Įkraunama...
Įkraunama...

IVF, Stebuklingųjų II namai.

Sveikos mergaites 4u.gif linkiu visoms kuo trumpiau uzsibuti siame skyrelyje 4u.gif

manes tikriausiai jau niekas neprisimena, cia lankiausi senokai smile.gif Turejom viena IVF, kurio rezultatas du nuostabus berniukai, dabar nusprendem,kad berniukam reikai sesutes smile.gif

Noriu paklausti, nes jau nieko neprisimenu doh.gif Kraujo tyrimus reikia darytis 2-3 ciklo diena ? as jauciu,kad siandiena bus pirma ciklo diena, tai 2-3 gaunasi savaitgalis, ar galima kazkur kraujo tyrima pasidaryti sestadieni Vilniuje ar galiu laukti pirmadienio ?

aciukas ir sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LinMer @ 2011 09 23, 08:12)
Sveikos mergaites  4u.gif  linkiu visoms kuo trumpiau uzsibuti siame skyrelyje  4u.gif

manes tikriausiai jau niekas neprisimena, cia lankiausi senokai smile.gif Turejom viena IVF, kurio rezultatas du nuostabus berniukai, dabar nusprendem,kad berniukam reikai sesutes smile.gif

Noriu paklausti, nes jau nieko neprisimenu  doh.gif  Kraujo tyrimus reikia darytis 2-3 ciklo diena ? as jauciu,kad siandiena bus pirma ciklo diena, tai 2-3 gaunasi savaitgalis, ar galima kazkur kraujo tyrima pasidaryti sestadieni Vilniuje ar galiu laukti pirmadienio ?

aciukas ir sekmes visoms  4u.gif

Sveika, LinMer, kur lankysites ? Kaip faina, kiek laiko jau jusu berniukui? smile.gif
Del tu tyrimu, manau nebe reikalo nurodyta 2-3 c.d., reiskias tinka ir 3 c.d. , dar ziurekite, kada jus siandien susirgsite, ar iki pietu ar po pietu. Nes pamenu mano gyd. minejo, kad jei po pietu jau prasideda, ar i vakara, tai ta diena nesiskaito wink.gif tai jei mm prasides po pietu, tai viskas cia jums gerai gausis, pirmadienis bus 2 c.d. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 22, 21:12)
Neramus savaitgalis laukia pagal horoskopą, kuris lig šiol labai jau atitiko mano situaciją, nors aklai juo negaliu tikėti. Bet... atlaikysim ir tai  smile.gif IR TU, CITUK, SULAUKSI SĖKMĖS. TIKRAI TIKRAI.  4u.gif

Aciu Kristinuke ir mane tik tikejimas veda i prieki wub.gif
Na kur musu vaiduokliukai ax.gif ?

QUOTE(taja78 @ 2011 09 22, 21:40)
unsure.gif Nieko.....unsure.gif Kazkas su manim vyksta,tik dar nezinau kas ir ar ilgai  blink.gif valkatos pas kazka kita isvare  blink.gif
Gripas dar nesibaigia....siandien dar buvo temperaturos doh.gif
Kazko man nelinksma daros   verysad.gif

Nu kas cia su tom valkatom darosi blink.gif ir tau ir Tangai nervus gadina blink.gif

As irgi ***** emiau ir pusiau apsirgau, koseju, gerkle skauda, sakes, tikiuosi iki antradienio praeis, nes nenoriu sirgdama krauja duoti del visokiu imuniniu dalyku kad ten neiskraipytu situacijos.

O man beje teks nukelti Graikijos Chlamidijos tyrima kitam menesiui, nes sios valkatos truko realiai tik viena diena. o 2 cd tik patepliojo ir dabar jau visai nera nieko. unsure.gif Nesurinkau pakankamai kraujo tyrimams unsure.gif Beje Warwara pasidalink pojuciais koks tas skausmas kai cista yra? Nu velnias man taip suriecia sona viena taip lyg nugaroj ir apacioj, lyg ties kiauside bet nugaros pusej. Bijau kad nebutu ten aks susidare unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 23 rugsėjo 2011 - 08:53
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(nevere @ 2011 09 23, 07:36)
sveikutes, senokai pas jus nebuvau sad.gif gal galite pasakyti kada geriausia apsilankyti pas gydytoja planuojant saldytu embrioniuku isodinima? Ten juk nereikia stimuliuoti, tai tikriausiai galima pacioje ciklo pradzioje? Ar klystu?

Sveikute 4u.gif Nesvarbu, kada apsilankysi pirma karta, juk vis tiek is karto neisodins 4u.gif Sodinant snaigiukus gali buti taikomi 3 budai: naturaliame cikle, tik su sprogduku (kad jis susprogdintu nuosava folikula, jei jis isaugtu ir tada isodina snaigutes), taikant trumpa schema, kai vartojamas estrofemas, kad neleistu augti nuosaviems foliams ir ilgoji schema, kai 20-21 cd suleidziamas diferelinas, sulaukiama memiu ir pirmomis ciklo dienomis pradedamas vartoti estrofemas 4u.gif

QUOTE(LinMer @ 2011 09 23, 08:12)
Noriu paklausti, nes jau nieko neprisimenu  doh.gif  Kraujo tyrimus reikia darytis 2-3 ciklo diena ? as jauciu,kad siandiena bus pirma ciklo diena, tai 2-3 gaunasi savaitgalis, ar galima kazkur kraujo tyrima pasidaryti sestadieni Vilniuje ar galiu

Sveikute 4u.gif Sestadieni Vilniuje krauja gali nusileisti Geromedoje arba Grybo g. 4u.gif
QUOTE(Citas @ 2011 09 23, 09:52)
As irgi ***** emiau ir pusiau apsirgau, koseju, gerkle skauda, sakes, tikiuosi iki antradienio praeis, nes nenoriu sirgdama krauja duoti del visokiu imuniniu dalyku kad ten neiskraipytu situacijos.

