Sveikos mergaites linkiu visoms kuo trumpiau uzsibuti siame skyrelyje
manes tikriausiai jau niekas neprisimena, cia lankiausi senokai Turejom viena IVF, kurio rezultatas du nuostabus berniukai, dabar nusprendem,kad berniukam reikai sesutes
Noriu paklausti, nes jau nieko neprisimenu Kraujo tyrimus reikia darytis 2-3 ciklo diena ? as jauciu,kad siandiena bus pirma ciklo diena, tai 2-3 gaunasi savaitgalis, ar galima kazkur kraujo tyrima pasidaryti sestadieni Vilniuje ar galiu laukti pirmadienio ?
aciukas ir sekmes visoms
QUOTE(LinMer @ 2011 09 23, 08:12)
Sveikos mergaites linkiu visoms kuo trumpiau uzsibuti siame skyrelyje
manes tikriausiai jau niekas neprisimena, cia lankiausi senokai Turejom viena IVF, kurio rezultatas du nuostabus berniukai, dabar nusprendem,kad berniukam reikai sesutes
Noriu paklausti, nes jau nieko neprisimenu Kraujo tyrimus reikia darytis 2-3 ciklo diena ? as jauciu,kad siandiena bus pirma ciklo diena, tai 2-3 gaunasi savaitgalis, ar galima kazkur kraujo tyrima pasidaryti sestadieni Vilniuje ar galiu laukti pirmadienio ?
aciukas ir sekmes visoms
aciukas ir sekmes visoms
Sveika, LinMer, kur lankysites ? Kaip faina, kiek laiko jau jusu berniukui?
Del tu tyrimu, manau nebe reikalo nurodyta 2-3 c.d., reiskias tinka ir 3 c.d. , dar ziurekite, kada jus siandien susirgsite, ar iki pietu ar po pietu. Nes pamenu mano gyd. minejo, kad jei po pietu jau prasideda, ar i vakara, tai ta diena nesiskaito tai jei mm prasides po pietu, tai viskas cia jums gerai gausis, pirmadienis bus 2 c.d.
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 22, 21:12)
Neramus savaitgalis laukia pagal horoskopą, kuris lig šiol labai jau atitiko mano situaciją, nors aklai juo negaliu tikėti. Bet... atlaikysim ir tai IR TU, CITUK, SULAUKSI SĖKMĖS. TIKRAI TIKRAI.
Aciu Kristinuke ir mane tik tikejimas veda i prieki
Na kur musu vaiduokliukai ?
QUOTE(taja78 @ 2011 09 22, 21:40)
Nieko..... Kazkas su manim vyksta,tik dar nezinau kas ir ar ilgai valkatos pas kazka kita isvare
Gripas dar nesibaigia....siandien dar buvo temperaturos
Kazko man nelinksma daros
Gripas dar nesibaigia....siandien dar buvo temperaturos
Kazko man nelinksma daros
Nu kas cia su tom valkatom darosi ir tau ir Tangai nervus gadina
As irgi ***** emiau ir pusiau apsirgau, koseju, gerkle skauda, sakes, tikiuosi iki antradienio praeis, nes nenoriu sirgdama krauja duoti del visokiu imuniniu dalyku kad ten neiskraipytu situacijos.
O man beje teks nukelti Graikijos Chlamidijos tyrima kitam menesiui, nes sios valkatos truko realiai tik viena diena. o 2 cd tik patepliojo ir dabar jau visai nera nieko. Nesurinkau pakankamai kraujo tyrimams Beje Warwara pasidalink pojuciais koks tas skausmas kai cista yra? Nu velnias man taip suriecia sona viena taip lyg nugaroj ir apacioj, lyg ties kiauside bet nugaros pusej. Bijau kad nebutu ten aks susidare
Labas rytas
Sveikute Nesvarbu, kada apsilankysi pirma karta, juk vis tiek is karto neisodins Sodinant snaigiukus gali buti taikomi 3 budai: naturaliame cikle, tik su sprogduku (kad jis susprogdintu nuosava folikula, jei jis isaugtu ir tada isodina snaigutes), taikant trumpa schema, kai vartojamas estrofemas, kad neleistu augti nuosaviems foliams ir ilgoji schema, kai 20-21 cd suleidziamas diferelinas, sulaukiama memiu ir pirmomis ciklo dienomis pradedamas vartoti estrofemas
Sveikute Sestadieni Vilniuje krauja gali nusileisti Geromedoje arba Grybo g.
Sveik greiciau Ir tos memes s... mala
Klausei Warwaros, bet ir as savo trigrasi ikisiu Man skaudejo po sonkauliu ir toks skausmas, kad net ikvepti trukdo Jei skauda, isgerk nimezilio, jis ir uzdegima nuima, ir skausma
QUOTE(nevere @ 2011 09 23, 07:36)
sveikutes, senokai pas jus nebuvau gal galite pasakyti kada geriausia apsilankyti pas gydytoja planuojant saldytu embrioniuku isodinima? Ten juk nereikia stimuliuoti, tai tikriausiai galima pacioje ciklo pradzioje? Ar klystu?
