Įkraunama...
Įkraunama...

IVF, Stebuklingųjų II namai.

Olialia2001, o kaip ta kakleli platina? unsure.gif blush2.gif 4u.gif Kokios pas jus problemos? g.gif Linkiu pacios didziausios sekmes! 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 16, 22:48)
Olialia2001, o kaip ta kakleli platina?  unsure.gif  blush2.gif  4u.gif Kokios pas jus problemos?  g.gif Linkiu pacios didziausios sekmes!  4u.gif  wub.gif

Tiesiog kaklelio prapletimas mechaniniu budu, viso proceduros eigos nezinau, bet tai buvo daryta del to, kad Kai bus isodinimas kateteris praeitu sklandziai, nes patekimas I gimda pas mane lig per laberinta. Tai ir yra musu problem. Visas 6IUI reikejo daryti su znyplem, su kraujo, o tai per IVF nepraeis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 16 rugsėjo 2011 - 21:58
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 16, 19:05)
Taja78, juhu, gerai, kad pasirodei!  bigsmile.gif Ramiai, pareis, viskas bus ok.gifmirksiukas.gif
O tau tiek vaistu jie neprirase?  unsure.gif Bandau nesiparinti, ommmmmmm....  angel_not.gif

Baik cia parintis!!!! nono.gif Man buvo dave gonalio,vitaminu ir dar PROGEFFIK.Bet tu gi po operacijos,tau visko reikia,mazute wub.gif rolleyes.gif As dar ne ta suvalgyciau,kad tik padetu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tai,kad as tokia tryzne esu! doh.gif
Pasekiau CITO patarimu ir tikiuos pades! Aciu CITUK!!! thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 09 16, 18:57)
Tiesiog kaklelio prapletimas mechaniniu budu, viso proceduros eigos nezinau...

Supratau. 4u.gif Nejauti jokiu nepatogumu? unsure.gif 4u.gif

QUOTE(taja78 @ 2011 09 16, 19:03)
Baik cia parintis!!!! Man buvo dave gonalio,vitaminu ir dar PROGEFFIK.Bet tu gi po operacijos,tau visko reikia,mazute  As dar ne ta suvalgyciau,kad tik padetu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tai,kad as tokia tryzne esu! doh.gif
Pasekiau CITO patarimu ir tikiuos pades! Aciu CITUK!!! thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Tryzne tai tryzne, bet as zinok manau, kad viskas bus gerai, tu tuo ne neabejok!!! mirksiukas.gif 4u.gif Kada tau dabar vizitas? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 16 rugsėjo 2011 - 22:49
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 16, 21:33)
Supratau.  4u.gif Nejauti jokiu nepatogumu?  unsure.gif  4u.gif
Tai kad ta mano operacija taip sakant sencilla  ax.gif , su kiausidemis ir gimda viskas ciki  pas mus, bet kaip jau man buvo pasake kitos panos, pirmas kartas bandomasis, o dar jauna, tai matyt kaip arkli sers.  rolleyes.gif Svarbiausia, kad patekau pas ta spece, ant kurios uzpykau, kai pasake, kad ispjaus man kiausintakius, ta pati ir operacijoje su kita dalyvavo, tik iejom, iskart issisiepe ir paklause, kaip operacija  ax.gif , sako buvai geras saldainiukasteko net is konsultaciju atbegti gelbeti chirurgei.  blush2.gif Va gyvenimas kaip pamoko, dabar ta, kuri ale nepatiko, bus mano drauge.  ax.gif  lotuliukas.gif

Tryzne tai tryzne, bet as zinok manau, kad viskas bus gerai, tu tuo ne neabejok!!!  mirksiukas.gif  4u.gif Kada tau dabar vizitas?  g.gif  4u.gif Tiesa, tu pati leidaisi vaistus?  As siandien i savo poliklinika uzsakyti dar vaistu nuvaziavau, tai pasisiule, kad jeigu noriu, man gali leisti.  bigsmile.gif

Papildyta:
Tiesa, Taja78, kiek leliuku nusprendete deti?  ax.gif Mums siandien spece ale sako, va yra pasirinkimai, bet.....mes siulome taip.....  lotuliukas.gif
Papildyta:
Ale jus pagalvokit, bet mes nusprendem. biggrin.gif

Tai kad mums nieko nesiule. Du idejo,du laukia wub.gif wub.gif As galvoju,kad daugiau 3 nededa,pas mane buvo stipruoliai 4,nu tai padalino mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 09 16, 19:40)
Tai kad mums nieko nesiule.  Du idejo,du laukia wub.gif  wub.gif As galvoju,kad daugiau 3 nededa,pas mane buvo stipruoliai 4,nu tai padalino  mirksiukas.gif

Daugiau triju tikrai nedada. schmoll.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 16 rugsėjo 2011 - 23:24
nt teske cita atgal i realybe ir irode kad stebuklai vyksta tik kitiems:(
Atsakyti
cituk, testas tai dar ne viksas, jis gali tau nerodyti, pasidaryk HCG ir tikrai zinosi. Tikiuosi kad viskas bsu gerai
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 17, 05:06)

blink.gif Gal dar ne viskas taip blogai? Tikekimes!!! 4u.gif 4u.gif Niekingi testai!!!!
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 17, 07:06)

Tik nenusimink! Zinai, po vakarykscio HCG daug galvojau ir supratau tik viena... kartais ne viskas nuo musu priklauso. O mano vyras ka pasake: turbut tokio genijaus dvasele dar neatejo ax.gif ta pati pasakyciau ir Tau jeigu HCG parodytu neigiama atsakyma,bet testu nepasitikek wub.gif laikykis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shepuke: 17 rugsėjo 2011 - 08:16
Citas
Bet testas gi buvo pigus, pati sakei...
Netikiu, taip tikejau... Netikiu!!!!!!!!
Ne, iki pirmadieninio HCG tikrai netikiu
Apkabinu Cituk, tave ir tiesiog tyliai laukiu!
Cituk, tu pagal savo laika miegojau iki testo kiek. Nes darei gi vos ne 4 ryto. Gal tiesiog maza dar koncentracija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 17 rugsėjo 2011 - 08:40
Citai, pigus testas dar ne nuosprendis.Laukiam tuomet pirmadienio ir jau garantuoto HCG.Laikykis mazyt, mes visos cia su tavim 4u.gif
Atsakyti