Įkraunama...
Įkraunama...

IVF, Stebuklingųjų II namai.

Reginiukas.uk
Warwara,o kame esme tada? Juk mes negalim visi galvoti vienodai..Mano esme buvo tokia,po 7ilgu metu nubloskimo ir vel pakilimo niekada nepraradau vilties ir noro kad ir kaip buvo sunku vel grysti i realybe...
Nesiplesiu daugiau nes akivaizdu kad musu nuomones issiskiria

Aj, nesvarbu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 19 rugsėjo 2011 - 13:32
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 09 19, 13:19)
I sveikatyte  mirksiukas.gif Tikrai panos tikekit,nepakeiskit savo svajoniu ir stebuklai tikrai vyksta tik reikia ju labai noreti!

Prašau, neberašykite tos nuvalkiotos frazės: REIKIA LABAI TIKĖTI IR LABAI NORĖTI.
Nes ją girdėdama jaučiuosi kalta, kad per mažai noriu ir tikiu. O juk taip nėra. Manau, čia nėra nei vienos, kuri netikėtų ar nenorėtų. Jei taip būtų, manęs čia tikrai nebūtų. Nes tik didelis noras ir tikėjimas atvedė iki IVF. Deja, labai didelis noras ne visada padeda gauti tai, ko sieki. Tą supratau, dar ankstyvoje vaikystėje. Erzina ir tai, kad vieni sako: "Nelabai gal nori, gal psichologiškai nesi pasiruošusi". Tuo tarpu kiti kartoja: "Pamiršk, kad nori vaikų, nebegalvok apie tai ir pamatysi, kaip pastosi". Bla, bla, bla. Žiauriai užknisa visos tos kalbos.

P.S. Sorry čia greičiausiai kalba PMS blush2.gif
Atsakyti
CITUK, visos sergam už tavo II Taigi nepasisekti negali. Tikrai būsi nestuke.gif

P.S. Jau galvok, kaip vyrui praneši apie nestuke.gif

Įsivaizduoju, kaip tu jaudiniesi... doh.gif Stiprybės group.gif
Papildyta:
Mergytės, jei taiko trumpą schemą, tai kelintą dieną maždaug išpunktuoja kiaušialąstes? Mano vyras grįš apie 11 c.d., tai jaudinuosi, kad jis spėtų tai procedūrai.

Beje, kas ruošiasi spalio vidurį daryt IVF?
Atsakyti
Parskuodžiau iš darbo tikėdamasi Cituko puikių naujienų, o jų dar nėra... doh.gif Laukiu labiau nei savo, nes buvau spėjusi pagalvoti, kad trečiadienis ne už kalnų, o aš visai nenoriu nuleisti kraujo... Užtat Cituko rezultatų taip laukiu, taip laukiu... ir nepriimu neigiao atsakymo,net mintis tokia neateina, kad gali būti kitaip 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Cituk,zinok as irgi nerealiai laukiu tavo skaiciuku doh.gif tikrai tikiu net neabejoju kad jums pavyko wub.gif bet susikaupti man visai neina,siandien tokia esu issiblaskiusi... darbe su viena klase pasisveikinau rusiskai o ne angliskai biggrin.gif Gerai,kad mokiniai pagalvojo kad sposas....bet susikoncetruoti be sansu...visos mintys su tavim,aplink tave...kur tau mintys-visas stogas lotuliukas.gif
Zodziu,laukiu tos 17-18 val. esu suspaudusi kumstukus stipriai,susipyniau kasa-ja paleisiu kai gimdysi maziukus/a ir uzdegiau zvakute prie Mergeles Marijos paveikslo uz tavo sekme. 4u.gif
Oi laukiam laukiam mes aukstu skaiciuku,ir verksim verksim is laimes nerealios wub.gif
Reginiukas.uk taip tu teisi svajoniu pakeisti negalima...nei viena mergaite is cia ne minutei nesudvejojo,o gal man nereikia maziuko...mes visos jo trokstame,laukiame,meldziames...gal jeigu netiketumem kaip bepavadinsi stebuklu ar sekme,tai juk neitumem toliau.Taip turime tiketi,turime eiti link savo svajones-tik sunku atsikelti suklupus-manau tai tu labai gerai zinai.
Tiesiog gal tie zodziai; Tikrai panos tikekit,nepakeiskit savo svajoniu ir stebuklai tikrai vyksta tik reikia ju labai noreti!-skamba daugiareiksmiskai.Kai mums nepavyko IVF musu viena drauge pasake,kad reiskiasi kad nestipriai norite.Patikek,kaip buvo skaudu.Mes taip norime,kad niekur nebegalime atsikratyti minties apie maziuka, mes taip trokstame kad visko atsisakome kad tik surinkt pinifeliu IVF,mes taip trokstame tureti maziuka kad kiekviena kuno lastele saukiasi jo.Mano vyras buvo netikintis,as irgi ne is tu labai tikinciu-bet mes net pradejome banzycion eiti ir vis melsti stebuklo,uzdegam zvakele.Bet esme tame,kad ne visada musu noru pakanka...deja sad.gif O tiketi visvien tikime ir einam toliau-kaip as sakau ;as pralaimejau musu(eilini kart) bet ne kova!!!!!!!!!!
As svajoju apie mazuti,zinau kaip pranesiu vyrui,kaip elgsiuos,kam pasirysiu jei reikes,pas ka lankysiuos,kaip gimdysiu ir t.t. bet visada kazkaip baisu darosi kai jau arteja diena kai suzinosi ivyko ar neivyko stebuklas.O kai suzinai kad neivyko,pyksti ant visko,kyla tiek daug klausimu i kuriuos nerandi atsakymo,verki taip kad net noredama nesutramdai asaru nes verkia ne tik akys,sirdis bet visas kunas ir tuo metu jautiesi sugniuzdyta,tokia palauziama ir Dievo pamirsta.Bet...eina laikas ir stengiesi tiestis ir eiti link to stebuklo.
Tu teisi-tiketi reikia.Mes visos tikim.Laukiam...ir tikrai sulauksime savo stebuklu 4u.gif
O dabar eile stebuklui ivykti CITUKO wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Beila @ 2011 09 19, 14:44)
CITUK, visos sergam už tavo II Taigi nepasisekti negali. Tikrai būsi  nestuke.gif 

