Įkraunama...
Įkraunama...

IVF, Stebuklingųjų II namai.

QUOTE(Alda1 @ 2011 09 16, 15:49)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Keberiokst, nuotaikele pagerejo? Tu tik laikykis. Susitvarkysi su tom kilerem zarazom wink.gif o tavo lelius tau pades. Apspardys tas kileres is vidaus ir viskas bus ok  wub.gif

Pagerejo siek tiek.Per visa nestuma pirmas kartas,kada taip konkreciai jos nera.Siaip kazkaip per daug nepergyvenu,juk vaistus vartoju,tik viskas labai i viena vieta susikrove.Seni,esami,nauji tyrimai,naujos klinikos ir viskas vienu metu.Jau nebezinau kur ir kokiu tikslu krauja dalint.Jau galvoji,kad vieni reikalai baigsis,tai ne tik nesibaigia bet ir dar dasideda.Plius visi kiti reikalai.Nu taip noretusi tos ramybes doh.gif Na gal kaip nors,gal cia toks periodas tik ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 09 16, 16:01)
Nu keberiokst jau visiskai mane sudirbai  lotuliukas.gif
lotuliukas.gif
Nieko nezinojau kad puola kileriai  unsure.gif  Viskas gerai Keberiokstuk?

Gerai,Cituk.Na man su zinant kuo gresia nestumas reikejo tiketis imuninio atsako,viskas kontroliuojama.Tik beveik vienu metu atejo ats is vienos klinikos,kad kileres padideje,is kitos irgi,kad rizika yra.Tai bandau islaviruot su ivairiais gydymais ir pakartotiniais testais.Tik siandien tokia diena kai nezinau kuda padatsia,kamu atdatsia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 09 16, 18:17)
Pagerejo siek tiek.Per visa nestuma pirmas kartas,kada taip konkreciai jos nera.Siaip kazkaip per daug nepergyvenu,juk vaistus vartoju,tik viskas labai i viena vieta susikrove.Seni,esami,nauji tyrimai,naujos klinikos ir viskas vienu metu.Jau nebezinau kur ir kokiu tikslu krauja dalint.Jau galvoji,kad vieni reikalai baigsis,tai ne tik nesibaigia bet ir dar dasideda.Plius visi kiti reikalai.Nu taip noretusi tos ramybes  doh.gif  Na gal kaip nors,gal cia toks periodas tik ax.gif
Papildyta:
Gerai,Cituk.Na man su zinant kuo gresia nestumas reikejo tiketis imuninio atsako,viskas kontroliuojama.Tik beveik vienu metu atejo ats is vienos klinikos,kad kileres padideje,is kitos irgi,kad rizika yra.Tai bandau islaviruot su ivairiais gydymais ir pakartotiniais testais.Tik siandien tokia diena kai nezinau kuda padatsia,kamu atdatsia  smile.gif

O Jetau, nu tu su savo ziniomis ir kruva gydytoju turi buti viskas tvarkoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 16, 17:40)
SERGAME TOLIAU UZ CITUKO II!!!!!!!!!  bigsmile.gif  wub.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif ir virusa nestuke.gif siunciu --jau pati didziausia 4u.gif visoms kitoms taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti
T.P.Keberiokst, ramaus laukimo palinkesiu, sveikatytes jums. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Olialia2001 , matau kabi, pasakok naujienas? smile.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 09 16, 18:17)
Pagerejo siek tiek.Per visa nestuma pirmas kartas,kada taip konkreciai jos nera.Siaip kazkaip per daug nepergyvenu,juk vaistus vartoju,tik viskas labai i viena vieta susikrove.Seni,esami,nauji tyrimai,naujos klinikos ir viskas vienu metu.Jau nebezinau kur ir kokiu tikslu krauja dalint.Jau galvoji,kad vieni reikalai baigsis,tai ne tik nesibaigia bet ir dar dasideda.Plius visi kiti reikalai.Nu taip noretusi tos ramybes  doh.gif  Na gal kaip nors,gal cia toks periodas tik ax.gif

