Sveikutes
Norma,as jau rasiau kitoj temutej,bet parasysiu ir cia kad tikiu kad viskas bus gerai.Darykis rytoj HCG ir pritariu visoms mergaiciu issakytoms mintims.
O Treisas keistas zmogutis.O ka jis mano nevisada pasitvritina-nes mane isleido su tokiu nusiteikimu kad ziurek ar tik su dviem maziukais neatvaziuosi pas mane.Jis pats tikejo kad mums pasiseks,bet neaisku kodel nepasiseke.Kai jam paskambinau jis pats nustebo.Taip,kad niekas negali zinoti tiksliai.Man jo nuomone nepasitvirtino.O jis kiek supratau linkes nesuteikti vilciu.tad pasisemk dideles riekeles stiprybes ir laukime...as tikiu kad tavo stebuklas pasirodys
Betute, ech mergyt kaip uzjauciu tave del tu pykinimu ir vemimu.Imk grazuolyte balioniuka ir laikykis
Cituk,kaip tu laikais?
Na,as vakar buvau pas gine.CIstu nera
gleivine gera.Paeme onkocitologini tepineli tai penktadieni zinosiu jau rezultata
noriu viska issiaiskinti pries dedant snaigutes.Pame paprasta tepineli,nes daug
baltuju bet man kazkaip crenone labai paskutinem dienom degino-tai sakiau ar nebus jis man kokia pienlige sukeles.Reiks ir Treisui sakyti,kad matyt jis man netiko,nes labai degindavo ten kazkur giliai
Tai va,siandien kalbejau su Treisu,tai atvaziuoti liepe 11c.d. del snaiguciu dejimo-kaip supratau naturaliame cikle des.Nes vaistu jokiu neskyre.Paklause tik ciklo ilgio,pasakiau nebe rusiskai nes uzkrito zodis,bet angliskai kad vidutiniskai 28-29 dienos.
Tai va lauksiu savo mm ir melsiuos kad neispultu man treciadieni,ketvirtadieni vaziuoti pas ji-nes is darbo niekas neisleis
gali ten ant zemes nukritusi maldauti..poziuris toks kad ai negali tureti vaiku,tai kudiniu namai pilni
Nezinau,tai gal
Zemyna irasyk jau mane i spalio menesio su snaigutemis.
oK,lekiu mergaites-grazios dienos visoms-buckis.