Įkraunama...
Įkraunama...

IVF, Stebuklingųjų II namai.

QUOTE(Tanga @ 2011 09 22, 12:26)

smile.gif wub.gif

QUOTE(kristinuke @ 2011 09 22, 12:38)
Manau, kad per savaitę nuo 0,100 stebuklingai šoktelti skaičiukams nelabai ir buvo šansų... Esu rami vien dėl to, kad kibo, kad užkibo, o dabar kaip dievas duos. Nežinau, ką tie trys pasimetę embrionikai veikė pirmą savaitę po įkėlimo... gal pratinosi prie naujos aplinkos, vis dėlto ne aš ta tikroji jiems... Akivaizdu, kad nepripažinimo buvo. Aišku, tikiuosi, kad viskas bus gerai. HCG šią savaitę jau tikrai nesidarysiu, palauksiu kitos. Juk nieko nepakeisiu nuleisdama kraują kasdien.

uz kantrybe 4u.gif ir tikim tikim tikim 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Kristinuke, neisileiskime dvejones ir negativiu minciu, viskas yra ir bus gerai. wub.gif 4u.gif

Smagu ziureti i tokia grazia besijuokiancia seima, tik darbo ten tai nemazai. smile.gif
Atsakyti
Taja78, na, kaip sekasi? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 09 22, 08:56)
Tai gal neblogas  g.gif  6 dpi po to nesamoningo testo gi buvo 0, pameni ?  mirksiukas.gif Mergaites, o tas IU/I vienetas kazkaip dar nesidaugina ?  g.gif  Progesteronas, kaip suprantu geras, bet tu ir siaip ji vartoji, tai kazin ar jis gali but kitoks.Beje, kelinta tau DPI ?

Citai, cia gal tau gleivine valosi sitaip ?  g.gif  Man po nesivystancio ten irgi gabalais ejo viskas, bet kazkaip nurasiau viska gleivinei, nes gi ten duok dieve vos keliu lasteliu rinkinysm tai plika akim kazin ar matytusi.Bet veiksmu planas tai super  thumbup.gif  Atsakys tau i daug klausimu.

Norma, kada tavo skaiciai bus ? Ar darysi siandien ?

Warwara, mes kartu parasem ta pati apie skaiciu pasidauginima  tongue.gif  Kazkiap ir as turiu toki jausma  g.gif  Ir pritariu, reiketu siandien kartoti,nes bet kokiu atveju matyti kaip jie toliau dauginasi yra naudinga  ax.gif

Beta1, aha, pridaviau kraujuka, sake vel i vakara bus atsakymai, manau 18.00 jau jums viska parasysiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 09 22, 12:37)
Sveika sugryzus i gyvenima..Suprantu kad skauda ir sunku,bet reikia eiti toliau  4u.gif
  Saunuole kad emiesi nauju tyrimu,galbut daugiau kazkas paaiskes,tikrai tikiu kad tavo laime jau cia pat..visai arti  4u.gif

Aciu draugyte 4u.gif Cia kol kas labiau griebimasis uz siaudo, arba tiesiog griebimasis kazko kad nebutu tustumos tuos 4 menesius, bet tikejimas po truputi grizta smile.gif Jau kaip laukiu tavo pabyrejimo ir susitikimo su dukryte wub.gif

QUOTE(kristinuke @ 2011 09 22, 12:38)
Manau, kad per savaitę nuo 0,100 stebuklingai šoktelti skaičiukams nelabai ir buvo šansų... Esu rami vien dėl to, kad kibo, kad užkibo, o dabar kaip dievas duos. Nežinau, ką tie trys pasimetę embrionikai veikė pirmą savaitę po įkėlimo... gal pratinosi prie naujos aplinkos, vis dėlto ne aš ta tikroji jiems... Akivaizdu, kad nepripažinimo buvo. Aišku, tikiuosi, kad viskas bus gerai. HCG šią savaitę jau tikrai nesidarysiu, palauksiu kitos. Juk nieko nepakeisiu nuleisdama kraują kasdien.