Puikiai tave suprantu. Aisku problemos kitokos, bet man lovoj irgi nera malonu... irgi viena diena nuotaika geresne, kita ne tokia. na bet viskas del tu stebukleliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Jau daug nueita, mergyt, taip ir toliau thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Kamelija2, mergyt, kaip siandien sekesi, kas zinot? bigsmile.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes visos!!! 4u.gif
Zemyna,vaistuku sarasiukas neblogas. bigsmile.gif Kad tik macytu!!! 4u.gif 4u.gif
As jau biski nervuotis pradedu,nes valkatos neatsivelka unsure.gif Toks jausmas,kad jos gyvena savo atskira gyvena doh.gif doh.gif
Atsakyti
Taja78, juhu, gerai, kad pasirodei! bigsmile.gif Ramiai, pareis, viskas bus ok.gif . mirksiukas.gif
O tau tiek vaistu jie neprirase? unsure.gif Bandau nesiparinti, ommmmmmm.... angel_not.gif
Atsakyti
visa diena neturejau laiko parasyt doh.gif Dabar jau galiu, todel Citas, liepiu, saugant nestukiu sveikata, pasidaryt is pat ryto normalu, nebrokuoota testa ir idet mum i skyreli 4u.gif biggrin.gif as rytais irgi megstu blynus, todel prasom leisti juos valgyt ramiai, be nerimo biggrin.gif mergaites, kurioms nepavyko, stiprybes jums 4u.gif sekantis kartas tikrai bus jusu 4u.gif vade, su beveik pradzia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 09 16, 20:59)
Sveikutes visos!!! 4u.gif
Zemyna,vaistuku sarasiukas neblogas. bigsmile.gif Kad tik macytu!!! 4u.gif  4u.gif
As jau biski nervuotis pradedu,nes valkatos neatsivelka unsure.gif Toks jausmas,kad jos gyvena savo atskira gyvena doh.gif  doh.gif

Man irgi buvo uzgrybave jos mes gi cia net kelios saukemes jas naudodamos 3V taisykle lotuliukas.gif (vyras, vonia, vynas-tvarka galima kaitalioti ax.gif )

QUOTE(Atiloja @ 2011 09 16, 21:15)
visa diena neturejau laiko parasyt  doh.gif  Dabar jau galiu, todel Citas, liepiu, saugant nestukiu sveikata, pasidaryt is pat ryto normalu, nebrokuoota testa ir idet mum i skyreli  4u.gif  biggrin.gif  as rytais irgi megstu blynus, todel prasom leisti juos valgyt ramiai, be nerimo biggrin.gif                                    mergaites, kurioms nepavyko, stiprybes jums  4u.gif  sekantis kartas tikrai bus jusu  4u.gif            vade, su beveik pradzia  4u.gif

Citas jau neturi kur trauktis nes bus uzbadytas ir mirtinai sukandziotas lotuliukas.gif Baime aisku irgi nepasitraukia. Skaitineju nete, kad pas mane siandien yra 15dpo tai dar tos valkatos taip jau labai ir neveluoja, ot bus kai rytoj kales atsivilks. Nu bet gerai baigiu skiedaliot ir einu pasitikt nelabai jau ramios nakties biggrin.gif
Tikiuosi nebusiu priezastis kad puse sm pasprings blynais ryt ryte lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 16, 19:42)
Olialia2001 , matau kabi, pasakok naujienas?  smile.gif  4u.gif  wub.gif

Esu po histeroskopijos, padare treciadieni, praplatino man gimdos kakleli kiek galejo, dabar 1-3 c.d. pas daktare. Man siulo daryti dar viena IUI, nes Kai dariau histero praeita karta, tai po jos su 4IUI uzkybo, bet as jau nusiteikiau IVF, tuo labiau histero dare del to. Manau taikys trumpa schema. zinosiu kaz kur rugsejo 30. O dabar tik tyliai skaitau ir t.p. Laukiu cituko II
Atsakyti