Įkraunama...
Įkraunama...

IVF, Stebuklingųjų II namai.

Ilindau geru naujienu paskaityti, o cia liudesys verysad.gif

Citukai, laikykis, saulele! Abu su TB laikykites! Nusvis saulute Jusu padangeje, butinai nusvis.. 4u.gif 4u.gif

Linkiu visoms nepasiduoti! Ta laime, juk taip salia! Stiprybes Jums, mergytes! wub.gif
Atsakyti
Cituk, sunciu pati didziausia apkabinima.... taip liudna, kad nerandu tinkamu zodziu, o ju tinkamu ir nera, ir nereikia, nes puikiai zinome, kaip tai sunku, kaip neteisinga, ne kitaip.... APKABINU. console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 19 rugsėjo 2011 - 17:11
CITULIUK,Ar tikrai?????Negaliu patiketi,tikrai negaliu patiketi nors uzmuskite swoon.gif Bl.... kokia nesamone,gal ten jie kazka sumaise..Viespatie mano,ir kur tas teisingumas??????????cray.gif Tik galiu isivaizduoti kaip tu jautiesi,zinok nezinau bet apkabinu tave stipriai ir kartu verkiu..balsu verkiu. cry.gif Skauda sirdele nerealiai,as taip tikejau kad bus viskas gerai-aisku dabar draskom visos tavo zaizda,bet visos apakusios ir negalime patiketi, labai skauda o is nervu purto net visa kuna-nera teisybes....bijau.gif eina sh.... :nukritau:bandziau perskaiciusi pavaikscioti po kambari,apsiraminti-bet negaliu...CITULIUK,MES VISOS ESAME SU TAVIMI,ISSIVERKI,ISLIUDEKI IR TIK MALDAUJU NEPALUZKI. console.gif Laikykis mazute is visu jegu,jei nori pasigerk siandien,isrek skausma bet kilk aukstyn console.gif Cituliuk,cituliuk-sirdele tu musu,labai gaila is tikrju,nuosirdziai uzjauciu ir sedziu dabar verkiu ir keikiuosi ant visu...Stiprybes tau daug daug console.gif SH..kad net nera jokiu suknistu zodziu kad galeciau nors truputi tau palengvint sielvarta.Bet zinok,esu salia kur tu dabar beesi,apkabinu kaip tik galima seseriskai ir verkiu kartu-bus viskas gerai,mes visvien iveiksime ta prakeikta nevaisinguma.O dabar stiprybes,issiiilseki ir atsigauk,saulyte. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Cituk, apkabinu tave ir linkiu stiprybes... nera zodziu liudesiui issakyti verysad.gif ... man tik pradzia, tad bijau ir pagalvoti koks bus rezultatas... liudna statistika si menesi...
Cituk siunciu tau balioneli .... 4u.gif 4u.gif

Siandien apturesiu pirmaji duri, penktadieni kitas vizitas.... startas
Atsakyti
As vistiek negaliu patiketi, negaliu... schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 19, 18:23)
As vistiek negaliu patiketi, negaliu...  schmoll.gif  verysad.gif

drinks_cheers.gif ir as negaliu niekaip patiketi schmoll.gif nerandu zodziu.....
Atsakyti
Citai, eina sau, nenoriu cia keiktis, todel patylesiu.Bet katyyyyyti, nenukabinsi dar nosiuko, ane ? Rasi budu, tikrai rasi.Paziurek, Keberiokst kokius kelius praejo.Tikiu, kad jeigu reikes, praeisi ir tu.Laikykis mazut......
Atsakyti
Eina na.... ir naujienos verysad.gif Tikrai tikejau geresnem...
Gal nesigalvoja dar,nes skauda tai dabar,bet tikek ateitim..Apkabinu 4u.gif
Atsakyti
Vai tu, varge, vargeli... Ir būk tu, žmogau, geras, stiprus, laimingas, kai šitaip... unsure.gif Šiandien, žinoma, sunkiausia... Cituk, cituk, cituk... kaip man liūdna dėl tavęs. O dėl savęs nesvietiškai baisu... verysad.gif
Atsakyti
Skaudu.. skaudu iki negalejimo..

Cituk, man siandien pussesere pasake,- nebereikalo Dievas tau negailestingas, nusipelniai to.
I kuria sikna tokius zodzius susikisti, o Tavo atveju toki skausma iskesti?!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanzile: 19 rugsėjo 2011 - 17:43
QUOTE(sanzile @ 2011 09 19, 19:42)
Skaudu.. skaudu iki negalejimo..

Cituk, man siandien pussesere pasake,- nebereikalo Dievas tau negailestingas, nusipelniai to.
I kuria sikna tokius zodziu susikisti, o Tavo atveju toki skausma iskesti?!!

Nieko sau pusseserė... Aureolė turbūt jos šviečia einant tamsy...
Atsakyti
CITAS..... neimanoma patiketi, kad ir sikart nepavyko verysad.gif verysad.gif
bet nepasiduok, kol dar rasi jegu savyje... 4u.gif
Atsakyti