Norma, be kometaru tu saunuole, tavo pozityvios mintys padejo
QUOTE(norma @ 2011 09 22, 16:50)
Sveikos mano mielosios, sauniosios,
antradieni HCG - 12997
siandien HCG - 18503
Laukiu komentaru
antradieni HCG - 12997
siandien HCG - 18503
Laukiu komentaru
Mano nuomone,viskas cia gerai.Kai skaiciai tokie dideli,jie kas 48 valandas nedvigubeja.As tikrai manau,kad skanas 1-2 dienelem per anksti buvo ir kita savaite laukia grazus vaizdai
QUOTE(norma @ 2011 09 22, 18:50)
antradieni HCG - 12997
siandien HCG - 18503
Laukiu komentaru
antradieni HCG - 12997
siandien HCG - 18503
Laukiu komentaru
as ne spece-tegu kuri pakomentuoja, taciau kyla skaiciukai nu ne dvigubai, bet kai tokie dideli skaiciai gal dvigubeja kas trys dienos
akmuo nuo sirdies nukrito
QUOTE(norma @ 2011 09 22, 19:50)
antradieni HCG - 12997
siandien HCG - 18503
Laukiu komentaru
antradieni HCG - 12997
siandien HCG - 18503
Laukiu komentaru
Juk didėja
antradieni HCG - 12997
siandien HCG - 18503
Laukiu komentaru
antradieni HCG - 12997
siandien HCG - 18503
Laukiu komentaru
Labuka,
nu gi viskas kuo puikiausiai!!! Tikrai viskas turi buti gerai. skaiciukai nu ikrai tikrai geri Jau greitai isgirsi ir sirdute. Atsikvepk ir saugok save, nes esi
Valio! Net nuotaika pagerejo
QUOTE(Alda1 @ 2011 09 22, 18:57)
Labuka,
nu gi viskas kuo puikiausiai!!! Tikrai viskas turi buti gerai. skaiciukai nu ikrai tikrai geri Jau greitai isgirsi ir sirdute. Atsikvepk ir saugok save, nes esi
Aciu, mergaites, ka as be jusu daryciau
Bet tik atsikvepiau, o visai palengves kai jau kazka pamatysiu, ar isgirsiu.
Tiesa, pas gine klinikose lekiu sestadieni, tai parasysiu kaip sekes. Bet bijau, kad dar per anksti nebutu .....
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 22, 19:01)
Norma, NUOSTABU.
Truputi lengviau, jau nakti galesiu ramiau miegot
Bet galutinai busiu rami po vizito ...
Jetau, kai pagalvoji, kiek mes turim sveikatos ir kantrybes, ir viskas del
Aciu mergaites dar karta, kad pakomentuojat, nuraminat, tikrai, geriems zmonems turi sektis !!!!! Visoms to linkiu.
Prisipazinsiu, nuo pat stimuliacijos, meldziuos kasdien, matyt tos maldos padeda
Kai sakiau apie gerus zmones, tai turejau omeny - JUS !!!!
Kad nepagalvotumet, kad pasikelus kokia esu
QUOTE(norma @ 2011 09 22, 15:17)
Kad nepagalvotumet, kad pasikelus kokia esu
Mes tikrai sitaip nepagalvosime.
Dabar ir mes atsipusime ir lauksime tavo ziniu is po vizito, o jos bus geros, tuo neabejoju.
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 22, 08:59)
TyrimasRezultatasNorma
Lytiniai hormonai HCG Chorioninis gonadotropinas (IU/l) 20,5 V:<2.5 M:<5.3 1,3-
Lytiniai hormonai HCG Chorioninis gonadotropinas (IU/l) 20,5 V:<2.5 M:<5.3 1,3-
Sorry, kad nuliudinsiu, bet dar nezinau nei vienos sekmingos pabaigos po IVF, kai 14 d buvo maziau 50, stebek save, ar nieko neskaudes - del negimdinio tikimybes, sava patirtis...Aisku visada reikia tiketis stebuklais, tiesiog dar siek tiek palauk
Kelinta tau diena ? Veliau nustoja dvigubeti, bet aisku noretusi spartesnio augimo, is kitos puses, kai seki augima ir jei viskas gerai, apatinem ribom - buna berniukai
Norma, tikriausiai taip ir bus, kad tiesiog per anksti nukeliavai pa Treijsa ir tiek ziniu Sestadieni tikrai turetu jau matytis tavo ziogelis
Papildyta:
Truputuka neteisybe Mano HCG buvo tikrai ausktas ir dideliais tempais lipo i virsu, nebuvo panasu net i vidutine norma, nekalbant apie apatine.O berna turesiu garantuota
Papildyta:
QUOTE(dizzy___ @ 2011 09 22, 19:25)
kai seki augima ir jei viskas gerai, apatinem ribom - buna berniukai
Truputuka neteisybe Mano HCG buvo tikrai ausktas ir dideliais tempais lipo i virsu, nebuvo panasu net i vidutine norma, nekalbant apie apatine.O berna turesiu garantuota
QUOTE(dizzy___ @ 2011 09 22, 19:25)
Sorry, kad nuliudinsiu, bet dar nezinau nei vienos sekmingos pabaigos po IVF, kai 14 d buvo maziau 50, stebek save, ar nieko neskaudes - del negimdinio tikimybes, sava patirtis...Aisku visada reikia tiketis stebuklais, tiesiog dar siek tiek palauk
Kelinta tau diena ? Veliau nustoja dvigubeti, bet aisku noretusi spartesnio augimo, is kitos puses, kai seki augima ir jei viskas gerai, apatinem ribom - buna berniukai
Hmmm ... man dabar skaitosi 30 dpi , bet jei implantavosi veliau?