O man beje teks nukelti Graikijos Chlamidijos tyrima kitam menesiui, nes sios valkatos truko realiai tik viena diena. o 2 cd tik patepliojo ir dabar jau visai nera nieko.  unsure.gif Nesurinkau pakankamai kraujo tyrimams  unsure.gif  Beje Warwara pasidalink pojuciais koks tas skausmas kai cista yra? Nu velnias man taip suriecia sona viena taip lyg nugaroj ir apacioj, lyg ties kiauside bet nugaros pusej. Bijau kad nebutu ten aks susidare  unsure.gif

Sveik greiciau 4u.gif Ir tos memes s... mala doh.gif
Klausei Warwaros, bet ir as savo trigrasi ikisiu tongue.gif Man skaudejo po sonkauliu ir toks skausmas, kad net ikvepti trukdo doh.gif Jei skauda, isgerk nimezilio, jis ir uzdegima nuima, ir skausma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 23, 09:52)
Aciu Kristinuke ir mane tik tikejimas veda i prieki  wub.gif 
Na kur musu vaiduokliukai  ax.gif ?
Nu kas cia su tom valkatom darosi  blink.gif  ir tau ir Tangai nervus gadina  blink.gif

O man beje teks nukelti Graikijos Chlamidijos tyrima kitam menesiui, nes sios valkatos truko realiai tik viena diena. o 2 cd tik patepliojo ir dabar jau visai nera nieko.  unsure.gif Nesurinkau pakankamai kraujo tyrimams  unsure.gif  Beje Warwara pasidalink pojuciais koks tas skausmas kai cista yra? Nu velnias man taip suriecia sona viena taip lyg nugaroj ir apacioj, lyg ties kiauside bet nugaros pusej. Bijau kad nebutu ten aks susidare  unsure.gif

Och tu velnias .... kas tau ten vyksta? g.gif o ka daktarai? Nieko nemato????
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 09 23, 10:05)
Sveik greiciau  4u.gif Ir tos memes s... mala  doh.gif
Klausei Warwaros, bet ir as savo trigrasi ikisiu tongue.gif Man skaudejo po sonkauliu ir toks skausmas, kad net ikvepti trukdo doh.gif Jei skauda, isgerk nimezilio, jis ir uzdegima nuima, ir skausma  4u.gif

g.gif Man ne po sonkauliu o taip zemiau, grynai kur kiauside bet labiau nugarinej pusej g.gif

QUOTE(norma @ 2011 09 23, 10:06)
Och tu velnias .... kas tau ten vyksta?  g.gif  o ka daktarai? Nieko nemato????

tai va kad nezinau kas vyksta, daktarai cia neskuba taves ziureti, bet jei skaudes ir toliau tai reikes prasytis kad apziuretu.
Atsakyti
Cituli, uz visus skausmelius. 4u.gif Butu gerai, kad tave apziuretu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 23, 10:15)
g.gif Man ne po sonkauliu o taip zemiau, grynai kur kiauside bet labiau nugarinej pusej  g.gif
tai va kad nezinau kas vyksta, daktarai cia neskuba taves ziureti, bet jei skaudes ir toliau tai reikes prasytis kad apziuretu.

o apendicitas isoperuotas? g.gif Nes man toks skausmas, kai neaisku kur skauda, buvo su apendiksu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 09 23, 06:29)
o apendicitas isoperuotas?  g.gif Nes man toks skausmas, kai neaisku kur skauda, buvo su apendiksu  g.gif

Kai apendixas, tikrai, bent jau as, pamenu labai gerai jauciau kur, tik paspaudi sona ir soksti ir koja desine labai tempe. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 09 23, 09:00)
Sveika, LinMer, kur lankysites ? Kaip faina, kiek laiko jau jusu berniukui? smile.gif
Del tu tyrimu, manau nebe reikalo nurodyta 2-3 c.d., reiskias tinka ir 3 c.d. , dar ziurekite, kada jus siandien susirgsite, ar iki pietu ar po pietu. Nes pamenu mano gyd. minejo, kad jei po pietu jau prasideda, ar i vakara, tai ta diena nesiskaito wink.gif tai jei mm prasides po pietu, tai viskas cia jums gerai gausis, pirmadienis bus 2 c.d. wink.gif

Lankysiuos VK pas M smile.gif musu vyrukams jau 5 metai, jau dideli, reiktu sesutes smile.gif
Aciu, manau sulauksiu ir 1dienio, o tada jau pradesim kelione, tikiuosi vel sekminga 4u.gif

Atiloja, aciukas 4u.gif
Atsakyti
LinMer, SEKMES. wub.gif 4u.gif Tokie pavyzdziai ipucia daug vilties. wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Cituk, tai tau su tom memem tai kaip ir praeita karta.Diena normalios buvo ir viskas.O del kokios cistukes tai pilnai gali buti.Pas mane ju buvo kas kart po bet kokios proceduros, ar po IVF ar po snaiguciu. Bet as tavo vietoj per ta laika iki kitu valkatu pagerciau kokio agurkles aliejaus ar dar kokio brudo, kad padetu ir hormonus i vieta sudet ir tas bjaurastis isvaryt.
Atsakyti