Įkraunama...
Įkraunama...

IVF, Stebuklingųjų II namai.

Žemyna_mėlynakė
Merginos, jus kuriuo paros metu leidziates vaistus?

man irgi visada nustato gyd. laika, kada ka i save pilti. Blokuojantis buvo ryte (taip nepatogiai 11 val.), stimuliacijos vaistukai buvo greztai vakare (irgi nepatogiai, nes kaip tycia tada jau miegot norejau, nors paparastai tuo metu tikrai dar nemiegu.
Ir tabletkes irgi buvo greztai, jau ne valandom, bet is ryto, ar per pietus.

Citruk, tu kaip atsigausi, tai mes tave taip lauksim apkabinimui wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 20 rugsėjo 2011 - 12:23
Aciu, Warwara, as matai maniau, kad galesi pasirinkti kada tau patogu. rolleyes.gif

Citukui siunciu ddziausia didziausia vilties baliona!!! 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 09 20, 13:22)
Žemyna_mėlynakė

man irgi visada nustato gyd. laika, kada ka i save pilti. Blokuojantis buvo ryte (taip nepatogiai 11 val.), stimuliacijos vaistukai buvo greztai vakare (irgi nepatogiai, nes kaip tycia tada jau miegot norejau, nors paparastai tuo metu tikrai dar nemiegu.
Ir tabletkes irgi buvo greztai, jau ne valandom, bet is ryto, ar per pietus.

Citruk, tu kaip atsigausi, tai mes tave taip lauksim apkabinimui  wub.gif

Warwara man sesute sake, kad leistis 18 arba 19 arba 20 val. Pirma duri padariau 19.30 val, taip ir likusius leidziuos. Kazin cia gerai? g.gif

Cituk ir as apkabinu console.gif
Atsakyti
Žemyna_mėlynakė
Aciu, Warwara, as matai maniau, kad galesi pasirinkti kada tau patogu

Kaip suprantu stimuliuojantis visada buna vakarop. Pagal ka sprendzia gyd., nustatomi tikslu laika - net nezinau.

Greiciausiai viskas turi savo paprasta paaiskinima - kaip veikia vaistai vienas su kitu ir su musu organizmu. Va suzinojau, kad prednezalonas energijos priduoda, todel jis geraimas ryte. Aspirinas po pietu - manau del to kad jis su skrandziu nelabai draugauja, o per pietus mes suvalgom daug, tai skrandziui maziau poveikio. Blokuojantis (mano atveju, kai ne vienas duris, o kiek viena diena), tai manau santykiauja kaz kaip su stimuliacija, todel tarp ju yra tam tikras atstumas.
Kaip ten sakoma. Medicina sekantis mokslas pagal nesuprantomu reiskiniu gausima po teologijos smile.gif

Kamelija2
Jei dave pasirinkimo laisve, tai manau viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 20 rugsėjo 2011 - 12:42
Uzejau pasidziaugti Cituko skaiciukais, o cia skaitineju ir negaliu dar patiketi blink.gif doh.gif doh.gif Kaip tai gali buti, juk visi pozymiai buvo labai geri ir tikrai tinkantys nestuke.gif , bet kaip cia taip gali buti, man sokas....
Laikykis Cituk, zinau, kad jokie zodziai nepaguos, stiprai stipriai apkabinu tave
Atsakyti
Sveikos 4u.gif As irgi su savo bedom vel.... blush2.gif MMM visgi neatein niekaip,skambinau siryta daktarui,sake laukt vistiek ir paspui paskirs vizita pas ji..Jauciu,kad isbraukit mane is rugsejo sarasiuko.... unsure.gif unsure.gif Kazkas kaiso pagalius vis i mano ratus g.gif Liuda.... unsure.gif
Atsakyti
Taja, bandei 3V? g.gif 4u.gif smile.gif

Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 09 20, 14:33)
Sveikos  4u.gif As irgi su savo bedom vel.... blush2.gif MMM visgi neatein niekaip,skambinau siryta daktarui,sake laukt vistiek ir paspui paskirs vizita pas ji..Jauciu,kad isbraukit mane is rugsejo sarasiuko.... unsure.gif  unsure.gif Kazkas kaiso pagalius vis i mano ratus  g.gif Liuda.... unsure.gif

Mano mmm irgi niekaip neatsivelka, dar peršalti sugebėjau. Darbų jokių planuoti neišeina, nes nežinau, kurią dieną į Rygą reikės lėkti. Jeigu iki vakaro nieko nebus imsiu 3V dvigubą porciją lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 09 20, 12:55)
Mano mmm irgi niekaip neatsivelka, dar peršalti sugebėjau. Darbų jokių planuoti neišeina, nes nežinau, kurią dieną į Rygą reikės lėkti. Jeigu iki vakaro nieko nebus imsiu 3V dvigubą porciją  lotuliukas.gif

Nu,TANGA!!!!As tai taip apsisnarglejau,dar temperaturos turiu!! doh.gif Nedidele 37,1 bet tokia slyksti!!!!!!taip bloga!!!!Nebezinau jau,kazkoks kosmaras biggrin.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 20, 12:50)
Taja, bandei 3V?  g.gif  4u.gif  smile.gif

biggrin.gif Vynas,vonia,o kas trecias? lotuliukas.gif blush2.gif
Ai,dar gerkle skauda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 09 20, 15:16)
biggrin.gif Vynas,vonia,o kas trecias? lotuliukas.gif  blush2.gif

vyras biggrin.gif

jau kad įlindau, tai paklausiu, tiksliau pasitikslinsu : juk taikant ilgą schemą, nelaukiam mėmių po diferelino ? ta prasme, iškart gonalis ir t.t.

artinasi man TA diena.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasislepusi: 20 rugsėjo 2011 - 14:33
Tanga, siandien eini i vonia su vynu ir vyru. biggrin.gif 4u.gif
Medutis su arbata nepamaisytu taip pat. 4u.gif
Atsakyti
pasislepusi
jau kad įlindau, tai paklausiu, tiksliau pasitikslinsu : juk taikant ilgą schemą, nelaukiam mėmių po diferelino ? ta prasme, iškart gonalis ir t.t.

Tvarkingai laukiam mmm, jie ateis teoriskai laiku, tada pradedam stimuliacija. Man dar pries stimuliacija ziurejo hormonus ar pasieke jie tinkamo lygio. Tada pradejo stimuliacija.
Sekmes belaukiant TOS dienos thumbup.gif

taja78
Kazkas kaiso pagalius vis i mano ratus
Ramiau smile.gif Ir viskas bus gerai! wub.gif
Atsakyti