Įkraunama...
Įkraunama...

IVF, Stebuklingųjų II namai.

Norma, be kometaru wub.gif wub.gif tu saunuole, tavo pozityvios mintys padejo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 09 22, 16:50)
Sveikos mano mielosios, sauniosios,
antradieni HCG - 12997
siandien HCG - 18503

Laukiu komentaru  g.gif

Mano nuomone,viskas cia gerai.Kai skaiciai tokie dideli,jie kas 48 valandas nedvigubeja.As tikrai manau,kad skanas 1-2 dienelem per anksti buvo ir kita savaite laukia grazus vaizdai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 09 22, 18:50)
antradieni HCG - 12997
siandien HCG - 18503
Laukiu komentaru  g.gif

as ne spece-tegu kuri pakomentuoja, taciau kyla skaiciukai wub.gif wub.gif nu ne dvigubai, bet kai tokie dideli skaiciai gal dvigubeja kas trys dienos g.gif
akmuo nuo sirdies nukrito wub.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 09 22, 19:50)
antradieni HCG - 12997
siandien HCG - 18503

Laukiu komentaru  g.gif

Juk didėja thumbup.gif
Atsakyti
antradieni HCG - 12997
siandien HCG - 18503

Laukiu komentaru  g.gif

Labuka,
nu gi viskas kuo puikiausiai!!! Tikrai viskas turi buti gerai. skaiciukai nu ikrai tikrai geri thumbup.gif Jau greitai isgirsi ir sirdute. Atsikvepk ir saugok save, nes esi nestuke.gif wub.gif
Valio! Net nuotaika pagerejo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Alda1 @ 2011 09 22, 18:57)
Labuka,
nu gi viskas kuo puikiausiai!!! Tikrai viskas turi buti gerai. skaiciukai nu ikrai tikrai geri  thumbup.gif  Jau greitai isgirsi ir sirdute. Atsikvepk ir saugok save, nes esi  nestuke.gif  wub.gif
Valio! Net nuotaika pagerejo  tongue.gif

Aciu, mergaites, ka as be jusu daryciau blush2.gif
Bet tik atsikvepiau, o visai palengves kai jau kazka pamatysiu, ar isgirsiu.
Tiesa, pas gine klinikose lekiu sestadieni, tai parasysiu kaip sekes. Bet bijau, kad dar per anksti nebutu .....
Atsakyti
Norma, NUOSTABU. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 22, 19:01)
Norma, NUOSTABU.  wub.gif  4u.gif

Truputi lengviau, jau nakti galesiu ramiau miegot doh.gif
Bet galutinai busiu rami po vizito ...
Jetau, kai pagalvoji, kiek mes turim sveikatos ir kantrybes, ir viskas del nestuke.gif
Aciu mergaites dar karta, kad pakomentuojat, nuraminat, tikrai, geriems zmonems turi sektis !!!!! Visoms to linkiu.
Prisipazinsiu, nuo pat stimuliacijos, meldziuos kasdien, matyt tos maldos padeda ax.gif
Kai sakiau apie gerus zmones, tai turejau omeny - JUS !!!! mirksiukas.gif
Kad nepagalvotumet, kad pasikelus kokia esu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norma: 22 rugsėjo 2011 - 18:18
QUOTE(norma @ 2011 09 22, 15:17)
Kad nepagalvotumet, kad pasikelus kokia esu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mes tikrai sitaip nepagalvosime. schmoll.gif mirksiukas.gif 4u.gif

Dabar ir mes atsipusime ir lauksime tavo ziniu is po vizito, o jos bus geros, tuo neabejoju. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 22, 08:59)
TyrimasRezultatasNorma
Lytiniai hormonai HCG Chorioninis gonadotropinas (IU/l) 20,5    V:<2.5 M:<5.3 1,3-

Sorry, kad nuliudinsiu, bet dar nezinau nei vienos sekmingos pabaigos po IVF, kai 14 d buvo maziau 50, stebek save, ar nieko neskaudes - del negimdinio tikimybes, sava patirtis...Aisku visada reikia tiketis stebuklais, tiesiog dar siek tiek palauk
antradieni HCG - 12997
siandien HCG - 18503

Kelinta tau diena ? Veliau nustoja dvigubeti, bet aisku noretusi spartesnio augimo, is kitos puses, kai seki augima ir jei viskas gerai, apatinem ribom - buna berniukai smile.gif
Atsakyti
Norma, tikriausiai taip ir bus, kad tiesiog per anksti nukeliavai pa Treijsa ir tiek ziniu mirksiukas.gif Sestadieni tikrai turetu jau matytis tavo ziogelis tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(dizzy___ @ 2011 09 22, 19:25)
kai seki augima ir jei viskas gerai, apatinem ribom - buna berniukai smile.gif

Truputuka neteisybe ax.gif Mano HCG buvo tikrai ausktas ir dideliais tempais lipo i virsu, nebuvo panasu net i vidutine norma, nekalbant apie apatine.O berna turesiu garantuota tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dizzy___ @ 2011 09 22, 19:25)
Sorry, kad nuliudinsiu, bet dar nezinau nei vienos sekmingos pabaigos po IVF, kai 14 d buvo maziau 50, stebek save, ar nieko neskaudes - del negimdinio tikimybes, sava patirtis...Aisku visada reikia tiketis stebuklais, tiesiog dar siek tiek palauk

Kelinta tau diena ? Veliau nustoja dvigubeti, bet aisku noretusi spartesnio augimo, is kitos puses, kai seki augima ir jei viskas gerai, apatinem ribom - buna berniukai smile.gif

Hmmm ... man dabar skaitosi 30 dpi , bet jei implantavosi veliau? g.gif
Atsakyti