Įkraunama...
Įkraunama...

IVF, Stebuklingųjų II namai.

QUOTE(norma @ 2011 09 20, 17:51)
Nulekiau siandien krauja priduot, 6 sav ir 2 dienos HCG 12997
Nezinau kaip cia vertint .... Gal ketvirtadieni kartot dabar, ar ryt?  g.gif

nelabai ka galiu patart..., neisivaizduoju kokie tai skaiciukai sad.gif bet Adrija1 turejo nesttumo ir HCG skaiciuokle, vat ten reiketu paziuret 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2011 09 20, 17:52)
Kristinuke mano mintys rytoj su tavimi ir visi kumsciai suspausti  4u.gif  4u.gif

ir mano 4u.gif Cituk , console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atiloja: 20 rugsėjo 2011 - 17:05
Warwara, Beta1, aciu 4u.gif kazkaip galvoju ar tas estrofemas folikulo augimo nestabdo g.gif o juk be folikulo ir be O snaigiuku neikels unsure.gif

norma, kartok ketvirtadieni hch-matysis tendencija vistiek 4u.gif siaip laaaabai dideli skaiciukai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 09 20, 18:00)
As tai drasiai ketvirtadieni eiciau, nes tikrai matysis ka tie skaiciai daro, i kuria puse eina.

Nes jei nesivystytu jie kristu, taip? Zinokit susitaikiau su visokia baigtim, tik man reikia zinojimo, nes labai sunku ...
Atsakyti
Citai, tau 4u.gif užjaučiu 4u.gif

Pasislėpusi, tu užklausk endometriozės skyrelyje ar po antros dipherelino dozės ateina mmm. Pagal mane, pirmosios mmm po blokuojančių suleidimo ateina, o antrųjų merginos jau nebesulaukia.. skirtumas tarp tavęs ir jų tik toks, kad tu varai stimuliuotis daktaro paskirta diena, o tos merginos tiesiog laukia kol ateis laikas leistis sekančias vaistukų dozes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 09 20, 06:51)
Nulekiau siandien krauja priduot, 6 sav ir 2 dienos HCG 12997
Nezinau kaip cia vertint .... Gal ketvirtadieni kartot dabar, ar ryt?  g.gif

O Tu pries tai nesi dariusi? Dabar pirma karta pasidarei ar pamacius II turejai skaiciukus?

QUOTE(Atiloja @ 2011 09 20, 07:03)
nelabai ka galiu patart..., neisivaizduoju kokie tai skaiciukai sad.gif bet Adrija1 turejo nesttumo ir HCG skaiciuokle, vat ten reiketu paziuret  4u.gif

http://www.betabase....php?type=Single

Dar karta imetu sia nuoroda. Kiek Tau dapar dienu po punkcijos, tiek reiktu siaciuot DPO. Jei turi pirmuosius skaiciukus, galima butu ziuret dinamika, jei ne, kartok hcg ketvirtadieni ir matysi augima. As manau, kad viskas cia bus gerai. Labai to tikiuosi ir linkiu! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 09 20, 16:19)
Nes jei nesivystytu jie kristu, taip? Zinokit susitaikiau su visokia baigtim, tik man reikia zinojimo, nes labai sunku ...

Nebutinai,bet dazniausiai.Man dazniausiai krito,nors buvo vienas kuris augo,ir buciau neitarus jei ne veliau padarytas skanas,kuris jau neberode sirdutes.

Durnai yra tik tas,kad nuo 10000 sirdute jau turetu rodyti.Tik jei skanas vakar buvo,tai to 10000 tikrai dar nebuvo.Vat kazin ka siandien butu skanas parodes arba ryt? g.gif Kada eini pas gine?

Zinojimo niekas neduos,tik laikas viska issaiskins.Atrodo kai ansktyvas nestumas net patys gydytojai nezino i kuria puse kas pasisuks.Veliau irgi ne geriau,tik kitos bedos atsiranda.Imk 4u.gif Ir laukiu geru naujienu!
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 09 20, 18:23)
O Tu pries tai nesi dariusi? Dabar pirma karta pasidarei ar pamacius II turejai skaiciukus?
http://www.betabase....php?type=Single

Dar karta imetu sia nuoroda. Kiek Tau dapar dienu po punkcijos, tiek reiktu siaciuot DPO. Jei turi pirmuosius skaiciukus, galima butu ziuret dinamika, jei ne, kartok hcg ketvirtadieni ir matysi augima. As manau, kad viskas cia bus gerai. Labai to tikiuosi ir linkiu!  wub.gif

