Įkraunama...
Įkraunama...

IVF, Stebuklingųjų II namai.

QUOTE(dizzy___ @ 2011 09 22, 20:25)
Sorry, kad nuliudinsiu, bet dar nezinau nei vienos sekmingos pabaigos po IVF, kai 14 d buvo maziau 50, stebek save, ar nieko neskaudes - del negimdinio tikimybes, sava patirtis...Aisku visada reikia tiketis stebuklais, tiesiog dar siek tiek palauk

Tai kad daugiau ir nieko nedarau, tik laukiu, nes kito pasirinkimo ir nėra. Ne mano valioj nulemti kilimą ar kritimą.
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 22, 19:49)
Tai kad daugiau ir nieko nedarau, tik laukiu, nes kito pasirinkimo ir nėra. Ne mano valioj nulemti kilimą ar kritimą.

Va butent, kad mes nieko negalim del to padaryt sad.gif tik laukti .....
kristinuke, aisku, visada yra viltis, linkiu ramybes sirdelej, ir sekmingo laukimo, gal ivyks stebuklas !!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 09 22, 21:04)
Va butent, kad mes nieko negalim del to padaryt sad.gif tik laukti .....
kristinuke, aisku, visada yra viltis, linkiu ramybes sirdelej, ir sekmingo laukimo, gal ivyks stebuklas !!!  4u.gif

http://www.baby2see....eption/hcg.html
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 09 22, 18:50)
Sveikos mano mielosios, sauniosios,
antradieni HCG - 12997
siandien HCG - 18503

Laukiu komentaru  g.gif

Sestadieni ekrane matysi TUk TUK TUK wub.gif wub.gif

Bet Kristinukei dar tik 13dpi buvo kai dare HCG unsure.gif ir zinant kad implantacija tikrai ivyko ne anksciau kaip 6 dpi tai imanoma kad gerai baigtusi gal 4u.gif Kristinuke, zinau kad del HCG kantri, bet gal prklabesim NT pasidaryti mirksiukas.gif Juk aisku kad tas pirmas nerode nes nes per mazas HCG, bet ryt poryt jau turetu but padvigubejes ir NT rodytu 4u.gif As ir toliau tavo vaikuciais tikiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 22, 21:45)
Sestadieni ekrane matysi TUk TUK TUK  wub.gif  wub.gif

Bet Kristinukei dar tik 13dpi buvo kai dare HCG  unsure.gif ir zinant kad implantacija tikrai ivyko ne anksciau kaip 6 dpi tai imanoma kad gerai baigtusi gal  4u.gif  Kristinuke, zinau kad del HCG kantri, bet gal prklabesim NT pasidaryti  mirksiukas.gif  Juk aisku kad tas pirmas nerode nes nes per mazas HCG, bet ryt poryt jau turetu but padvigubejes ir NT rodytu  4u.gif  As ir toliau tavo vaikuciais tikiu  wub.gif

Mintis skaitai, Cituk. Galvoju, kad, jei jau aš dariausi vakar NT, kuris turėjo rodyti nuo 25, tai nieko keisto, kad jis nieko ir neparodė. Tačiau, jei sėkmingai skaičiukai kyla, tai ryt jau turėtų būti daug didesni ir NT parodytų... g.gif Į laboratoriją nevažiuosiu vien dėl to, kad neturiu auto šią sav, o, be to, pas mus tą pačią dieną su atsakymais nekaip. Neįkyrėsiu juk kas antrą dieną, kad man ištskirtinai permestų į paštą vidury naktų.
O ir iš gydytojo komentarų negavau, tad vaistus toliau vartoju, toliau tikiu, kad viskas mums bus gerai. Ką gi be to tikėjimo šiais laikais. Nieko aš lengvai negaunu, tad ir prie šitos teisybės neleidžia prieiti visa širdim, neleidžia džiaugtis iš karto... Gal ir gerai. Svarbu į gera, svarbu tikslingai.
Neramus savaitgalis laukia pagal horoskopą, kuris lig šiol labai jau atitiko mano situaciją, nors aklai juo negaliu tikėti. Bet... atlaikysim ir tai smile.gif IR TU, CITUK, SULAUKSI SĖKMĖS. TIKRAI TIKRAI. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 22, 12:07)
Taja78, na, kaip sekasi?  bigsmile.gif  4u.gif

unsure.gif Nieko.....unsure.gif Kazkas su manim vyksta,tik dar nezinau kas ir ar ilgai blink.gif valkatos pas kazka kita isvare blink.gif
Gripas dar nesibaigia....siandien dar buvo temperaturos doh.gif
Kazko man nelinksma daros verysad.gif
Atsakyti
taja78
Durna mintys, o testas darytas? Gal tai ne gripas bigsmile.gif Nu is kur gripas rudieni?

