Įkraunama...
Įkraunama...

IVF, Stebuklingųjų II namai.

4u.gif Labas Vakaras drauges mano 4u.gif

Zemyna, nuostabus Nedos zodziai, tik kad man siuo metu bet kas asara labai lengvai isspaudzia blush2.gif bet jau griztu i realybe. Negaliu patiketi iki siol kokio palaikymo cia sulaukiau ir kiek daug jusu toliau rupinates, va ir vel asaros blink.gif nu jau rimtai kiek galima cool.gif Nemoku dekoti bet zinokit be jusu visa tai istverti butu milijona kartu sunkiau 4u.gif wub.gif

Nedaug bunu sm, bet paskaitineju, Tanga, Warwara - kaip jusu valkatos, gal jau atejo?
Afrodite - tai jau neuzilgo snaigutes kalbinsi pilvuke wub.gif

Kristinuke - 16 tableciu i diena doh.gif Nors manes ir nera cia daznai, kumsciai jau net isiskaudejo 4u.gif

O as gal jau visai nuo proto nusokau, zinau kad 14 dpi po blastukiu hcg jau buvo 1, bet zinokit esu isitikinus kad kibimas buvo ir si karta, tiesiog buvo labai ankstyvas persileidimas - siandien pramuse mmm, nu ir jo tikrai kitokios negu iprastai. Kazkokie dideli du balksvi gabalai gleiviu isejo blush2.gif Cia gal mergaites patyre ankstyvius persileidimus galetu pasisakyti blush2.gif ?

O dabar trumpai apie mano planus - rytoj 2cd, jau susiruosus indeli ir siusiu i Graikija tam uzsleptam chlamidijos tyrimui. Ir jau turiu paskirta susitikima su Dr Gorgy, londone zymiu daktaru del visu reikalingu imuniniu tyrimu. Rugsejo 27d (kita antradieni keliausim abu su vyru, ir sake ta pacia diena ir paims is musu abieju visa reikalinga krauja, kuri sius Cikaga 4u.gif Didelis aciu Keberiokst ir Betutei uz visa info i az wub.gif wub.gif
Atsakyti
Cituk, zinok, kad mes su Tavimi ir tu tik pirmyn, mazut, tik pirmyn, svajone jau visai ranka pasiekiama. 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 21, 20:58)
O dabar trumpai apie mano planus - rytoj 2cd, jau susiruosus indeli ir siusiu i Graikija tam uzsleptam chlamidijos tyrimui. Ir jau turiu paskirta susitikima su Dr Gorgy, londone zymiu daktaru del visu reikalingu imuniniu tyrimu. Rugsejo 27d (kita antradieni keliausim abu su vyru, ir sake ta pacia diena ir paims is musu abieju visa reikalinga krauja, kuri sius Cikaga  4u.gif Didelis aciu Keberiokst ir Betutei uz visa info i az  wub.gif  wub.gif

saunuole, kad kuri planus, kad imiesi veiksmu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 21, 21:58)

Kristinuke - 16 tableciu i diena  doh.gif  Nors manes ir nera cia daznai, kumsciai jau net isiskaudejo  4u.gif
O dabar trumpai apie mano planus - rytoj 2cd, jau susiruosus indeli ir siusiu i Graikija tam uzsleptam chlamidijos tyrimui. Ir jau turiu paskirta susitikima su Dr Gorgy, londone zymiu daktaru del visu reikalingu imuniniu tyrimu. Rugsejo 27d (kita antradieni keliausim abu su vyru, ir sake ta pacia diena ir paims is musu abieju visa reikalinga krauja, kuri sius Cikaga  4u.gif Didelis aciu Keberiokst ir Betutei uz visa info i az  wub.gif  wub.gif

Cituk, šaunuolė. Na, stipri tu, oi, kaip žaviuosi smile.gif smile.gif
O aš 16 negeriu, tik 11 blush2.gif Bent iki rytojaus. Susidėjau tvarkingai visas iki vienos, kaip kad vyras prigrasė, kad vėl nepraleisčiau, ir galvoju... kažin kažin kažin...kaip čia man jų ryt prireiks.
Na, bet rytas už vakarą protingesnis.
Labos nakties, merginos. Jūsų palaikymas labai brangus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 21, 21:14)
Cituk, šaunuolė. Na, stipri tu, oi, kaip žaviuosi  smile.gif  smile.gif
O aš 16 negeriu, tik 11  blush2.gif Bent iki rytojaus. Susidėjau tvarkingai visas iki vienos, kaip kad vyras prigrasė, kad vėl nepraleisčiau, ir galvoju... kažin kažin kažin...kaip čia man jų ryt prireiks.
Labos nakties, merginos. Jūsų palaikymas labai brangus.  4u.gif

oi nu tu jau gerk arbatele laikyk kojas siltai , o mes jau ryt nuo ryto suksime ratus aplink si foruma lauksime dziugiu naujienu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 21, 21:14)
Cituk, šaunuolė. Na, stipri tu, oi, kaip žaviuosi  smile.gif  smile.gif
O aš 16 negeriu, tik 11  blush2.gif Bent iki rytojaus. Susidėjau tvarkingai visas iki vienos, kaip kad vyras prigrasė, kad vėl nepraleisčiau, ir galvoju... kažin kažin kažin...kaip čia man jų ryt prireiks.
Labos nakties, merginos. Jūsų palaikymas labai brangus.  4u.gif

Mano kumštukai suraityti. Sėkmės, mergyte!

