QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 16, 22:48)
Olialia2001, o kaip ta kakleli platina? Kokios pas jus problemos? Linkiu pacios didziausios sekmes!
Tiesiog kaklelio prapletimas mechaniniu budu, viso proceduros eigos nezinau, bet tai buvo daryta del to, kad Kai bus isodinimas kateteris praeitu sklandziai, nes patekimas I gimda pas mane lig per laberinta. Tai ir yra musu problem. Visas 6IUI reikejo daryti su znyplem, su kraujo, o tai per IVF nepraeis.
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 16, 19:05)
Taja78, juhu, gerai, kad pasirodei! Ramiai, pareis, viskas bus .
O tau tiek vaistu jie neprirase? Bandau nesiparinti, ommmmmmm....
O tau tiek vaistu jie neprirase? Bandau nesiparinti, ommmmmmm....
Baik cia parintis!!!! Man buvo dave gonalio,vitaminu ir dar PROGEFFIK.Bet tu gi po operacijos,tau visko reikia,mazute As dar ne ta suvalgyciau,kad tik padetu
Tai,kad as tokia tryzne esu!
Pasekiau CITO patarimu ir tikiuos pades! Aciu CITUK!!!
QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 16, 18:57)
Tiesiog kaklelio prapletimas mechaniniu budu, viso proceduros eigos nezinau...
Supratau. Nejauti jokiu nepatogumu?
QUOTE(taja78 @ 2011 09 16, 19:03)
Baik cia parintis!!!! Man buvo dave gonalio,vitaminu ir dar PROGEFFIK.Bet tu gi po operacijos,tau visko reikia,mazute As dar ne ta suvalgyciau,kad tik padetu
Tryzne tai tryzne, bet as zinok manau, kad viskas bus gerai, tu tuo ne neabejok!!! Kada tau dabar vizitas?
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 16, 21:33)
Supratau. Nejauti jokiu nepatogumu?
Tai kad ta mano operacija taip sakant sencilla , su kiausidemis ir gimda viskas ciki pas mus, bet kaip jau man buvo pasake kitos panos, pirmas kartas bandomasis, o dar jauna, tai matyt kaip arkli sers. Svarbiausia, kad patekau pas ta spece, ant kurios uzpykau, kai pasake, kad ispjaus man kiausintakius, ta pati ir operacijoje su kita dalyvavo, tik iejom, iskart issisiepe ir paklause, kaip operacija , sako buvai geras saldainiukasteko net is konsultaciju atbegti gelbeti chirurgei. Va gyvenimas kaip pamoko, dabar ta, kuri ale nepatiko, bus mano drauge.
Tryzne tai tryzne, bet as zinok manau, kad viskas bus gerai, tu tuo ne neabejok!!! Kada tau dabar vizitas? Tiesa, tu pati leidaisi vaistus? As siandien i savo poliklinika uzsakyti dar vaistu nuvaziavau, tai pasisiule, kad jeigu noriu, man gali leisti.
Papildyta:
Tiesa, Taja78, kiek leliuku nusprendete deti? Mums siandien spece ale sako, va yra pasirinkimai, bet.....mes siulome taip.....
Papildyta:
Ale jus pagalvokit, bet mes nusprendem.
Tai kad ta mano operacija taip sakant sencilla , su kiausidemis ir gimda viskas ciki pas mus, bet kaip jau man buvo pasake kitos panos, pirmas kartas bandomasis, o dar jauna, tai matyt kaip arkli sers. Svarbiausia, kad patekau pas ta spece, ant kurios uzpykau, kai pasake, kad ispjaus man kiausintakius, ta pati ir operacijoje su kita dalyvavo, tik iejom, iskart issisiepe ir paklause, kaip operacija , sako buvai geras saldainiukasteko net is konsultaciju atbegti gelbeti chirurgei. Va gyvenimas kaip pamoko, dabar ta, kuri ale nepatiko, bus mano drauge.
Tryzne tai tryzne, bet as zinok manau, kad viskas bus gerai, tu tuo ne neabejok!!! Kada tau dabar vizitas? Tiesa, tu pati leidaisi vaistus? As siandien i savo poliklinika uzsakyti dar vaistu nuvaziavau, tai pasisiule, kad jeigu noriu, man gali leisti.
Papildyta:
Tiesa, Taja78, kiek leliuku nusprendete deti? Mums siandien spece ale sako, va yra pasirinkimai, bet.....mes siulome taip.....
Papildyta:
Ale jus pagalvokit, bet mes nusprendem.
Tai kad mums nieko nesiule. Du idejo,du laukia As galvoju,kad daugiau 3 nededa,pas mane buvo stipruoliai 4,nu tai padalino
QUOTE(taja78 @ 2011 09 16, 19:40)
Tai kad mums nieko nesiule. Du idejo,du laukia As galvoju,kad daugiau 3 nededa,pas mane buvo stipruoliai 4,nu tai padalino
Daugiau triju tikrai nedada.
nt teske cita atgal i realybe ir irode kad stebuklai vyksta tik kitiems:(
cituk, testas tai dar ne viksas, jis gali tau nerodyti, pasidaryk HCG ir tikrai zinosi. Tikiuosi kad viskas bsu gerai
QUOTE(Citas @ 2011 09 17, 05:06)
Gal dar ne viskas taip blogai? Tikekimes!!! Niekingi testai!!!!
QUOTE(Citas @ 2011 09 17, 07:06)
Tik nenusimink! Zinai, po vakarykscio HCG daug galvojau ir supratau tik viena... kartais ne viskas nuo musu priklauso. O mano vyras ka pasake: turbut tokio genijaus dvasele dar neatejo ta pati pasakyciau ir Tau jeigu HCG parodytu neigiama atsakyma,bet testu nepasitikek laikykis
Citas
Bet testas gi buvo pigus, pati sakei...
Netikiu, taip tikejau... Netikiu!!!!!!!!
Ne, iki pirmadieninio HCG tikrai netikiu
Apkabinu Cituk, tave ir tiesiog tyliai laukiu!
Cituk, tu pagal savo laika miegojau iki testo kiek. Nes darei gi vos ne 4 ryto. Gal tiesiog maza dar koncentracija.
Bet testas gi buvo pigus, pati sakei...
Netikiu, taip tikejau... Netikiu!!!!!!!!
Ne, iki pirmadieninio HCG tikrai netikiu
Apkabinu Cituk, tave ir tiesiog tyliai laukiu!
Cituk, tu pagal savo laika miegojau iki testo kiek. Nes darei gi vos ne 4 ryto. Gal tiesiog maza dar koncentracija.
Citai, pigus testas dar ne nuosprendis.Laukiam tuomet pirmadienio ir jau garantuoto HCG.Laikykis mazyt, mes visos cia su tavim