Norma, labai graziai auga, nesinori tiketi niekuo blogu.
Kristinuke, tokie, sakyciau, fainus pozymiai.
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 20, 19:46)
Norma, labai graziai auga, nesinori tiketi niekuo blogu.
Aciu, mergaites uz jusu tikejima, jus uzkieteje optimistes !!!!
Ok, laukiam ketvirtadienio, viskas bus aisku. O pas gine klinikose eisiu arba pirmadieni, arba antradieni Kazin sakyt penktadieni Treisui, kad buvau cia dar pas gine?
QUOTE(norma @ 2011 09 20, 09:34)
Aciu, mergaites uz jusu tikejima, jus uzkieteje optimistes !!!!
Ok, laukiam ketvirtadienio, viskas bus aisku. O pas gine klinikose eisiu arba pirmadieni, arba antradieni Kazin sakyt penktadieni Treisui, kad buvau cia dar pas gine?
Svarbiausia, kad viskas butu gerai, o kad buvai ar nebuvai, nuspresi kai vaziuosi. Nesuk savo grazios galveles kol kas del to!
QUOTE(Rute @ 2011 09 20, 18:20)
Pasislėpusi, tu užklausk endometriozės skyrelyje ar po antros dipherelino dozės ateina mmm. Pagal mane, pirmosios mmm po blokuojančių suleidimo ateina, o antrųjų merginos jau nebesulaukia.. skirtumas tarp tavęs ir jų tik toks, kad tu varai stimuliuotis daktaro paskirta diena, o tos merginos tiesiog laukia kol ateis laikas leistis sekančias vaistukų dozes
tai, kad Rutele, aš ir esu iš to skyrelio....
jau leidausi difereliną, tuomet tiesa po operacijos. tai man jau po pirmos dozės nebuvo mėmių.... atsirado, tik po trečios, paskutinės, dozės praėjus kiek daugiau nei mėnesiui.
na nesvarbu.... bus kaip bus...
tiesiog, norėjosi rasti likimo draugę. irgi extra long'ininke....
Warwara
Kristinuke, nebijok, širdele, viskas bus gerai...
Cituk...nepyk, nemoku guosti, tai imk
Labas rytas. Sakot, faini požymiai, nereikia bijoti... Kad net nežinau. Prieš savaitę HCG viltis sumažino perpus, dabar NT dar perpus. Nebesitikiu išgirsti gerų naujienų, bet vis tiek reikia eiti iki galo, nes HCG turiu pasidaryti. Bet taip ir sapnavau, kad NT neparodė nieko, o dėl HCG sapne makalavosi skaičiai 55. Bus matyt, kiek jie nutols realybėj.
Krūtinė iš ryto dar skausmingesnė ir pilvą maudė, ir pykint bandė... matyt, vidinė įtampa daro savo. O kava... fu, be reikalo pasidariau
Geros dienos, merginos
Krūtinė iš ryto dar skausmingesnė ir pilvą maudė, ir pykint bandė... matyt, vidinė įtampa daro savo. O kava... fu, be reikalo pasidariau
Geros dienos, merginos
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 21, 07:48)
Labas rytas. Sakot, faini požymiai, nereikia bijoti... Kad net nežinau. Prieš savaitę HCG viltis sumažino perpus, dabar NT dar perpus. Nebesitikiu išgirsti gerų naujienų, bet vis tiek reikia eiti iki galo, nes HCG turiu pasidaryti. Bet taip ir sapnavau, kad NT neparodė nieko, o dėl HCG sapne makalavosi skaičiai 55. Bus matyt, kiek jie nutols realybėj.
Geros dienos, merginos
Geros dienos, merginos
laukiu ir tikiu graziais skaiciukais
Geros dienos, merginos
Geros dienos, merginos
kristinuke, atleisk, as su savo bedom tik cia rasiau ... praleidau... Kada jau zinosi?
RositaK
Man tikrai nestabde, nes 14 ar 15 CD dariau kraujo tyrima, kuris parode, kad ovuliacija ivyko ir labai gera buvo.
norma kaz kaip man atrodo tiesiog buvo tai 1-2 diena veliau implantacija. Ir tiek. Beta teisi, tas 6 savaites toks ant ribos laikas. As tik nesuprantu kam gyd. tave subalamutino, negalejo ramiai pasakyti, kad kol kas nemato, atvarykite veliau. Tu nepyk ant jo, as uz tave papyksiu
kristinuke laukiam geru skaiciuku apie 55
O pas mane taip keista. Kai buvau pas gyd. tai ispranasavo, kad mmm sulauksiu zymiai anksciau, nes ake ir gleivyne tokia jau link mmm. Tada buvo 17 CD., siaip mane tai nervina truputuka, nes ciklas po neidetu snaiguciu buvo aplamai 21 d., kur minimum pas mane 27. Dabar irgi jauciu, kad mano gyd. teisi, ir mmm atkeliaus neuzilgo. Tas ciklas visiskas nenaidelis, o kai pradesiu, tai akurat bus ilgesnis, kad gyvenimas neatrodytu rozem klotas
Labas rytas, damos.