As manau kad tikrai uzkibo, ir jei jautiesi kantri (as kantri, bet net ir as begciau ryt kartoti HCG) tai ir mes palauksim iki kitos savaites nestuke.gif patvirtinimo 4u.gif Saunuole Kristinuke wub.gif

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 09 22, 13:03)
Cituk teisingai elgiesi, kad imiesi nauju veiksmu savo tikslui pasiekti 4u.gif bet vis tiek, kad taip elgtis, reikia tureti vidines stiprybes irnesakyk.gif o tu tokia ir esi wub.gif

Ne nezinau koks variklis cia man isijunge, bet privalau kazko imtis kad nenuproteciau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 22, 14:22)
Ne nezinau koks variklis cia man isijunge, bet privalau kazko imtis kad nenuproteciau  smile.gif

thumbup.gif saunuole 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atiloja: 22 rugsėjo 2011 - 14:06
QUOTE(norma @ 2011 09 22, 03:19)
Beta1, aha, pridaviau kraujuka, sake vel i vakara bus atsakymai, manau 18.00 jau jums viska parasysiu  g.gif

Labai lauksim! thumbup.gif Tikiu, kad viskas YRA GERAI!
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 22, 11:22)
Aciu draugyte  4u.gif Cia kol kas labiau griebimasis uz siaudo, arba tiesiog griebimasis kazko kad nebutu tustumos tuos 4 menesius, bet tikejimas po truputi grizta  smile.gif Jau kaip laukiu tavo pabyrejimo ir susitikimo su dukryte  wub.gif

Oi Saulele tas griebimasis uz siaudo bet kokiu atveju yra gerai,nes pagaliau isitikinsi kad ne imuninei gal cia problema,na kazkoks paaiskinimas turetu but del ko? g.gif Ir gerai kad neleisi laiko veltui mirksiukas.gif

Neskubink mano susitikimo dar siek tiek ankstoka,bent pora sav noriu dar pabut 2in 1 smile.gif,nors po tavo prastu rezu jau tikrai galvojau kad viskas,nes turbut nuo nervu susuko nugara ir labai pilava maude blink.gif ,buvau gerokai isigandus verysad.gif Jau geriau siandien jau islindau is numirelio urvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 09 22, 16:15)
Oi Saulele tas griebimasis uz siaudo bet kokiu atveju yra gerai,nes pagaliau isitikinsi kad ne imuninei gal cia problema,na kazkoks paaiskinimas turetu but del ko? g.gif Ir gerai kad neleisi laiko veltui  mirksiukas.gif

Neskubink mano susitikimo dar siek tiek ankstoka,bent pora sav noriu dar pabut 2in 1 smile.gif,nors po tavo prastu rezu jau tikrai galvojau kad viskas,nes turbut nuo nervu susuko nugara ir labai pilava maude  blink.gif ,buvau gerokai isigandus  verysad.gif Jau geriau siandien jau islindau is numirelio urvo  ax.gif

Nu sakes, vos nepaankstinau tavo gimdymo doh.gif pardon, gerai kad viskas susitvarke 4u.gif As mergaites kiekviena diena stebiuosi ir geriuosi visai svetimu mergaiciu gerumu, man kiekviena diena paraso i az, kad labai tikejosi teigiamo atsakymo ir kad laikys suspaude kumstukus kol pasiseks wub.gif ir as visai nepazistu svarbiausia tu mergaiciu net nicku ax.gif Vis tik geru zmoniu aplinkui minios smile.gif ir patarimu visokiu gaunu, tai dabar tik renku info ir po staigaus nusiridenimo i papede vel lipsiu i kalna mazais laipteliais ir vasari-kova jau tikiuosi kitokio rezultato wub.gif

Tanga - na valkatos parsivilko? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 22 rugsėjo 2011 - 15:32
na as tai jau cia trypcioju laukiu ka norma pasakys smile.gif , kaip cia neprazipsojus bigsmile.gif akis ispletus laukiu skaiciuku...
Atsakyti
norma! normaaaaa! augam, augaaaaaaaaaam!!!! thumbup.gif thumbup.gif
sunku laukti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 09 22, 17:39)
norma! normaaaaa! augam, augaaaaaaaaaam!!!!  thumbup.gif  thumbup.gif
sunku laukti  doh.gif

Sveikos mano mielosios, sauniosios,
antradieni HCG - 12997
siandien HCG - 18503

Laukiu komentaru g.gif
Atsakyti