Mano mmm vis dar kažkur bludija. Matyt nujaučia, kad paskui turės dingti devyniems mėnesiams, tai nori mane pakankinti lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas. Pasirodo, kad į el. paštą žinias persiuntė jau vakar 10val, tik ar gali tikėtis, žmogau, kad laboratorija ir tokiu metu dar stengiasi.
Nežinau, kaip tai vertinti, geras ar tik šiaip sau rezultatas, bet matau skaičiukus: 20,5 IU/l. Progesteronas 61,98 nmol/l.
Atsakyti
Cituk! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Tanga, Warwara - kaip jusu valkatos, gal jau atejo?

Tai maniskems dar ankstuoka. Teoriskai vakar as tik pradeciau dipherelina, jei ne ta bjauri cista. Tai gi dar reikia palaukti, bet kad tikrai ciklas nebus 28 dienos - tai faktas. Manau iki savaitgalio istemsiu.

O dabar trumpai apie mano planus

Nu gi nerealus planai!!!! Kaip saunu, kad yra visko: noro, galimybiu ir palaikimo! Tai reiskai rezultatas bus super-puper! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

kristinuke
Nežinau, kaip tai vertinti, geras ar tik šiaip sau rezultatas, bet matau skaičiukus: 20,5 IU/l. Progesteronas 61,98 nmol/l.

O cia matavimo vienetai neturi kaz kaip daugintis/daugintis? A? (nea, paziurejau internete, tai nereikia) Kelinta tau buvo DPI? Ir skaiciai tikrai yra! wub.gif As darytciau siandien tyrima pakartotinai! Tada jau butu absoliuciai viskas aisku! Taip noresi geru naujienu!!!! wub.gif 4u.gif
Del to, kad laboratorija dirbo po 10 val. vakaro, tai thumbup.gif

Norma, laukiam ir tavo raminanciu dideliu skaiciuku! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 22 rugsėjo 2011 - 07:56
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 22, 08:41)
Labas rytas. Pasirodo, kad į el. paštą žinias persiuntė jau vakar 10val, tik ar gali tikėtis, žmogau, kad laboratorija ir tokiu metu dar stengiasi.

Tai gal neblogas g.gif 6 dpi po to nesamoningo testo gi buvo 0, pameni ? mirksiukas.gif Mergaites, o tas IU/I vienetas kazkaip dar nesidaugina ? g.gif Progesteronas, kaip suprantu geras, bet tu ir siaip ji vartoji, tai kazin ar jis gali but kitoks.Beje, kelinta tau DPI ?

Citai, cia gal tau gleivine valosi sitaip ? g.gif Man po nesivystancio ten irgi gabalais ejo viskas, bet kazkaip nurasiau viska gleivinei, nes gi ten duok dieve vos keliu lasteliu rinkinysm tai plika akim kazin ar matytusi.Bet veiksmu planas tai super thumbup.gif Atsakys tau i daug klausimu.

Norma, kada tavo skaiciai bus ? Ar darysi siandien ?

Warwara, mes kartu parasem ta pati apie skaiciu pasidauginima tongue.gif Kazkiap ir as turiu toki jausma g.gif Ir pritariu, reiketu siandien kartoti,nes bet kokiu atveju matyti kaip jie toliau dauginasi yra naudinga ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 22 rugsėjo 2011 - 07:58
QUOTE(Beta1 @ 2011 09 22, 09:56)
Tai gal neblogas  g.gif  6 dpi po to nesamoningo testo gi buvo 0, pameni ?  mirksiukas.gif Mergaites, o tas IU/I vienetas kazkaip dar nesidaugina ?  g.gif  Progesteronas, kaip suprantu geras, bet tu ir siaip ji vartoji, tai kazin ar jis gali but kitoks.Beje, kelinta tau DPI ?

TyrimasRezultatasNorma
Lytiniai hormonai HCG Chorioninis gonadotropinas (IU/l) 20,5 V:<2.5 M:<5.3 1,3-2 sav. 16-156
2-3 sav. 101-4870
3-4 sav. 1110-31500
4-5 sav. 2,56-82,3
5-6 sav. 23,1-51
6-7 sav. 27,3-233
7-11 sav. 20,9-291
11-16 sav. 6,14-103
16-21 sav. 4,72-80,1
21-39 sav. 2,7-78,1
Įsodino man rugsėjo 8 d. , tyrimai vakarykčiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinuke: 22 rugsėjo 2011 - 08:01
Beta1
Mergaites, o tas IU/I vienetas kazkaip dar nesidaugina ?

nea, jau paziurejau. Jie vienodi...
Bet turint omeny, kad 6 DPI buvo 0, tai gal visai ir geri skaiciukai.
kristinuke linkiu labai labai daug kantrybes ir ramumo. Nes nu gaila jau tavo nervu! wub.gif Ir kad skaiciukai tikrai augtu!!!! wub.gif
Atsakyti
Kristinuke, aukite dar labiau, stiprekite! wub.gif 4u.gif
Atsakyti