Cituk, po tokiu naujienu net truksta zodziu... Taip ir nekyla rankos del 3IVF...
Uzjauciu, tikrai be zodziu....
Aciu drauges mano Skauda labai, ir fiziskai visas kuno dalis paemus ir net prota atrodo skauda, turbut per daug paskutiniu metu visko skaiciau ir info rinkau bet ko gi zmogus neiskestu, mes net nesuvokiam kiek daug jegu is tikro turim
Kristinuke - tau pasiseks mazute, kaip ir sakiau tie nesekmiu sekmiu desniai tavo puseje, mano kumsciai suspausti
Kitos mergaites startave ar jau tuoj pirma duri apturesiancios - tikekit sekme, o mano nesekme jusu rezultatu tikrai nepaveiks.
Sanzile - tavo pussesere nepilnaprote davatka !!! As tokios net pussesere nevadinciau.
Labiausiai mane dabar paguostu zinojimas kad pavyzdziui ryt jau galiu pradeti stimuliacija. Tas laukimas zudo labiausiai. Bet dabar teks atsideti tyrimams ir laukti kantriai pirmiausiai 34 metu, po to kaledu ir tada vasario
Ir dar nekenciu savo valkatu, negalejo jos atsivilkti ir parodyti kad viskas baigta, ne matai turi nervinti zmogu ir tasyti nervus iki pat pabaigos
Aciu visoms begalinis
Kristinuke - tau pasiseks mazute, kaip ir sakiau tie nesekmiu sekmiu desniai tavo puseje, mano kumsciai suspausti
Kitos mergaites startave ar jau tuoj pirma duri apturesiancios - tikekit sekme, o mano nesekme jusu rezultatu tikrai nepaveiks.
Sanzile - tavo pussesere nepilnaprote davatka !!! As tokios net pussesere nevadinciau.
Labiausiai mane dabar paguostu zinojimas kad pavyzdziui ryt jau galiu pradeti stimuliacija. Tas laukimas zudo labiausiai. Bet dabar teks atsideti tyrimams ir laukti kantriai pirmiausiai 34 metu, po to kaledu ir tada vasario
Ir dar nekenciu savo valkatu, negalejo jos atsivilkti ir parodyti kad viskas baigta, ne matai turi nervinti zmogu ir tasyti nervus iki pat pabaigos
Aciu visoms begalinis
sanzile
Tokiu giminaiciu kai turi - tai priesu nereikia
Uzjauciu begalo... O gal ir ner pas tave tos pussereses, apsisaukele kaz kokia ir tiek!
Zinai, viena mano drauge, tokia tikrai drauge, viena karta prisigere pas mane ir pradejo verkti, is gailiscio. Sake, nu kodel? Nu va nekodel. Ner atsakymo, ir ner tokio klausymo kodel ir uz ka. Uz nieka, tiesiog taip atsitiko. Yra baisesniu dalykiu, o yra ir zymiai malonesniu. Ta ka as turiu visiven vertinga - turiu seima, del kurios esu tikra, turiu save, turiu daug nauju draugu, turiu senu draugu, kuriems del manes nenusispjaut, o tas blogis, kuris visada buna salia, jis man nepriklauso Kaip lietus. Nu niegalima gi pikti ant lietaus. Jis yra ir tiek. Jo, jis kartais trukdo, kartais gadina planus, bet nu tikrai jis nevertas didelio demesio
Cituk, man siandien pussesere pasake,- nebereikalo Dievas tau negailestingas, nusipelniai to.
Tokiu giminaiciu kai turi - tai priesu nereikia
Uzjauciu begalo... O gal ir ner pas tave tos pussereses, apsisaukele kaz kokia ir tiek!
Zinai, viena mano drauge, tokia tikrai drauge, viena karta prisigere pas mane ir pradejo verkti, is gailiscio. Sake, nu kodel? Nu va nekodel. Ner atsakymo, ir ner tokio klausymo kodel ir uz ka. Uz nieka, tiesiog taip atsitiko. Yra baisesniu dalykiu, o yra ir zymiai malonesniu. Ta ka as turiu visiven vertinga - turiu seima, del kurios esu tikra, turiu save, turiu daug nauju draugu, turiu senu draugu, kuriems del manes nenusispjaut, o tas blogis, kuris visada buna salia, jis man nepriklauso Kaip lietus. Nu niegalima gi pikti ant lietaus. Jis yra ir tiek. Jo, jis kartais trukdo, kartais gadina planus, bet nu tikrai jis nevertas didelio demesio
Cituk, as labai labai labai linkiu, kad pavasaris atnestu ne tik ziedus i zeme, bet ir Stebukla pasetu tavo isciose ir sirdyje. Didelis buciukas ir siltas stiprus apkabinimas! Lauksime Taves.
Papildyta:
Sanzile, as tavo vietoje atsiribociau nuo tokio zmogaus, teisingai sako Warwara, su tokiomis giminemis ir priesu nereikia. Geriau paklausk saves, kam tau reikalingas bendravimas su ja?
Papildyta:
Sanzile, as tavo vietoje atsiribociau nuo tokio zmogaus, teisingai sako Warwara, su tokiomis giminemis ir priesu nereikia. Geriau paklausk saves, kam tau reikalingas bendravimas su ja?
