Įkraunama...
Įkraunama...

IVF, Stebuklingųjų II namai.

QUOTE(pasislepusi @ 2011 09 20, 13:21)
vyras  biggrin.gif
jau kad įlindau, tai paklausiu, tiksliau pasitikslinsu : juk taikant ilgą schemą, nelaukiam mėmių po diferelino ? ta prasme, iškart gonalis ir t.t.

artinasi man TA diena.....

Tai,kad mane snaigutes laukia mirksiukas.gif As Gonalio nebesileidau jau schmoll.gif
Sveikinu su artejancia TA diena!!! Imk baliona 4u.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 20, 13:26)
Tanga, siandien eini i vonia su vynu ir vyru.  biggrin.gif  4u.gif
Medutis su arbata nepamaisytu taip pat.  4u.gif

Oi,isdykeles jus.....!!!! biggrin.gif
Vakaras jau suplanuotas! rolleyes.gif
Atsakyti
Citas, console.gif puikiai žinau, ką dabar išgyveni. laikykis, nuryk nuoskaudą ir pažvelk į rytojų, kaip į pradžią 4u.gif 4u.gif

norėjau pasiteirauti tų, kuri dėjotės snaigutes natūraliame cikle:kada reikėjo pradėti naudoti dexametazoną ir estrofemą? 4u.gif
mat man liepė atvažiuoti 11c.d. ir ziures ar yra folis-nuo t priklausys ar ta cikla bus isodinimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 09 20, 15:51)
pasislepusi

Tvarkingai laukiam mmm, jie ateis teoriskai laiku, tada pradedam stimuliacija. Man dar pries stimuliacija ziurejo hormonus ar pasieke jie tinkamo lygio. Tada pradejo stimuliacija.
Sekmes belaukiant TOS dienos   thumbup.gif

na aš jau visai susimakalavau.... doh.gif
man taiko extra long protokolą ar kaip ten vadinasi.... tai kažkaip iš gydytojo supratau, kad dvi dozės diferelino ir gonalis ir kt vaistai, jokių mėnesinių... ir viskas turėtų baigtis lapkričio vidury- gale... jėtus kaip toli....

pradėjau ieškotis gal kas tokią schemą turėjo, tai tokios konkrečiai kaip mano neradau. daugiausia radau, kad po diferelino laukia mėnesinių ir tada stimuliuoja. tai ir klausiu kaip ten yra?

Papildyta:
QUOTE(taja78 @ 2011 09 20, 15:58)
* Tai,kad mane snaigutes laukia  mirksiukas.gif As Gonalio nebesileidau jau  schmoll.gif
Sveikinu su artejancia TA diena!!! Imk baliona  4u.gif  wub.gif

Papildyta:

** Oi,isdykeles jus.....!!!! biggrin.gif
Vakaras jau suplanuotas!  rolleyes.gif

* turbūt ne taip mane supratai... jau aukščiau parašiau kas ir kaip.

** o vakaro planus galima koreguoti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasislepusi: 20 rugsėjo 2011 - 15:15
QUOTE(pasislepusi @ 2011 09 20, 15:21)
vyras  biggrin.gif
jau kad įlindau, tai paklausiu, tiksliau pasitikslinsu : juk taikant ilgą schemą, nelaukiam mėmių po diferelino ? ta prasme, iškart gonalis ir t.t.

Man sakė sulaukti mmm ir 2 c.d. atvažiuoti. Tai ir laukiu. Ar kažką ne taip būsiu supratusi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tanga: 20 rugsėjo 2011 - 15:46
RositaK
norėjau pasiteirauti tų, kuri dėjotės snaigutes natūraliame cikle:kada reikėjo pradėti naudoti dexametazoną ir estrofemą?

dexametazoną - man nereikejo, o estrofema nuo 3 CD pradejau po 8 mg.

pasislepusi
man taiko extra long protokolą ar kaip ten vadinasi.... tai kažkaip iš gydytojo supratau, kad dvi dozės diferelino ir gonalis ir kt vaistai, jokių mėnesinių... ir viskas turėtų baigtis lapkričio vidury- gale... jėtus kaip toli...

Nu tada tikriausiai gyd, teisus. Net nezinau smile.gif Bet busim drauges smile.gif Jei man cista isnyks, tai rezultatas irgi bus lapkricio pabaigoje.
Atsakyti
Rosita, man pries snaigutes estrofemas buvo nuo pat ciklo pradzios 4u.gif Tik kad viena jo teisgeriau, nes skrandziui nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Nulekiau siandien krauja priduot, 6 sav ir 2 dienos HCG 12997
Nezinau kaip cia vertint .... Gal ketvirtadieni kartot dabar, ar ryt? g.gif
Atsakyti
Kristinuke mano mintys rytoj su tavimi ir visi kumsciai suspausti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 09 20, 17:51)
Nezinau kaip cia vertint .... Gal ketvirtadieni kartot dabar, ar ryt?  g.gif

Kadangi tokie dideli skaiciai taip greitai nebekyla, rytoj darytis nera prasmes.As uz ketvirtadieni, bet ir tai jie nebus dvigubi.Kad bent per puse pakiltu kas dabar yra, jau butu neblogas rezultatas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 09 20, 17:55)
Kadangi tokie dideli skaiciai taip greitai nebekyla, rytoj darytis nera prasmes.As uz ketvirtadieni, bet ir tai jie nebus dvigubi.Kad bent per puse pakiltu kas dabar yra, jau butu neblogas rezultatas  4u.gif

Tai protinga butu ketvirtadieni, ar isvis penktadieni nueiti?
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 09 20, 15:51)
Nezinau kaip cia vertint .... Gal ketvirtadieni kartot dabar, ar ryt?  g.gif

Na ir skaiciukai unsure.gif Tokie didelis,tas,aisku,gerai ir dziugina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 09 20, 17:57)
Tai protinga butu ketvirtadieni, ar isvis penktadieni nueiti?

As tai drasiai ketvirtadieni eiciau, nes tikrai matysis ka tie skaiciai daro, i kuria puse eina.
Atsakyti