10 DPI - HCG 50.70
13 DPI - HCG 154.0
30 DPI - HCG 12997 (siandien)
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 09 20, 16:43)
10 DPI - HCG 50.70
13 DPI - HCG 154.0
30 DPI - HCG 12997 (siandien)

Auga tai labai graziai wub.gif

Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 09 20, 07:45)
Auga tai labai graziai  wub.gif

Nu tikrai graziai auga! Dar paziurekim ketvirtadieni! Zinau, kad ziauriai sunku nesinervinti, bet pasistenk tiketi geriausiu! 4u.gif
Atsakyti
Norma, nu rimtai zinok, man tai cia labai graziai augantys skaiciukai, bet kadangi tos 6 sav. + 1 d. toks ant ribos laikas tarp matymo ir dar nematymo doh.gif Manau pirmadieni nulekus tikrai pamatysi ta sirdziai miela vaizda 4u.gif bet aisku, keetvirtadienis parodys kaip toliau elgiasi tavo hormonai, jeigu kyla, as bandyciau nesukti sau galveles ir galvoti, kad tiesiog per anksti nuvaziavai ir viskas ax.gif
Atsakyti
Atiloja, Cituk, ačiū jums. Beje, vakar Citukui rašiau į a.ž, bet, matyt, ne aš viena, kad net išsiųst neleido... Laikykis, kas belieka...

O aš šiandien ramiai nusiteikusi, vyras namie, durniuot neleidžia, gal specialiai ir kompą ''užvaldęs'' buvo biggrin.gif Nusipirkau NT, ryte pasidarysiu, jei bus špyga, nuleisiu kraujuką, kad galutinai įsitikinčiau. Visai nenoriu jokių tyrimų, nes tiesiog žiauriai bijau neigiamo atsakymo. Kol kas įdomumo dėlei pojūčių suvestinė, kad būtų galima pasitikrinti nestuke.gif ar vis dėlto vaistų poveikis ir ciklo pabaiga... Taigi šiandien 34 c. d. - jokio tepliojimo, jokio kraujavimo. Pilvą pamaudžia ypač vakarop dažnokai jau pora dienų dilgčioja, maudžia, duria kaiušides ar kažkur tose vietose, ypač dešiniame šone. Tualetas vis dar geras draugas naktį, bet rekordą 4 kartus pernakt jau palikau savaitgalio pastebėjimams.Nuo savaitgalio pakilusi ne tik BT, bet ir šiaip kūno temperatūra -termometras rodo nuo37 iki37,2. Naktimis prakaituoju, o ir dieną jaučiu vidinę šilumą labiau nei kad turėčiau. Krūtinė ne jautri, bet šiek tiek skausminga, tiek, kad neprošal būtų nusiimti liemenėlę. Baisiausias suirzimas buvo savaitgalį, dabar apsiraminau, bet ir aplinka palankesnė. Na, dar pradėjo vidurius pūsti doh.gif ir jau dvi naktis jaučiau tokį keistą jausmą - lyg seilių daugiau ir jas vis ryju, lyg skrandžio turinys į viršų kopia, bet jokio pykinimo nėra.
Gal ir viskas. Šaindien atrodo, kad susitaikiau su bet kokia baigtimi. Jei nebus sėkmės atsakymo, tada kviesiuos ledinukus po kurio laiko. Dar ne viskas prarasta smile.gif jei ne šįkart, tai vėliau, bet išeitis bus smile.gif
Ir ačiū visoms nestuke.gif , taip gausiai apsireiškusioms šiandien su virusiukais. Ramybės jums visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 20, 19:32)
Atiloja, Cituk, ačiū jums. Beje, vakar Citukui rašiau į a.ž, bet, matyt, ne aš viena, kad net išsiųst neleido... Laikykis, kas belieka...

O aš šiandien ramiai nusiteikusi, vyras namie, durniuot neleidžia, gal specialiai ir kompą ''užvaldęs'' buvo  biggrin.gif Nusipirkau NT, ryte pasidarysiu, jei bus špyga, nuleisiu kraujuką, kad galutinai įsitikinčiau. Visai nenoriu jokių tyrimų, nes tiesiog žiauriai bijau neigiamo atsakymo. 

kristinuke graziu tau skaiciuku rytoj 4u.gif spausiu kumstukus 4u.gif

o as rytoj lekiu i Ryga ax.gif ziuresim ar kas nors ten auga smile.gif tfu tfu tfu
Atsakyti