Įkraunama...
Įkraunama...

IVF, Stebuklingųjų II namai.

QUOTE(Atiloja @ 2011 09 22, 10:26)
Dabar jau sveikinuos kaip dydysis vadas biggrin.gif
SVEIKOS MERGINOS   4u.gif naujasis vadas perima vadovavima: prasom nebarti, jei kazka ne taip padarysiu ir prasau pagelbeti jei galesit, dar prasom mane mylet ir gerbt ax.gif biggrin.gif Bet aj, ka as cia sneku, juk as ir grazi, ir protinga viskas bus gerai smile.gif  4u.gif
Aciu Zemynai_melynakei uz puiku vadovavima  4u.gif

Pagarba naujam vadui pioneer.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 22, 08:41)
Labas rytas. Pasirodo, kad į el. paštą žinias persiuntė jau vakar 10val, tik ar gali tikėtis, žmogau, kad laboratorija ir tokiu metu dar stengiasi.
Nežinau, kaip tai vertinti, geras ar tik šiaip sau rezultatas, bet matau skaičiukus: 20,5 IU/l. Progesteronas 61,98 nmol/l.

Aš nieko nesuprantu kol kas apie tuos skaičiukus, bet kad jie yra, man jau atrodo labai gerai. Laukiame tolimesnių žinių.
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 09 22, 10:26)
Mergaites noreciau isgirst jusu nuomone smile.gif
Vakar buvau LV po 5 dienu badymosi. Tai mano rezultatai tokie: gleivine 6 mm, turiu 12 foliu, iš kuriu 6 maziukai ir 6 didesni, o is situ du dideli 13-14 mm. Tiesa, turiu tik viena kiauside. Kaip manot cia prasti ar normalus rezultatai? blush2.gif

Atiloja sveikinu su Vado pareigomis 4u.gif Pasizadu gerbti ir myleti mirksiukas.gif

tikrai geri , man su viena panasiai skaiciavo o kai ispunktavo pasirode ju net daugiau geruliu gavosi, ugtelejo per paskutine diena...ramaus tau ir gero derliaus augimo 4u.gif
Atsakyti
Vakar buvau LV po 5 dienu badymosi. Tai mano rezultatai tokie: gleivine 6 mm, turiu 12 foliu, iš kuriu 6 maziukai ir 6 didesni, o is situ du dideli 13-14 mm. Tiesa, turiu tik viena kiauside. Kaip manot cia prasti ar normalus rezultatai? blush2.gif

Oho kokį turtą nešiojiesi. Viskas puikiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2011 09 22, 10:49)
tikrai geri , man su viena panasiai skaiciavo o kai ispunktavo pasirode ju net daugiau geruliu gavosi, ugtelejo per paskutine diena...ramaus tau ir gero derliaus augimo  4u.gif

ramushka smagu, kai suzinai apie panasius atvejus ir dar teigiamus smile.gif kazkaip dar vis esu rami, na truputi kazkas viduj sukirba, bet siaip rami blush2.gif gal del to, kad buvau gerai nusiteikus ir Treijsas buvo linksmas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 09 22, 10:52)
ramushka smagu, kai suzinai apie panasius atvejus ir dar teigiamus smile.gif kazkaip dar vis esu rami, na truputi kazkas viduj sukirba, bet siaip rami blush2.gif gal del to, kad buvau gerai nusiteikus ir Treijsas buvo linksmas lotuliukas.gif

na man ne visai teigiamai gavosi blush2.gif ....na bet tau tai butinai gausis 4u.gif augink zirniukus ir greit jau lauksime tavo tegiamo testuko....
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 09 22, 08:56)
Citai, cia gal tau gleivine valosi sitaip ?  g.gif  Man po nesivystancio ten irgi gabalais ejo viskas, bet kazkaip nurasiau viska gleivinei, nes gi ten duok dieve vos keliu lasteliu rinkinysm tai plika akim kazin ar matytusi.Bet veiksmu planas tai super  thumbup.gif  Atsakys tau i daug klausimu.

