Įkraunama...
Įkraunama...

IVF, Stebuklingųjų II namai.

QUOTE(RositaK @ 2011 09 23, 19:21)
kritinuke, o tai mums cia iki 22hvalandos varvint akis?  blink.gif ar anksciau pareis atsakymas?  4u.gif

Doli, oho, tai bent derlius. kad tik neperstimuliuotu  doh.gif

o JUMS KO VARVINT, A ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 23, 17:05)
o JUMS KO VARVINT, A ? biggrin.gif

Ei,nu negalima taip,greitai isduodi rezultatus ! bigsmile.gif
Ir nenervink nescios moters,jei sugalvosi dar erzint ir nesakyt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 09 23, 16:08)
Ei,nu negalima taip,greitai isduodi rezultatus !  bigsmile.gif
Ir nenervink nescios moters,jei sugalvosi dar erzint ir nesakyt  cool.gif

Ir as ateinu i kompanija..ar grazu nervint nestuke.gif moteras aaa???
laukiam mes juk tavo skaiciuku ax.gif
Atsakyti
Juk parašysiu, kai tik sužinosiu... tik kad nervintis nestuke.gif negalima dėl svetimų bėdukių. Būkit ramios, nes aš bent šiandien jau rami. smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Sukuosi tarp darbeliu ivariu ir rupesteliu tad nera laiko uzbegti,bet mintimis tai visas palaikau.Ir dabar trumpai parasau.
Norma 4u.gif ,labaio graziai auga tavo skaiciukai -manau kad tikrai sikart busi rami nestuke.gif nes pamatysi tikrai sirdele savo maziuko stebukliuko wub.gif
Kristinuke,o man toks jausmas kad tu skaiciukus jau zinai tik nesakai blush2.gif as visa diena tave steviu cia tongue.gif na bet jei jau NT rodo II tai manau kad tikrai esi nestuke ir galima tave sveikinti thumbup.gif bet dar tyliai tyliai..sveikinuuuuu
Cituk,laikykis ir kas cia per skausmeliai tave kamuoja g.gif na linkiu kad nebutu nieko rimto,tik nerviniu pagrindu ir greit viskas praeitu 4u.gif Imk balioneliu sveikatos siunciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Betute ,kaip savijauta?gal maziau bloguoji?
Doli, superinis derliukas thumbup.gif
Naujokems linkiu cia neuzsibuti ir iseiti iskart po pirmo bandymo pas nestuke.gif
O ziuriu musu chebryte nemaza spalio menesiuka-na burkim pasitelke ivarias magijas kad jis mums mergaites butu 1000 proc.sekmingas thumbup.gif
Ok,gero vakariuko einu prigulti-saltis purto,vyras tuoj pica atves ir mano megstama varskes deserta tai pasilepinsime thumbup.gif
P.S.Vakar buvome teatre VILNIUS-DAKARAS,na as esu is tu kurios retai juokias ir visai su humoru nelabai draugauja,bet vakar juokiausi iki asaru,tikrai super teatras wub.gif Tai jau du man patiko sis ir Striptizo ereliai,ai dar buvo vienas toks bet musu vietiniu aktoriu su Inga Norute,atrodo vadinosi Noros mokslai-tai irgi juokiausi-tai va relaksui kada nulekit pasijuokt..Na o kai grysiu sekmadieni is Tados Blindos pasakysiu savo nuomone 4u.gif
buckis
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 09 23, 19:54)
Betute ,kaip savijauta?gal maziau bloguoji?

Aciu mazute, kad rupiniesi manim ax.gif As kol kas nevemiu, bet paskutini karta kai tuo pasidziaugiau, tai nepraejo nei para kai vel atguliau.Taip kad dabar tyliu ir lenkiu pirstus ant ranku su kiekviena diena biggrin.gif Beje, i tavo mineta spektakli butinai reikes nueiti bigsmile.gif Jau kuri laika svarsciau, bet gal reikejo kaip tik tokios rekomendacijos thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,merginos.sveikinu visas kurioms jau pasiseke.noriu pradeti naudoti muila imtimiai higienai,gal kuri koki galit parekomnduoti.seniau man kategoriskai draude daktarai,bet sakau gal jie nieko blogo nebedaro blush2.gif.pas mus pokolkas ilgoka pertrauka dar vis,todel bijau kazka savivaliauti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justuteee: 23 rugsėjo 2011 - 23:44
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 09 23, 20:54)

Kristinuke,o man toks jausmas kad tu skaiciukus jau zinai tik nesakai blush2.gif as visa diena tave steviu cia tongue.gif na bet jei jau NT rodo II tai manau kad tikrai esi nestuke ir galima tave sveikinti thumbup.gif bet dar tyliai tyliai..sveikinuuuuu

Labas rytas. Šįkart tave nuojauta apgauna. Tikrai nežinau (net ir dabar) jokių skaičiukų. Pačiai jų norisi sulaukti kuo greičiau dėl ramybės (tikiuosi). Tiesa, dėl NT... maniau, kad tik kitoms taip būna, bet, pasirodo, ir mano I NT, kuris nieko nerodė, su vaiduokliu. Dar preiš išmesdama, sakau, užmesiu akį... ir ką... yra brūkšniukas vaiduokliukas. Bet čia tik tarp kitko.
O vakar jau pradėjo skaudėti krūtinę. Jei anksčiau sakiau, kad skauda ir jautri, tai iš tikrųjų buvo tik to užuomina huh.gif
Laukiu skaičių wacko.gif
O visoms merginoms linkiu ramybės, ir nestuke.gif , ir besiruošiančioms, ir toms, kurių laimingasis kartas tik trumpam nusikėlė į priekį. Ypač palaikau Cituką friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Doli @ 2011 09 23, 18:17)
Labutis visoms!!!
Kristinuke smagu girdėti vėl geras žinias šiame skyrelyje.

Šiandien lankiausi pas gydytoją, pasižiūrėti kaip auga folikulai po 4 dienų Golnalio, taigi turiu apie 20 folikulų (kiekvienoje kiaušidėje apie 10), tad toliau tęsiu Gonalį kas vakarą ir prisidėjo Cetrotide po 0,25. pradžia gerai nuteikia. Kitas vizitas antradienį.

Visoms po balionėlį, kad smagiau būtų  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Neblogas derliukas 4u.gif thumbup.gif
Papildyta:
Kristinuke, laukiu nesulaukiu tavo paaugsiu skaiciuku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atiloja: 24 rugsėjo 2011 - 09:42
Laukiam, laukiam! bigsmile.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Jau nebesitikiu aš pati jų sulaukti. Greičiausiai pirmadienį dirbs ir pasirodys rezultatai. Už valandos išvažiuojam į sutuoktuves, taip kad ramaus jums savaitgalio be mano skaičiukų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 24, 08:07)
Jau nebesitikiu aš pati jų sulaukti. Greičiausiai pirmadienį dirbs ir pasirodys rezultatai. Už valandos išvažiuojam į sutuoktuves, taip kad ramaus jums savaitgalio be mano skaičiukų  4u.gif  4u.gif  4u.gif

O tau grazios, smagios sventes. mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif
Papildyta:
Merginos, prasom, labai grazus Kristinukes testukas. 4u.gif
user posted image
Atsakyti