Įkraunama...
Įkraunama...

IVF, Stebuklingųjų II namai.

QUOTE(norma @ 2011 09 19, 09:42)
Sveikos, mergaites, as ir turbut su blogom naujienom, nors taip norisi pozityviai mastyt ....
Buvau siandien pas Treisa, pirmam vizitui del nestumo.
Puslyte mato, bet ji tuscia sad.gif sako matau nestuma, bet ten tuscia .... nezinau ka galvot, ir kaip reaguot sad.gif
Man siandien pirmoji 7 savaites diena .... nezinau ..... dar reikia tiketi, kad kazkas pasikeis, bet negaliu ....
Kita penktadieni vel vaziuoju pas Treisa sad.gif sad.gif sad.gif nuotaikos ne kokios ...

Nu kas cia siandien per diena??? doh.gif Nezinau kokios galimybes, galbut dar pasimatys kazkas toj puslytej, gal pasislepus kruopelyte? Laikykis, Norma! Stiprybes Tau ir tikejimo! 4u.gif Pasimelsiu uz Tave..
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 09 19, 20:42)
Sveikos, mergaites, as ir turbut su blogom naujienom, nors taip norisi pozityviai mastyt ....
Buvau siandien pas Treisa, pirmam vizitui del nestumo.
Puslyte mato, bet ji tuscia sad.gif sako matau nestuma, bet ten tuscia .... nezinau ka galvot, ir kaip reaguot sad.gif
Man siandien pirmoji 7 savaites diena .... nezinau ..... dar reikia tiketi, kad kazkas pasikeis, bet negaliu ....
Kita penktadieni vel vaziuoju pas Treisa sad.gif sad.gif sad.gif nuotaikos ne kokios ...

Nu ir pirmadienis verysad.gif doh.gif Nu bet treisas dar sake atvaziuoti tai gal dar ne viskas prarasta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 19, 20:55)
Nu ir pirmadienis  verysad.gif  doh.gif  Nu bet treisas dar sake atvaziuoti tai gal dar ne viskas prarasta  4u.gif

Cituk, laikykis ir tu , jetau kaip nesiseka !!!!! verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Blogu naujienu diena... verysad.gif Norma, gal tikrai dar nereikia nusiminti, gal dar pamatys... unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
Zinau,svetimo skausmo nebuna!bet vistiek,leisk tave apkabint ir nubraukt asara.
Koks pasaulis neteisingas!!! blink.gif As laukiu nesulaukiu situ prakeiktu valkatu!!!!Kiekvia su savo bedom cia,todel ta laukima ir skausma pakelt nors truputyti lengviau!Vienintelis klausimas-KODEEEEEEEL!!!!!!
Imk baliona 4u.gif ,katine smile.gif
Atsakyti
Kaip man gaila, taip sekiau, kaip Citui sekasi ir cia tokia negera naujiena verysad.gif Buvai, kaip kokia filmo ar reality show heroje, kur nepazystami zmones tave stebi ir taip tikisi tavo sekme, o po to jie visi su tavim liudi...

Laikykis, mastyk pozytyviai ir svarbiausia nenuleisk ranku, turi gi pagaliau pasisekti, tik tikek sekme. Pavasari tirai pasiseks 4u.gif
Atsakyti
Cituk, man taip sirdele del taves skauda sad.gif Mazute, laikykis 4u.gif
Atsakyti
norma
jei tau vakar buvo tik 6 savaites ir 1 diena, tai gal dar tikrai sirdute plaks? Kaz kaip man atrodo, kad lygiai 6 savaite ne visiems uzplaka, gali ir veliau. O dar as padaryciau tavo vietoj HCG. Jis butu tirkai rodiklis, nes iki penktadienio gar ilgai. Bet cia as, man veiksmo reikia smile.gif Laikykis, tikrai labai linkiu, kad viskas susitvarkytu.
Papildyta:
Damos, as turiu toki pasuilima:
Dafaj pasaukiam Kiberioks, gal jinai suras sekundele savo brangaus laiko ir iskilmingai paskelbs, kad nuo siol siame skyrelyje bus tik teigiami rezultatai. Birzelio menesio statistika jinai puikiai isbure. Aisku, tada jinai buvo suinteresuotas asmuo, bet dabar dar geriau, jineai yra saliska, reiskia burimas tuikras bus geras.

P.S. Neateina pas mus mergaites is nestuke.gif nedalina virusiuku... Nemyli jie musu! cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 09 20, 09:12)
Dafaj pasaukiam Kiberioks, gal jinai suras sekundele savo brangaus laiko ir iskilmingai paskelbs, kad nuo siol siame skyrelyje bus tik teigiami rezultatai. Birzelio menesio statistika jinai puikiai isbure. Aisku, tada jinai buvo suinteresuotas asmuo, bet dabar dar geriau, jineai yra saliska, reiskia burimas tuikras bus geras.

P.S. Neateina pas mus mergaites is  nestuke.gif  nedalina virusiuku... Nemyli jie musu! cry.gif

drinks_cheers.gif KEBERIOKST ATEIK, ISBURK MUMS TEIGIAMU REZULTATU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 09 20, 07:12)
norma
jei tau vakar buvo tik 6 savaites ir 1 diena, tai gal dar tikrai sirdute plaks? Kaz kaip man atrodo, kad lygiai 6 savaite ne visiems uzplaka, gali ir veliau. O dar as padaryciau tavo vietoj HCG. Jis butu tirkai rodiklis, nes iki penktadienio gar ilgai. Bet cia as, man veiksmo reikia smile.gif Laikykis, tikrai labai linkiu, kad viskas susitvarkytu.
Papildyta:

P.S. Neateina pas mus mergaites is  nestuke.gif  nedalina virusiuku... Nemyli jie musu! cry.gif

Nu nu nemyli cool.gif ,myli dar ir kaip bigsmile.gif user posted image

Gerai,einu pasiimti burtu knyga ir bursiu,kad baigtusi vieni pagaliukai ir nuliukai sitame skyrelyje,kad butu po minimum II ir tik auksti skaiciukai wub.gif
Skelbiam nauja ispardavima?Iki Nauju kiekvienai siusiojanciai NT,II dovanu biggrin.gif

Atsakyti
T.P.Keberiokst
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Keberiokšt ačiū už tavo burtus 4u.gif 4u.gif

O tau noriu palinkėti gražaus ir lengvo laukimo, kol galėsi sūpuoti savo mažiuką wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamelija2: 20 rugsėjo 2011 - 08:33