Cituk, kaip tu, mieloji (nors begalo idiotiskas klausimas)
Warwara, Beta1, aciu kazkaip galvoju ar tas estrofemas folikulo augimo nestabdo o juk be folikulo ir be O snaigiuku neikels
Man tikrai nestabde, nes 14 ar 15 CD dariau kraujo tyrima, kuris parode, kad ovuliacija ivyko ir labai gera buvo.
norma kaz kaip man atrodo tiesiog buvo tai 1-2 diena veliau implantacija. Ir tiek. Beta teisi, tas 6 savaites toks ant ribos laikas. As tik nesuprantu kam gyd. tave subalamutino, negalejo ramiai pasakyti, kad kol kas nemato, atvarykite veliau. Tu nepyk ant jo, as uz tave papyksiu
kristinuke laukiam geru skaiciuku apie 55
O pas mane taip keista. Kai buvau pas gyd. tai ispranasavo, kad mmm sulauksiu zymiai anksciau, nes ake ir gleivyne tokia jau link mmm. Tada buvo 17 CD., siaip mane tai nervina truputuka, nes ciklas po neidetu snaiguciu buvo aplamai 21 d., kur minimum pas mane 27. Dabar irgi jauciu, kad mano gyd. teisi, ir mmm atkeliaus neuzilgo. Tas ciklas visiskas nenaidelis, o kai pradesiu, tai akurat bus ilgesnis, kad gyvenimas neatrodytu rozem klotas
Labas rytas, damos.
Cituk, kaip tu, mieloji (nors begalo idiotiskas klausimas)
Warwara dar skauda, dar nei is sio sio nei is to asaros pasirodo, bet jau renkuosi save po truputi ir keliuosi is numirusiu Diena anskciau ar veliau tavo valkatos atsivilks, svarbiausia kad isnesdintu tavo cista is ten
Norma - su tokiais skaiciais negali buti nesivystantis, laukiam rytojaus patvirtinimo
Kristinuke - mieloji, zinau ta slykstu jausma po testo, bet bent jau man viltis isliko iki pat skaiciuku patvirtinimo. Dar tikim
Norma - su tokiais skaiciais negali buti nesivystantis, laukiam rytojaus patvirtinimo
Kristinuke - mieloji, zinau ta slykstu jausma po testo, bet bent jau man viltis isliko iki pat skaiciuku patvirtinimo. Dar tikim
Citas
Tai kad bijau, kad trumpas ciklas neleis isivalytis cistas. Nors blogai suprantu ta mechanizma, kaip jinai dingsta...
O tau dabar kiekviena nauja diena - tai i nauda. Dienos eina, planai galvoje susitvarko, kiek ten iki to vasario, gi tfu! Sumirkseti nespesi
Diena anskciau ar veliau tavo valkatos atsivilks, svarbiausia kad isnesdintu tavo cista is ten
Tai kad bijau, kad trumpas ciklas neleis isivalytis cistas. Nors blogai suprantu ta mechanizma, kaip jinai dingsta...
O tau dabar kiekviena nauja diena - tai i nauda. Dienos eina, planai galvoje susitvarko, kiek ten iki to vasario, gi tfu! Sumirkseti nespesi
QUOTE(Citas @ 2011 09 21, 09:44)
zinau ta slykstu jausma po testo, bet bent jau man viltis isliko iki pat skaiciuku patvirtinimo. Dar tikim
Labas rytas Citas....Sias dienas tik skaiciau foruma bet rasyti jau nieko nerasiau.... negalejau ir nenorejau.... Vyrui papasakojau tavo istorija.. ir net jis jau lauke geru ziniu... o kai perskaiciau, tai nekilo rankos net paguosti taves.... Ir dabar negaliu net paguosti... ant tiek viskas tuscia atrodo.... vien tik tai pasako, kiek tu istverei, kad esi labai stipri moteris...
Kristinuke - duok tu mums gera zinia!
Geros dienos, merginos
Geros dienos, merginos
Galvojam, kad tas testas brokuotas, o sapnas pranašiškas. O kad kavos nesinorėjo irgi šį tą rodo Laukiam HCG.
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 09 21, 09:44)
Warwara dar skauda, dar nei is sio sio nei is to asaros pasirodo, bet jau renkuosi save po truputi ir keliuosi is numirusiu
Jaučiu jeigu mes visos į krūvą susibėgtumėm, tai pirmiausia apsikabintumėm ir apsiverktumėm (va ir dabar ašaros kaip pupos rieda), o paskui pultumėm viena kitos guosti ir drąsinti. Ir kas sakė, kad svetimo skausmo nebūna? Mus taip suartino ši bėda, kad skauda dėl kitos lygiai taip pat kaip dėl savęs. Cituk tu šaunuolė ir puikus pavyzdys. Laikykis, mergyte
Papildyta:
Mano mmm vis dar kažkur valkatauja, nors jau trečia diena atrodo, kad tuoj tuoj pramuš. Šiandien jau 10 d. po blokuojančių. Įdomu, kaip ilgai jie veikia? Ar nieko jei mmm užvėluoja kelias dienas?