyway,bandau intralipidu lasaline susiveikti kuo greiciau,ir bandysiu papult pas ta daktariuka kita savaite.Tikiuosi,kad nuosprendis bus intralipidai kas dvi savaites,nes kitas zingsnis imunoglobulinas,o to lasine 5000 lt
Oi pamaniau,kad pas nestukes parasiau ziuriu cia ivf skyrelis
Vakar gavau kileriu atsakymus is Cikagos.Vel nauja pora kaliosu.Tai absoliutus kileriu kiekis sumazejes trecdaliu,bet ju aktyvumas padidejes.Logiskai galvojant tas ant to iseina gal.Nezymiai,bet mane neramina tai,kad pries nestuma is vis buvo zemiau normos ribu,o dabar pamazu dideja.Kas bus toliau?
Su antru jauciu,bus dar sunkiau Anyway,bandau intralipidu lasaline susiveikti kuo greiciau,ir bandysiu papult pas ta daktariuka kita savaite.Tikiuosi,kad nuosprendis bus intralipidai kas dvi savaites,nes kitas zingsnis imunoglobulinas,o to lasine 5000 lt
Oi pamaniau,kad pas nestukes parasiau ziuriu cia ivf skyrelis
QUOTE(norma @ 2011 09 24, 01:37)
Ir su tais mano zodziais - MATAU!!! Sirdele plaka. Atsuko ekrana, jau toooooks maziukas, dabar suprantu, kodel jo taip paprastai neina pamatyt. Gydytoja sake, kad labai pasislepes, kazkaip prie sieneles prisispaudes.
Jetauuuuuu ..... net nezinau ..... labai sujaudinta esu. Suprantu, kaip viskas trapu, ir kad turiu i viska santuriau reaguoti
Ir su tais mano zodziais - MATAU!!! Sirdele plaka. Atsuko ekrana, jau toooooks maziukas, dabar suprantu, kodel jo taip paprastai neina pamatyt. Gydytoja sake, kad labai pasislepes, kazkaip prie sieneles prisispaudes.
Vaje, Normute, net apsiverkiau skaitydama.. Saugok savo zirniuliuka sirduliuka! Viskas jau tikrai bus gerai!
Kristinute, testukas grazus, mano panasus pirmas buvo, tad linkiu sulaukti graziu skaiciuku ir nudziuginti ir mus!
QUOTE(norma @ 2011 09 24, 13:37)
Tada ziurejo vaginaliniu budu. Matau, kad gydytoja susirupinus i ta ekrana ziuri .... ir taip ir taip, tyla ...... jau man sirdis nezmoniskai plakt pradejo. Klausiu - ar ka matot? Sako - nieko .... tik puslele tuscia man net rankos nutirpo, galvoju - viskas .... nes jau turejo tikrai matytis. Pradejo klausinet, ar jokiu skausmu nebuvo, ar netepliojo, ar nepykina, ar krutine skauda. Pasakiau, kad neskauda nieko, neteplioja, nepykina, krutine labai skauda ir kad dariausi kraujo tyrimus, pasakiau skaiciukus. Gydytoja tik guzcioja peciais - nesuprantu, jau turetu tokiu laiku matytis, ir puslyte grazi labai, nes jei nesivystytu, butu subliuskus. As jau guliu ir vos neverkiu, nes nieko nesuprantu ....
Gydytoja sako: pabandysiu dar kitu kampu paziuret. Sakau - jus ten makaluokit pro kur tik imanoma, kad tik kazka pamatytumem. Ir su tais mano zodziais - MATAU!!! Sirdele plaka. Atsuko ekrana, jau toooooks maziukas, dabar suprantu, kodel jo taip paprastai neina pamatyt. Gydytoja sake, kad labai pasislepes, kazkaip prie sieneles prisispaudes.
Mūsų stebuklytės širdelę pamatėme 6-tą savaitę.
O 8-tą savaitę nutiko tokia pati - identiška istorija kaip tu dabar papasakojai Daktarė žiūrėjo vaginaliniu būdu ir ilgai tylėjo.....
Niekaip nebematė širdutės, nors viskas buvo gražiai paaugę-padidėję ir pan.
Net ant dviejų aparatų žiūrėjo, laksčiau basa be kelnių po du kabinetus ir širdis jau ir mano buvo vos ne sustojusi iš baimės. Jau net apie abraziją papasakojo ir pan. ir dar sako pažiūrėsiu dar kitu kampu ir pamatė irgi kažkur prisiplojusią prie sienelės ir plakančią vat tada tai blioviaau iš laimės ilgai. manau gal net žilstelėjau per tas 10 apžiūros minutes....