norma
Nu super, tikrai palengvejo! Uzjauciu tave labai labai, kad tenka isgyventi tokias dienas, vietoj to, kad dziaugtis. Bet gerai, akd viskas gerai, lauksim sestadienio susitikimo smile.gif

kristinuke
Tai is ryto testas, ar ne? Labai prasau - ismiegok! Ramiai! Bus gerai viskas! Laukiam rytojaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 09 22, 18:50)
antradieni HCG - 12997
siandien HCG - 18503

mano galva, viskas cia gerai 4u.gif laukiu sestadienio su graziom sirdelem 4u.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 09 22, 19:29)
Truputuka neteisybe  ax.gif  Mano HCG buvo tikrai ausktas ir dideliais tempais lipo i virsu, nebuvo panasu net i vidutine norma, nekalbant apie apatine.O berna turesiu garantuota  tongue.gif

nu tai sveikinu melynai 4u.gif

QUOTE(kristinuke @ 2011 09 22, 21:12)
Neramus savaitgalis laukia pagal horoskopą, kuris lig šiol labai jau atitiko mano situaciją, nors aklai juo negaliu tikėti. Bet... atlaikysim ir tai  smile.gif IR TU, CITUK, SULAUKSI SĖKMĖS. TIKRAI TIKRAI.  4u.gif

as tikiuosi ir tikiu, kad skaiciukai paaugs ir kuo toliau tuo labiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 09 22, 07:50)
antradieni HCG - 12997
siandien HCG - 18503

Aleliuja! thumbup.gif Pagal ta hcg skaiciavima, tai Tavo skaiciukai dvigubeja kas 94.2val., o normos yra: < 1200 48 - 72 hours; 1200 to 6000 72 - 96 hours; > 6000 > 96 hours. Taip kad viskas SUPER! thumbup.gif Tu nestuke.gif

Dabar laukaim didejanciu Kristinukes skaiciuku, o ryt grazaus testuko! wub.gif Tik nenustebk, kad bus labai menkas vaiduokliukas, jei testas nuo 25miu. Geriau jau jautresnis butu nuo 10miu, bet svarbiausia, kad butu tas vaiduokliukas! thumbup.gif drinks_cheers.gif

Labos. Galiu ramiai eit gult. Vel viskas atsigamino- pirmos dienos po savo vaiduokliuko, hcg sekimas, baimes jausmas, kuris beje nesibaigia visa nestuma- vis prisigalvoji ko nors, bet viskas mums visoms bus gerai! Privalo buti tokiems geriems zmonems, kaip Norma sako wub.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 09 22, 19:33)
Hmmm ... man dabar skaitosi 30 dpi , bet jei implantavosi veliau?  g.gif

Sitas ne tau buvo taikytas...
4u.gif
o veliau dvigubet ir neturi. jau sakiau, kad ir as dariausi panasiu metu ir lb panasiai skaiciukai buvo. ir tikrai nedvigubejo pilnai mirksiukas.gif Nepriekabiauk daugiau prie tu skaiciuku ir laukiam sirdutes wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alda1: 22 rugsėjo 2011 - 22:56
QUOTE(taja78 @ 2011 09 22, 17:40)
unsure.gif Nieko.....unsure.gif Kazkas su manim vyksta,tik dar nezinau kas ir ar ilgai  blink.gif valkatos pas kazka kita isvare  blink.gif
Gripas dar nesibaigia....siandien dar buvo temperaturos doh.gif
Kazko man nelinksma daros  verysad.gif

Pirma mintis, vos tik perskaicius, buvo  NT negadinai? g.gif 4u.gif

Kristinuke, saunuole, tikesime ir sulauksime. mirksiukas.gif 4u.gif wub.gif

Labos. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, senokai pas jus nebuvau sad.gif gal galite pasakyti kada geriausia apsilankyti pas gydytoja planuojant saldytu embrioniuku isodinima? Ten juk nereikia stimuliuoti, tai tikriausiai galima pacioje ciklo pradzioje? Ar klystu?
Atsakyti