Sveikute Nesvarbu, kada apsilankysi pirma karta, juk vis tiek is karto neisodins Sodinant snaigiukus gali buti taikomi 3 budai: naturaliame cikle, tik su sprogduku (kad jis susprogdintu nuosava folikula, jei jis isaugtu ir tada isodina snaigutes), taikant trumpa schema, kai vartojamas estrofemas, kad neleistu augti nuosaviems foliams ir ilgoji schema, kai 20-21 cd suleidziamas diferelinas, sulaukiama memiu ir pirmomis ciklo dienomis pradedamas vartoti estrofemas
QUOTE(LinMer @ 2011 09 23, 08:12)
Noriu paklausti, nes jau nieko neprisimenu Kraujo tyrimus reikia darytis 2-3 ciklo diena ? as jauciu,kad siandiena bus pirma ciklo diena, tai 2-3 gaunasi savaitgalis, ar galima kazkur kraujo tyrima pasidaryti sestadieni Vilniuje ar galiu
Sveikute Sestadieni Vilniuje krauja gali nusileisti Geromedoje arba Grybo g.
QUOTE(Citas @ 2011 09 23, 09:52)
As irgi ***** emiau ir pusiau apsirgau, koseju, gerkle skauda, sakes, tikiuosi iki antradienio praeis, nes nenoriu sirgdama krauja duoti del visokiu imuniniu dalyku kad ten neiskraipytu situacijos.
O man beje teks nukelti Graikijos Chlamidijos tyrima kitam menesiui, nes sios valkatos truko realiai tik viena diena. o 2 cd tik patepliojo ir dabar jau visai nera nieko. Nesurinkau pakankamai kraujo tyrimams Beje Warwara pasidalink pojuciais koks tas skausmas kai cista yra? Nu velnias man taip suriecia sona viena taip lyg nugaroj ir apacioj, lyg ties kiauside bet nugaros pusej. Bijau kad nebutu ten aks susidare
Klausei Warwaros, bet ir as savo trigrasi ikisiu Man skaudejo po sonkauliu ir toks skausmas, kad net ikvepti trukdo Jei skauda, isgerk nimezilio, jis ir uzdegima nuima, ir skausma
QUOTE(Citas @ 2011 09 23, 09:52)
Aciu Kristinuke ir mane tik tikejimas veda i prieki
Och tu velnias .... kas tau ten vyksta? o ka daktarai? Nieko nemato????
QUOTE(Atiloja @ 2011 09 23, 10:05)
Man ne po sonkauliu o taip zemiau, grynai kur kiauside bet labiau nugarinej pusej
QUOTE(norma @ 2011 09 23, 10:06)
Och tu velnias .... kas tau ten vyksta? o ka daktarai? Nieko nemato????
tai va kad nezinau kas vyksta, daktarai cia neskuba taves ziureti, bet jei skaudes ir toliau tai reikes prasytis kad apziuretu.
QUOTE(Citas @ 2011 09 23, 10:15)
Man ne po sonkauliu o taip zemiau, grynai kur kiauside bet labiau nugarinej pusej
tai va kad nezinau kas vyksta, daktarai cia neskuba taves ziureti, bet jei skaudes ir toliau tai reikes prasytis kad apziuretu.
o apendicitas isoperuotas? Nes man toks skausmas, kai neaisku kur skauda, buvo su apendiksu
QUOTE(Atiloja @ 2011 09 23, 06:29)
o apendicitas isoperuotas? Nes man toks skausmas, kai neaisku kur skauda, buvo su apendiksu
Kai apendixas, tikrai, bent jau as, pamenu labai gerai jauciau kur, tik paspaudi sona ir soksti ir koja desine labai tempe.
QUOTE(norma @ 2011 09 23, 09:00)
Sveika, LinMer, kur lankysites ? Kaip faina, kiek laiko jau jusu berniukui?
Del tu tyrimu, manau nebe reikalo nurodyta 2-3 c.d., reiskias tinka ir 3 c.d. , dar ziurekite, kada jus siandien susirgsite, ar iki pietu ar po pietu. Nes pamenu mano gyd. minejo, kad jei po pietu jau prasideda, ar i vakara, tai ta diena nesiskaito tai jei mm prasides po pietu, tai viskas cia jums gerai gausis, pirmadienis bus 2 c.d.
Lankysiuos VK pas M musu vyrukams jau 5 metai, jau dideli, reiktu sesutes
Aciu, manau sulauksiu ir 1dienio, o tada jau pradesim kelione, tikiuosi vel sekminga
Atiloja, aciukas
Cituk, tai tau su tom memem tai kaip ir praeita karta.Diena normalios buvo ir viskas.O del kokios cistukes tai pilnai gali buti.Pas mane ju buvo kas kart po bet kokios proceduros, ar po IVF ar po snaiguciu. Bet as tavo vietoj per ta laika iki kitu valkatu pagerciau kokio agurkles aliejaus ar dar kokio brudo, kad padetu ir hormonus i vieta sudet ir tas bjaurastis isvaryt.