Įkraunama...
Įkraunama...

IVF, Stebuklingųjų II namai.

Tanga
Aciu tau, galvojau as viena tokia nenormali thumbup.gif Parasiau-istriniau, parasiau, vel istriniau. Jau issiunciau i SM, bet istriniau vis vien.

Reginiukas.uk
Reginiuk, nepyk, bet tu esi jau is kito pasaulio zmogus. Tas pasaulis mums yra dabar kaip kitoje galaktikoje ir nuo musu tikejimo nieko nepasikeicia, deja...
Kad vilties neprarasti reikia - tai faktas. Cia mes visos esam su savo asmenyne viltim, su viltim, kad kitai mergaitei pasiseks pastoti, su viltim, kad AS busiu sekancia laimingoji!
Gi negalima lyginti nestuke.gif ir musu, negalima liginti ka isgyvenu as ir Citukas, nes as JAU turiu vaika, o Citas (ir tu irgi) kovojat del to vieno, pirmo wub.gif !
Mes kiekviena esam ipatinga, kiekviena esam verta!

Ar bus nuvalkiota fraze ar ne man vissikai nusispjaut
As to netikiu schmoll.gif Tau gi nenusispjaut, kad nuo tos frazes kaz kam labai skaudu.
Atsakyti
Nu merges, viskas, baigiam cia rodyt kas kokius hormonus turim protest.gif Jau ir as pradesiu demonstruoti savo pasiutima, nes ko tai siandien man jo tikrai netruksta devil.gif Visos mes tikim, bijom, laukiam, nepasiseka, tai nebetikim, spjaunam ant viso pasaulio, paskui vel is naujo tikim ir taip be pabaigos.Vienaip ar kitaip, nueinam sita kelia visos ir tie etapai tikejimo-netikejimo puikiai zinomi.Man dar ir panikos bei isterijos priepuoliai zinomi, bet ne visom tai pasireiskia hihihi.gif Supraskim, kad visos cia linkim ir norim viena kitai tiktai gero, tik kartais ta isreiksti zodziais buna ypac sunku doh.gif Jau nekalbant apie tai, kad cia yra internetine erdve, kur nesimato nei emocijos nei israiskos, nieko.Taip kad bukim atlaidzios ir nepiktybines biggrin.gif

Nu, dabar pasibuciuojam visos oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 09 19, 15:07)
nebenoriu kartotis,bet ne is gero gyvenimo mes cia visos sedim nesulaukianciuju gandro skirelyje zdz tai yra kiekvienos pasirinkimo laisve kuo tiketi o kuo ne,siekti ar ne..Ar bus nuvalkiota fraze ar ne man vissikai nusispjaut tai yra mano nuomone ir as tuo tikiu ir pasikliauju! nesvarbu nebesigilinkim daugiau.Tema baigta.. 4u.gif

Afrodite..Juk ir mano lupu nebuvo pasakyta kad jus prastai norit ar kazkas panasiai,jeigu as jau  nestuke.gif tai nereiskia kad as jau iseinu is to burio kurioms reikalingas ivf ar sakau kad jus mazai norit g.gif Tiesiog as stengiuosi kaip bebutu jus visas palaikyt,ir zinau kad ateis laikas kada vel sugryzsiu i ta skyreli ir eisiu kovosiu toliau..Nesvarbu skaitysiu tyliai kad daugiau neisprovokuociau jusu..

Reginiuk,nereikia iseiti is cia...zinai koki minusa turi internetas-nes kartais mes ne taip suvokiame kas yra sakoma ir mus ne taip suvokia ka mes sakome.Tiesiog norejau pasakyti kad gal Warwara pagalvojo ta pati kaip minejo Tanga. 4u.gif Va,tame minusas kad tu norejai pasakyti kad nereikia nuleisti ranku ir tiketi kad ateis diena ir mes tikrai tapsime nestukemis,supuosime savo maziukus..gal vienom pavyks is pirmo karto..kitoms is antro...treciom su snaigutemt...koks skirtumas kaip pavyks svarbiausia kad pavyktu.Atleisk jei as ne taip tave supratau o taves tikrai izeisti nenoriu ir nesiekiau.
Net neabejoju,kad tu nori mus padrasinti ir dziugu kad nestukes cia uzsuka nes tai ikvepia mums vilties. 4u.gif Ir puikiai suvokiu kad tu tikrai zinai ka reiskia ir ka mes kenciame kiekviena diena.Tu laukei 7 metukus stebuklo ir jis ivyko-aciu Dievui..as laukiu jau 5 metus stebuklo ir tikiuosi kad nereiks jo laukti dar penkius metus. 4u.gif
Viskas ok,tiesiog matyt PMS selsta biggrin.gif ir jaudulys visoms del Cituko wub.gif
Atsakyti
Beta1
Nu, dabar pasibuciuojam visos

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Jus ten savo nestuke.gif skyriuje kas antra su sloga 4u.gif Tai gi pasveiksit - tai prasom buciuotis tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 19 rugsėjo 2011 - 14:38
QUOTE(Warwara @ 2011 09 19, 15:37)
Beta1

schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif
Jus ten savo  nestuke.gif  skyriuje kas antra su sloga 4u.gif Tai gi pasveiksit - tai prasom buciuotis  tongue.gif

As be slogos, gali drasiai mane buciuot lotuliukas.gif Tik nusivemus mazumele, bet tai gal nieko hihihi.gif

Citai, zinau, kad tavo astralinis kunas ne su tavim darbe dabar, tai nieko negali apie ji papasakot, o sakyk kaip ta fizine jo israiska laikosi ? biggrin.gif A labai dreba kinkos ? mes cia su savo postais matyt nelabai padedam blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 19 rugsėjo 2011 - 14:43
Beta1
As be slogos, gali drasiai mane buciuot

Nu gerai wub.gif wub.gif wub.gif
Baik jau vemti, tau atrodo tai jau psichologinis kaz kos vemimas, garbes zodis... Tai gaila taves, siaubas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 09 19, 15:43)
Beta1

Nu gerai  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Baik jau vemti, tau atrodo tai jau psichologinis kaz kos vemimas, garbes zodis... Tai gaila taves, siaubas  4u.gif

Nieko, kol dar sliauzioju, vadinas gyvensiu biggrin.gif Psichologinis vemimas vargu ar man dabar imanomas, nes mano pasamone visom isgalem bando to isvengti tongue.gif Kai jau matau kad sakes tuoj vel prasides, tai net guliu ir kaip kokia beprote sau garsiai kartoju: man nebloga, man nebloga, man tuoj geriau bus..... ir taip kol apsivemiu, tada spjaunu i visa saviitaigos mena ir einu kentet i lova cool.gif
Atsakyti
Beta1
Jeitau, kaip gaila taves, negaliu... Tiek kankintis 4u.gif
Tu tik gerk daugiau, tada kaip netempia, aisku. Nes labai svarbu skyscio kieki palaikyti, bet ta ir pati zinai.
Atsakyti
Labas mergytes 4u.gif Cituke ,kada tavo rezultatai ,as jau taip laukiu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mes juk nesipykstam. Tiesiog diskutuojame ir bandome prastumti laiką biggrin.gif
Atsakyti
Tiek budėtojų šitam skytely seniai nemačiau biggrin.gif Cituko palaikymo komanda - visa minia. Jei neduok die, netoks atsakymas, sutrypsim negyvai biggrin.gif
Atsakyti
kristinuke
Cituko palaikymo komanda - visa minia.

Mano siandien pagrindinis klavišas F5 thumbup.gif
Atsakyti