Įkraunama...
Įkraunama...

IVF, Stebuklingųjų II namai.

QUOTE(Atiloja @ 2011 09 23, 14:27)
nu jei ne easycup'as arba ne viola, tai  reiskias tikrai ugtelejo, o jei vienas is situ dvieju, tada HCG patvirtins augima  bigsmile.gif  4u.gif
o kraujuka jau nuleidai?  4u.gif

Rapid test. Ėmiau pigiausią, nes vis tiek buvau nusprendusi duoti kraują. Taip kad rezultatus, kai tik gaus, atsiųs el. paštu.
Nemoku įdėti nuotraukos, galėčiau leisti įvertinti ryškumą... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 23, 13:37)
Rapid test. Ėmiau pigiausią, nes vis tiek buvau nusprendusi duoti kraują. Taip kad rezultatus, kai tik gaus, atsiųs el. paštu.
Nemoku įdėti nuotraukos, galėčiau leisti įvertinti ryškumą...  doh.gif

ir as nemoku sad.gif
Mergaites, help, reikia perziureti kristinukes NT ir nemokam ikelti foto 4u.gif
Atsakyti
SIUSKIT MAN, IKELSIU. bigsmile.gif 4u.gif
Papildyta:
Arba per cia. http://www.radikal.ru/ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 22, 22:41)
Pirma mintis, vos tik perskaicius, buvo  NT negadinai?  g.gif  4u.gif

Kristinuke, saunuole, tikesime ir sulauksime.  mirksiukas.gif  4u.gif  wub.gif

Labos.  wub.gif  4u.gif

Labas!!!! bigsmile.gif Nu,ko cia kaip susitarusios su tuo testo gadinimu,a? doh.gif lotuliukas.gif Baikit,netikiu!!Tap nebuna....dar palauksiu keleta dieneliu,jei ne-tada tikrai gadinsiu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 09 23, 10:36)
Labas!!!!  bigsmile.gif Nu,ko cia kaip susitarusios su tuo testo gadinimu,a? doh.gif  lotuliukas.gif Baikit,netikiu!!Tap nebuna....dar palauksiu keleta dieneliu,jei ne-tada tikrai gadinsiu  blush2.gif  ax.gif

Tu netiki, o as tikiu, buna taip, patikek, nutupia stebuklelis, kai to visai nesitiki, nelauki. biggrin.gif wub.gif 4u.gif Laukiam. bigsmile.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 09 23, 10:29)
o apendicitas isoperuotas?  g.gif Nes man toks skausmas, kai neaisku kur skauda, buvo su apendiksu  g.gif

neeeee, bet kad skausmas tirkai ne toks didelis kaip zmones nupasakoja apendixa unsure.gif

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 23, 10:30)
Kai apendixas, tikrai, bent jau as, pamenu labai gerai jauciau kur, tik paspaudi sona ir soksti ir koja desine labai tempe.  4u.gif

Tikiuosi kad ne smile.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 09 23, 11:11)
Cituk, tai tau su tom memem tai kaip ir praeita karta.Diena normalios buvo ir viskas.O del kokios cistukes tai pilnai gali buti.Pas mane ju buvo kas kart po bet kokios proceduros, ar po IVF ar po snaiguciu. Bet as tavo vietoj per ta laika iki kitu valkatu pagerciau kokio agurkles aliejaus ar dar kokio brudo, kad padetu ir hormonus i vieta sudet ir tas bjaurastis isvaryt.

Ok, dar palauksiu iki antradienio, atiduosiu tona kraujo tyrimams ir tada jau reguliuosiu hormonus smile.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 09 23, 11:12)
Cituk, as zinok ypatingai niekaip ta cista nejauciu, nu paskauda sona, tarsi vyksta O, bet tai tikrai joks  skausmas.  drinks_cheers.gif

As manaiu kad tu sakei kad vis jautei ta sona, kur cista isikurus rolleyes.gif Nu ka gal praeis 4u.gif

QUOTE(kristinuke @ 2011 09 23, 11:39)
NT ATLIKTAS, ANTRA JUOSTELĖ YRA.

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 23, 14:59)
neeeee, bet kad skausmas tirkai ne toks didelis kaip zmones nupasakoja apendixa  unsure.gif
Tikiuosi kad ne  smile.gif
Ok, dar palauksiu iki antradienio, atiduosiu tona kraujo tyrimams ir tada jau reguliuosiu hormonus  smile.gif
As manaiu kad tu sakei kad vis jautei ta sona, kur cista isikurus  rolleyes.gif Nu ka gal praeis  4u.gif
wub.gif  wub.gif  wub.gif

nu as nepasakyciau, kad tas apendikso skausmas buvo labai labai..., 3 paras prakentejau, tik tada i ligonine nusigrudau biggrin.gif Bet pats skausmas toks neapibreztas..., neaisku kur ir ka skauda doh.gif Nu bet galvokim, kad tau jokio apendikso nera 4u.gif o nuo cistos isgerk kokiu vaistuku 4u.gif
Atsakyti
Kristinuke,tik dideliu skaiciuku 4u.gif

(Gal burtai jau veikia,ka? biggrin.gif )

Man beje,HCG Biocard reaguojantis nuo 25, vaiduokli jau rode su 7.7 hcg smile.gif Nesuprasi kartais ten tu ribu.Faktiskai neturejo taip buti ax.gif
Atsakyti
Labutis visoms!!!
Kristinuke smagu girdėti vėl geras žinias šiame skyrelyje.

Šiandien lankiausi pas gydytoją, pasižiūrėti kaip auga folikulai po 4 dienų Golnalio, taigi turiu apie 20 folikulų (kiekvienoje kiaušidėje apie 10), tad toliau tęsiu Gonalį kas vakarą ir prisidėjo Cetrotide po 0,25. pradžia gerai nuteikia. Kitas vizitas antradienį.

Visoms po balionėlį, kad smagiau būtų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Doli: 23 rugsėjo 2011 - 17:18
Doli, mano manymu tiesiog puiku! bigsmile.gif Sekmes! thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
kritinuke, o tai mums cia iki 22hvalandos varvint akis? blink.gif ar anksciau pareis atsakymas? 4u.gif

Doli, oho, tai bent derlius. kad tik neperstimuliuotu doh.gif
Atsakyti
........ tikiuosi, kad viskas bus gerai rolleyes.gif
Atsakyti