Aisku kad nesimatytu vaikiuku, bet va as noriu kazkokiu irodymu ir prtarimu kad gabalais valosi butent po ankstyvu persileidimu ir nesivystanciu. Nesakau kad tai mane vercia geriau jaustis, bet kazkaip daugiua vilties kad tie imuniniai tyrimai man atsakys i mano klausimus smile.gif

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 22, 09:57)
Mielosios mano, keiciasi Vadas, nuo siol Jis - [i]Atiloja

Aciu Zemyna uz tavo puiku vadovavima 4u.gif

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 09 22, 10:08)
Cituk tu nereali, zaviuosi tavo stiprybe ir didziuliu noru pasiekti savo savjone wub.gif  wub.gif dar karteli tave 

Kamelija wub.gif Tiesiog turiu daryti kazka, kitaip nusidepresinciau 4u.gif

QUOTE(Atiloja @ 2011 09 22, 10:26)
Dabar jau sveikinuos kaip dydysis vadas SVEIKOS MERGINOS : naujasis vadas perima vadovavima: prasom nebarti, jei kazka ne taip padarysiu ir prasau pagelbeti jei galesit, dar prasom mane mylet ir gerbt :biggrin.gif Bet aj, ka as cia sneku, juk as ir grazi, ir protinga viskas bus gerai

Lenkiuosi naujam vadui 4u.gif thumbup.gif

Oho viena kiauside - bet kokia kiauside thumbup.gif Labai gei rezultatai, man is dvieju ispunktavo 13, tai tavo stimuliacija einasi puikiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Valio! Naujam vadui! wub.gif Aciu senam vadui! wub.gif wub.gif wub.gif

Kamelija2 , manau labai geri rezultatai po 5 stimuliacijos dienu!
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 09 22, 11:57)
Kamelija2 , manau labai geri rezultatai po 5 stimuliacijos dienu!

drinks_cheers.gif
pas mane su 2 kiausidem ispunktavo apie 15, apsivaisino 12, sodinimui ir saldymui liko 8 4u.gif O pas tave tiek su 1 kiauside thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atiloja: 22 rugsėjo 2011 - 11:09
Keturgubas džiaugsmas http://www.youtube.c...;feature=fvwrel

Man pradžiai užtektų ir viengubo biggrin.gif

Įdomu, ar tėveliams taip pat linksma, kai jie visi keturi vienu metu verkia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tanga: 22 rugsėjo 2011 - 11:28
QUOTE(Citas @ 2011 09 21, 17:58)
4u.gif Labas Vakaras drauges mano  4u.gif

Sveika sugryzus i gyvenima..Suprantu kad skauda ir sunku,bet reikia eiti toliau 4u.gif
Saunuole kad emiesi nauju tyrimu,galbut daugiau kazkas paaiskes,tikrai tikiu kad tavo laime jau cia pat..visai arti 4u.gif
Atsakyti
Manau, kad per savaitę nuo 0,100 stebuklingai šoktelti skaičiukams nelabai ir buvo šansų... Esu rami vien dėl to, kad kibo, kad užkibo, o dabar kaip dievas duos. Nežinau, ką tie trys pasimetę embrionikai veikė pirmą savaitę po įkėlimo... gal pratinosi prie naujos aplinkos, vis dėlto ne aš ta tikroji jiems... Akivaizdu, kad nepripažinimo buvo. Aišku, tikiuosi, kad viskas bus gerai. HCG šią savaitę jau tikrai nesidarysiu, palauksiu kitos. Juk nieko nepakeisiu nuleisdama kraują kasdien.
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 22, 11:41)
Kamelija  wub.gif Tiesiog turiu daryti kazka, kitaip nusidepresinciau  4u.gif
Lenkiuosi naujam vadui  4u.gif  thumbup.gif
Oho viena kiauside - bet kokia kiauside  thumbup.gif  Labai gei rezultatai, man is dvieju ispunktavo 13, tai tavo stimuliacija einasi puikiai  drinks_cheers.gif

Cituk teisingai elgiesi, kad imiesi nauju veiksmu savo tikslui pasiekti 4u.gif bet vis tiek, kad taip elgtis, reikia tureti vidines stiprybes irnesakyk.gif o tu tokia ir esi wub.gif

Aciu tau, Warwarai, Atilojai ir kitoms mergaitems uz drasinancius zodzius 4u.gif Taip isgyret ta mano kiauside blush2.gif lotuliukas.gif suprantu, kad tikrieji rezultatai bus matyt kita savaite po punkcijos. bet jus mane padrasinat smile.gif

QUOTE(ramushka @ 2011 09 22, 11:19)
na man ne visai teigiamai gavosi  blush2.gif ....na bet tau tai butinai gausis  4u.gif augink zirniukus ir greit jau lauksime tavo tegiamo testuko....

ramushka atsiprasau, kad ne taip supratau blush2.gif linkiu, kad kitas kartas butu sekmingas 4u.gif
Atsakyti