Labai gerai tave suprantu, nes po savaitės dar ėjau į ligoninę kad pažiūrėtų tikslesniais aparatais ir ten jau pamatė 9 savaitėlių lėliuką su besikalančiom rankytėm ir kojytėm - vėl per laimės ašaras vos radau kelią prie mašinos
Tikrai labai gerai suprantu kaip jautiesi - viskas bus gerai
Norma, sveikinu, kad pamatei savo mazyti burbuliuka, linkiu sekmes
QUOTE(Lietuva @ 2011 09 24, 13:35)
Mūsų stebuklytės širdelę pamatėme 6-tą savaitę.
O 8-tą savaitę nutiko tokia pati - identiška istorija kaip tu dabar papasakojai Daktarė žiūrėjo vaginaliniu būdu ir ilgai tylėjo.....
Net ant dviejų aparatų žiūrėjo, laksčiau basa be kelnių po du kabinetus ir širdis jau ir mano buvo vos ne sustojusi iš baimės. Jau net apie abraziją papasakojo ir pan. ir dar sako pažiūrėsiu dar kitu kampu ir pamatė irgi kažkur prisiplojusią prie sienelės ir plakančią vat tada tai blioviaau iš laimės ilgai. manau gal net žilstelėjau per tas 10 apžiūros minutes....
Labai gerai tave suprantu, nes po savaitės dar ėjau į ligoninę kad pažiūrėtų tikslesniais aparatais ir ten jau pamatė 9 savaitėlių lėliuką su besikalančiom rankytėm ir kojytėm - vėl per laimės ašaras vos radau kelią prie mašinos
Lietuva, tai man jau cia antras toks vizitas, per pirmaji nieko nemate, jau buvau rankas nuleidus
norma,
kelinta savaitėlė puslytei skaitosi?
nusiramink, dabar plaka širdelė - viskas bus gerai.
kelinta savaitėlė puslytei skaitosi?
nusiramink, dabar plaka širdelė - viskas bus gerai.
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 24, 12:07)
Jau nebesitikiu aš pati jų sulaukti. Greičiausiai pirmadienį dirbs ir pasirodys rezultatai. Už valandos išvažiuojam į sutuoktuves, taip kad ramaus jums savaitgalio be mano skaičiukų
Laukiame sugrįžtančios su geromis naujienomis.
O Normos žinios tai tikrai superinės Visoms palengvėjo
Papildyta:
Aš užvakar vėlai vakare sulaukiau savo paklydėlių, tai jau vakar buvau pas Treisą. Šiandien laukia pirmas dūris O kitas vizitas tik po septynių Gonalio dozių. Kažkodėl Treisui atrodo, kad pas mane ten viskas tvarkingai augs. Vadinasi, taip ir bus
QUOTE(norma @ 2011 09 24, 12:37)
Ir su tais mano zodziais - MATAU!!! Sirdele plaka.
Norma, sveikinu, jau dabar gal truputeli bus ramiau laukti vizito pas treijsa
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 09 24, 12:55)
Keberiokst - kad sumazejes kiekis tai manau gerai ane? o vaistais sumazinsi aktyvuma ane? Man dar viskas tamsus miskas, bet reikia pradet gaudytis nes ir manes gali laukti panasus gydymas Sekmes
Kristinuke - mieloji, testukas tau irodymas kad skaiciai padidejo, dabar laukiam nesulaukiam padvigubejimo patvirtinimo
Afrodite69, Zemyna - aciu, tie skausmeliai lyg mazeja, abu sonus padurscioja ir tiek. bet tikie skausmai man dzin , istverciau dar ne tiek kad tik pasiekti savo svajone
Tanga - nu pagaliauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Pasilakste gerai valkatos ir paskutini karta tave aplanke sekancios geriausiu atveju po 9 menesiu
Kristinuke, didziausi sveikinimai pamacius isvajotaji II , dabar tu
Norma, nu tavo istorija tikrai fantastika, visa savaite laukiau kaip tau pasibaigs su tuo tavo slapuku. Dziaugiuosi kad viskas gerai, ir sveikinu su sirdutes plakimo isgirdimu
Norma, nu tavo istorija tikrai fantastika, visa savaite laukiau kaip tau pasibaigs su tuo tavo slapuku. Dziaugiuosi kad viskas gerai, ir sveikinu su sirdutes plakimo isgirdimu
QUOTE(nanataa @ 2011 09 24, 19:59)
Kristinuke, didziausi sveikinimai pamacius isvajotaji II , dabar tu
Mergaites, man ten taip netikra buvo .... negirdejau sirdeles, tik maciau pulsuojancia. Vis delto, pas Treisa tas aparatas geresnis, manau penktadieni ir pamatysiu jau ir isgirsiu