QUOTE(Citas @ 2011 09 22, 21:45)
Sestadieni ekrane matysi TUk TUK TUK
Bet Kristinukei dar tik 13dpi buvo kai dare HCG
ir zinant kad implantacija tikrai ivyko ne anksciau kaip 6 dpi tai imanoma kad gerai baigtusi gal
Kristinuke, zinau kad del HCG kantri, bet gal prklabesim NT pasidaryti
Juk aisku kad tas pirmas nerode nes nes per mazas HCG, bet ryt poryt jau turetu but padvigubejes ir NT rodytu
As ir toliau tavo vaikuciais tikiu
Mintis skaitai, Cituk. Galvoju, kad, jei jau aš dariausi vakar NT, kuris turėjo rodyti nuo 25, tai nieko keisto, kad jis nieko ir neparodė. Tačiau, jei sėkmingai skaičiukai kyla, tai ryt jau turėtų būti daug didesni ir NT parodytų...
Į laboratoriją nevažiuosiu vien dėl to, kad neturiu auto šią sav, o, be to, pas mus tą pačią dieną su atsakymais nekaip. Neįkyrėsiu juk kas antrą dieną, kad man ištskirtinai permestų į paštą vidury naktų.
O ir iš gydytojo komentarų negavau, tad vaistus toliau vartoju, toliau tikiu, kad viskas mums bus gerai. Ką gi be to tikėjimo šiais laikais. Nieko aš lengvai negaunu, tad ir prie šitos teisybės neleidžia prieiti visa širdim, neleidžia džiaugtis iš karto... Gal ir gerai. Svarbu į gera, svarbu tikslingai.
Neramus savaitgalis laukia pagal horoskopą, kuris lig šiol labai jau atitiko mano situaciją, nors aklai juo negaliu tikėti. Bet... atlaikysim ir tai
IR TU, CITUK, SULAUKSI SĖKMĖS. TIKRAI TIKRAI.