Cituk, apkabinu....
Norma, vakar vakare beziopsodama i savo scano nuotraukas paskaiciavau, kada gi man pamate ta sirdele pagaliau.Taigi zinok tokiu laiku, kaip kad tu buvai pas Treijsa, man irgi tebuvo tiktai dvi puslytes ir net uzuominos apie ka nors ten viduj.Taip kad tu rimtai kiek paskubejai su savo vizitu.Tik jo, Treijsas budamas savam staile kartais ne kazkaip nuteikia
Tanga
Ar nieko jei mmm užvėluoja kelias dienas?
As nemanau, kad tu viena vienintele, kuriai uzveliavo mmm. Tai gi viskas iskaiciuota, ir ta tikimybe irgi, nepergyvenk del to
Skyscio tik gerk pakankamai
Ar nieko jei mmm užvėluoja kelias dienas?
As nemanau, kad tu viena vienintele, kuriai uzveliavo mmm. Tai gi viskas iskaiciuota, ir ta tikimybe irgi, nepergyvenk del to
Skyscio tik gerk pakankamai
QUOTE(Beta1 @ 2011 09 21, 11:12)
Norma, vakar vakare beziopsodama i savo scano nuotraukas paskaiciavau, kada gi man pamate ta sirdele pagaliau.Taigi zinok tokiu laiku, kaip kad tu buvai pas Treijsa, man irgi tebuvo tiktai dvi puslytes ir net uzuominos apie ka nors ten viduj.Taip kad tu rimtai kiek paskubejai su savo vizitu.Tik jo, Treijsas budamas savam staile kartais ne kazkaip nuteikia
Bet jis taaaaip nuteike, kad nu prasktiskai jokioos vilties, viena kazkoki pavyzdi papasakojo, kaip ten buvo ir viskas. Nesake,gal per anksti .... sako - nu jau turetu tokiu laiku matytis.Vyras tai baltas sedejo, nes jis isvis buvo isitikines kad pamatys du
Aciu Beta1, kaip faina mergaites, kad jus man pasitikejimo ikvepiat, nes as jau zinokit rankas nuleidus sedziu ... Eisiu penktadieni kartot krauja, bus praeje 72 val. Jei kita savaite kazka pamatys, dzaugsiuosi 10 kartu daugiau, nei pamacius pirmakart HCG skaiciukus. Nes per sitas dvi dienas, labai apie daug ka apmasciau. Galvoju, dievulis cia mus perspeja del kazko, nebereikalo nerodo leliaus mes per daug prisisvaige buvom, jau ruosemes tevams pasakyt po vizito pas Treisa.
QUOTE(norma @ 2011 09 21, 13:10)
Bet jis taaaaip nuteike, kad nu prasktiskai jokioos vilties, viena kazkoki pavyzdi papasakojo, kaip ten buvo ir viskas. Nesake,gal per anksti ....
Nu pabandom dar nenusiteikti niekaip.Visko buna.Ir i viena puse buna ir i kita.Dabar toks laikas, kad parodys tik kelios ateinancios dienos ar is tiesu yra tas progresas ar ne.Durnas laikas, bet reikia islaukti O kodel rytoj nedarysi kraujo ? Jeigu vystysosi, tai matysis zymus progresas, nes jeigu nesivystantis, tai irgi is karto ir pamatysi.
QUOTE(Beta1 @ 2011 09 21, 13:36)
Nu pabandom dar nenusiteikti niekaip.Visko buna.Ir i viena puse buna ir i kita.Dabar toks laikas, kad parodys tik kelios ateinancios dienos ar is tiesu yra tas progresas ar ne.Durnas laikas, bet reikia islaukti O kodel rytoj nedarysi kraujo ? Jeigu vystysosi, tai matysis zymus progresas, nes jeigu nesivystantis, tai irgi is karto ir pamatysi.
sakai? nu tai gal ryt nuelksiu. Nors penktadieni gal tikriau butu? Bus praeje 72 val., mazdaug po tokio laiko tie skaiciukai zenkliai paauga...
Vakar parasiau tokiai ginekologei, viska papasakojau, ji man atrase - vaisiaus konturai puslelej pradeda matytis 7-8 savaite aisku, pati maciau kad ir 5 savaiciu matosi .... kazkaip keistai. Nu ok, dabar nieko vistiek neprigalvosiu, reikia laukti.
O Treisas galetu pretenduoti i optimistiskiausiai nuteikianciu gydytoju, titula
Baigiu nagus nusigrauzt ....
QUOTE(norma @ 2011 09 21, 14:05)
sakai? nu tai gal ryt nuelksiu. Nors penktadieni gal tikriau butu? Bus praeje 72 val., mazdaug po tokio laiko tie skaiciukai zenkliai paauga...
Vakar parasiau tokiai ginekologei, viska papasakojau, ji man atrase - vaisiaus konturai puslelej pradeda matytis 7-8 savaite aisku, pati maciau kad ir 5 savaiciu matosi .... kazkaip keistai. Nu ok, dabar nieko vistiek neprigalvosiu, reikia laukti.
As ryt drasiai daryciau, kaip kad ir Betute sako. matysis tikrai. kam save kankint. man kai buvo tepliojimas ir supanikavau, tai as dvi dienas is eiles dariausi hcg ir matesi ryskiai, kad auga.
Viskas bus gerai
norma
Kaz kaip man atrodo, ta +/-1, 2 net 3 dienas, kai toks mazas dar tas nestumas... viskas trapu. tai gi jei nusprendei ryt pakartuoti HCG, tai laukiam geru rezultatu! Apie kitka patylesiu.
Kaz kaip man atrodo, ta +/-1, 2 net 3 dienas, kai toks mazas dar tas nestumas... viskas trapu. tai gi jei nusprendei ryt pakartuoti HCG, tai laukiam geru rezultatu! Apie kitka patylesiu.
QUOTE(Warwara @ 2011 09 21, 14:13)
norma
Ok, kad jau drasinat, ryt nuelksiu kraujuka pakartot ziuresim, ka ten rodys .......
QUOTE(norma @ 2011 09 21, 15:20)
Ok, kad jau drasinat, ryt nuelksiu kraujuka pakartot ziuresim, ka ten rodys .......
Svarbiausia nesijaudinti pirma laiko. Kaip turės būti, taip ir bus. O aš/mes tikimės geriausio
Man tai nemielai pilvą maudžia Toks jausmas, kad pramuš nesulaukus nė HCG skaičiukų rytoj
Cituk, Tau... http://www.youtube.c...feature=related ...ir visoms.