P.S. Jau galvok, kaip vyrui praneši apie  nestuke.gif

Įsivaizduoju, kaip tu jaudiniesi... doh.gif Stiprybės group.gif
Papildyta:
Mergytės, jei taiko trumpą schemą, tai kelintą dieną maždaug išpunktuoja kiaušialąstes? Mano vyras grįš apie 11 c.d., tai jaudinuosi, kad jis spėtų tai procedūrai.

Beje, kas ruošiasi spalio vidurį daryt IVF?

Man taike trumpa schema,tai ispunktavo 13c.d.-tikrai manau kad spesi ir bus viskas super,nekantrausime mes tada uz tave 4u.gif
As planuoju spalio viduryje,gal labiau i pabaiga detis snaigutes.Bet cia priklausys ar nera cistos ir t.t.Tad i sarasa dar nesijungiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2011 09 19, 14:44)

Man abu kartus pradejo 2cd ir 12 ar 13cd buvo punkcija 4u.gif bet cia labai priklauso kaip stimuliuojasi.

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 09 19, 14:49)
O dabar eile stebuklui ivykti CITUKO wub.gif

Krsitinuke, Afrodite, Beila ir visos kitos vat dabar tau ir mane pravirkdet su palaikymu wub.gif wub.gif Eina sau siurpas eina, susikaupt neina, dar valanda pakesiu ir maunu as is to darbo biggrin.gif
Atsakyti
Nežinau, merginos, ar mano nervai paviršiuj, ar kompas ožius rodo, ar internetas lūžta, ar čia SM apgultis kokia, bet valandą sėdžiu prie kompo, o naudos beveik nėra. Vos atverčia, vos juda, net rankelę gležnąją nusimušiau kumščiu tvodama į stalą pasibaigus kantrybei... Bėgu geriau vaistinėn ''estrofemo'' dozės, o ne tai nusižudysiu prie kompo Cito rezultatų laukdama su tokiomis apsukomis mad.gif O va kai sugrįšiu, manau, bus tik clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 19, 13:53)
Man abu kartus pradejo 2cd ir 12 ar 13cd buvo punkcija  4u.gif bet cia labai priklauso kaip stimuliuojasi.
Krsitinuke, Afrodite, Beila ir visos kitos vat dabar tau ir mane pravirkdet su palaikymu  wub.gif  wub.gif Eina sau siurpas eina, susikaupt neina, dar valanda pakesiu ir maunu as is to darbo  biggrin.gif

Kai skaitau, kaip jus trokštate vaikelio, beveik visuomet apsiverkiu. Skauda širdį, kai matai, kad moteris tetrokšta vieno - savo kūdikio, bet likimas iš jos vis juokiasi.
Negali neverkti, kai supranti, jog tokių yra ne viena. O kiek tokių, kurios tik pasvajoja apie IVF, nes pinigėlių net ir norėdamos negali sukrapštyti. Ech, skaudu apie tai kalbėti.