QUOTE(sanzile @ 2011 09 19, 18:42)
Cituk, man siandien pussesere pasake,- nebereikalo Dievas tau negailestingas, nusipelniai to.
Ot niekšė. Aiškiai norėjo suduoti per skaudžiausią vietą. Jeigu tikrai Dievas vaikus už kažkokius nuopelnus dalintų, tai kažin, ar duotų toms, kurios nutraukia vieną nėštumą po kito, palieka bejėgius kūdikėlius šiukšlyne arba savo rankomis pribaigia. Aš vis dėlto tikiu, kad yra viskam paaiškinama priežastis. O Dievas, Buda, Alachas, likimas ar karma čia niekuo dėti. Ir dar tikiu, kad jeigu turėtumėm bandymams bent 50 metų, tai susiklosčius palankioms aplinkybėms, tikrai pastotumėm ir natūraliai. Juk mūsų organizmas toks sudėtingas, jame vyksta tiek daug visokiausių procesų, todėl kartais taip sunku užčiuopti nesėkmės priežastį. Bet mes ją pagausime Cituk. Būtinai pagausime, pašalinsime ir pastosime. O jeigu pristigs laiko irgi nenusiminsime. Juk surasime, su kuo savo meilės pertekliumi pasidalinti.
Cituk, negaliu patiket... stiprybes tau mazute ir tikejimo, kad tavo laime eina labai labai labai mzais zingsniukais apkabinu
Cituk,saulele,truksta zodziu ...net nezinau,ka pasakyt,bet taip sirdi skauda,kad viskas taip
Citas, uzjauciu ir as... Tai tikrai ziauriai skaudus dalykas. Dusia skauda nuo verksmo ir nuo klausimo "kodel"? As pirmom dienom po nesekmes netgi i SM stengiausi nebelisti, nes po kiekvienos mergaiciu pergales raudojau is laimes uz jas ir is dar didesnio ir skaudesnio suvokimo kaip nepasiseke man Bet tokia busena praeina, tas tiesa. Lieka tik laiko stumimas i prieki, vis i prieki, kad greiciau startuoti vel. Atskaitos taskas kazkur ten, uz 3 menesiuku... Bet jie praei greitai. Mums belieka neleisti laiko veltui. Ilsetis, stipret ir ruosti...
Linkiu is visos sirdies, kad kitas kartas nebedraskytu sirdeles, ir verktum tik besisypsanti is laimes!!! Sitas palinkejimas taikomas ir visoms kitoms panelytems, -busimoms mamoms!!!!
Linkiu is visos sirdies, kad kitas kartas nebedraskytu sirdeles, ir verktum tik besisypsanti is laimes!!! Sitas palinkejimas taikomas ir visoms kitoms panelytems, -busimoms mamoms!!!!
Mergaites, skaitau jusu skyreli tyliai, bet kaip skaudu del Cituko. Laikykis...zodziai nepaguos, bet mes su Tavimi..
Kristinuke, laikau uz tave kumstukus.
Zemyna, klausei kokie musu planai. Planai atidedami, manau, kad geriausiu atveju startuosim po Naujuju - tiesiog finansai ir dar suvokem kad nepribrendome siam paskutiniam zingsniui..
Sanzile, pusseserei linkejimai...apie tokiu zmoniu poziuri kaip jos ir sako nespjauk i vandeni, gali tekti paskui ji gerti. Jie daznai paskui isgeria daug kartesne taure nei ipyle kitiems..
Kristinuke, laikau uz tave kumstukus.
Zemyna, klausei kokie musu planai. Planai atidedami, manau, kad geriausiu atveju startuosim po Naujuju - tiesiog finansai ir dar suvokem kad nepribrendome siam paskutiniam zingsniui..
Sanzile, pusseserei linkejimai...apie tokiu zmoniu poziuri kaip jos ir sako nespjauk i vandeni, gali tekti paskui ji gerti. Jie daznai paskui isgeria daug kartesne taure nei ipyle kitiems..
Kaip gi galeciau toliau su tkiu zmogumi bendrauti.. o dar maza kudikeli pati augina.. aj, ka ir bekalbeti.
Nieko, isgyvensime visos savo nesekmes ir vistiek busime laimingos!
Nieko, isgyvensime visos savo nesekmes ir vistiek busime laimingos!
Sveikos, mergaites, as ir turbut su blogom naujienom, nors taip norisi pozityviai mastyt ....
Buvau siandien pas Treisa, pirmam vizitui del nestumo.
Puslyte mato, bet ji tuscia sako matau nestuma, bet ten tuscia .... nezinau ka galvot, ir kaip reaguot
Man siandien pirmoji 7 savaites diena .... nezinau ..... dar reikia tiketi, kad kazkas pasikeis, bet negaliu ....
Kita penktadieni vel vaziuoju pas Treisa nuotaikos ne kokios ...
Buvau siandien pas Treisa, pirmam vizitui del nestumo.
Puslyte mato, bet ji tuscia sako matau nestuma, bet ten tuscia .... nezinau ka galvot, ir kaip reaguot
Man siandien pirmoji 7 savaites diena .... nezinau ..... dar reikia tiketi, kad kazkas pasikeis, bet negaliu ....
Kita penktadieni vel vaziuoju pas Treisa nuotaikos ne kokios ...