Meldžiuos, kad tu, Cituk, būtum sėkmingai pastojus group.gif friends.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 19, 13:59)
Nežinau, merginos, ar mano nervai paviršiuj, ar kompas ožius rodo, ar internetas lūžta, ar čia SM apgultis kokia, bet valandą sėdžiu prie kompo, o naudos beveik nėra. Vos atverčia, vos juda, net rankelę gležnąją nusimušiau kumščiu tvodama į stalą pasibaigus kantrybei... Bėgu geriau vaistinėn ''estrofemo'' dozės, o ne tai nusižudysiu prie kompo Cito rezultatų laukdama su tokiomis apsukomis  mad.gif O va kai sugrįšiu, manau, bus tik  clap_1.gif

Kaip nelūš, pažiūrėk, kiek žmonių naršo mūsų IVF skyrelyje doh.gif Gaila, kad mūsų tiek daug...
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 19, 14:59)
Nežinau, merginos, ar mano nervai paviršiuj, ar kompas ožius rodo, ar internetas lūžta, ar čia SM apgultis kokia, bet valandą sėdžiu prie kompo, o naudos beveik nėra. Vos atverčia, vos juda, net rankelę gležnąją nusimušiau kumščiu tvodama į stalą pasibaigus kantrybei... Bėgu geriau vaistinėn ''estrofemo'' dozės, o ne tai nusižudysiu prie kompo Cito rezultatų laukdama su tokiomis apsukomis  mad.gif O va kai sugrįšiu, manau, bus tik  clap_1.gif

Kristinuke manau ir tave pasiutimas ima kaip ir mane lotuliukas.gif

Beila wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 09 19, 11:39)
Prašau, neberašykite tos nuvalkiotos  frazės: REIKIA LABAI TIKĖTI IR LABAI NORĖTI.
Nes ją girdėdama jaučiuosi kalta, kad per mažai noriu ir tikiu. O juk taip nėra. Manau, čia nėra nei vienos, kuri netikėtų ar nenorėtų. Jei taip būtų, manęs čia tikrai nebūtų. Nes tik didelis noras ir tikėjimas atvedė iki IVF. Deja, labai didelis noras ne visada padeda gauti tai, ko sieki. Tą supratau, dar ankstyvoje vaikystėje. Erzina ir tai, kad vieni sako: "Nelabai gal nori, gal psichologiškai nesi pasiruošusi". Tuo tarpu kiti kartoja: "Pamiršk, kad nori vaikų, nebegalvok apie tai ir pamatysi, kaip pastosi". Bla, bla, bla. Žiauriai užknisa visos tos kalbos.

P.S. Sorry čia greičiausiai kalba PMS  blush2.gif

nebenoriu kartotis,bet ne is gero gyvenimo mes cia visos sedim nesulaukianciuju gandro skirelyje zdz tai yra kiekvienos pasirinkimo laisve kuo tiketi o kuo ne,siekti ar ne..Ar bus nuvalkiota fraze ar ne man vissikai nusispjaut tai yra mano nuomone ir as tuo tikiu ir pasikliauju! nesvarbu nebesigilinkim daugiau.Tema baigta.. 4u.gif

Afrodite..Juk ir mano lupu nebuvo pasakyta kad jus prastai norit ar kazkas panasiai,jeigu as jau nestuke.gif tai nereiskia kad as jau iseinu is to burio kurioms reikalingas ivf ar sakau kad jus mazai norit g.gif Tiesiog as stengiuosi kaip bebutu jus visas palaikyt,ir zinau kad ateis laikas kada vel sugryzsiu i ta skyreli ir eisiu kovosiu toliau..Nesvarbu skaitysiu tyliai kad daugiau neisprovokuociau jusu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reginiukas.uk: 19 rugsėjo 2011 - 14:14
Reginiukas, mes tai tikime ir labai wub.gif , tik va yra visokiu baimiu, visokiu o jeigu... vyras vakar irgi grasino, kad uzblokuos man SM “a ir sedesiu tada rami kaip belgas. rolleyes.gif

Cituk, nepergyvenk, as jau vel rami, na tik dabar baisiai smarkiai laukiu tavo Teisinguju skaiciuku. wub.gif 4u.gif

Atsakyti
Mergaitės, o gal kas turit už savikainą parduot Cetrotide?
Atsakyti