Sveikutes
Cituk,zinok as irgi nerealiai laukiu tavo skaiciuku
tikrai tikiu net neabejoju kad jums pavyko
bet susikaupti man visai neina,siandien tokia esu issiblaskiusi... darbe su viena klase pasisveikinau rusiskai o ne angliskai
Gerai,kad mokiniai pagalvojo kad sposas....bet susikoncetruoti be sansu...visos mintys su tavim,aplink tave...kur tau mintys-visas stogas
Zodziu,laukiu tos 17-18 val. esu suspaudusi kumstukus stipriai,susipyniau kasa-ja paleisiu kai gimdysi maziukus/a ir uzdegiau zvakute prie Mergeles Marijos paveikslo uz tavo sekme.
Oi laukiam laukiam mes aukstu skaiciuku,ir verksim verksim is laimes nerealios
Reginiukas.uk taip tu teisi svajoniu pakeisti negalima...nei viena mergaite is cia ne minutei nesudvejojo,o gal man nereikia maziuko...mes visos jo trokstame,laukiame,meldziames...gal jeigu netiketumem kaip bepavadinsi stebuklu ar sekme,tai juk neitumem toliau.Taip turime tiketi,turime eiti link savo svajones-tik sunku atsikelti suklupus-manau tai tu labai gerai zinai.
Tiesiog gal tie zodziai;
Tikrai panos tikekit,nepakeiskit savo svajoniu ir stebuklai tikrai vyksta tik reikia ju labai noreti!-skamba daugiareiksmiskai.Kai mums nepavyko IVF musu viena drauge pasake,kad reiskiasi kad nestipriai norite.Patikek,kaip buvo skaudu.Mes taip norime,kad niekur nebegalime atsikratyti minties apie maziuka, mes taip trokstame kad visko atsisakome kad tik surinkt pinifeliu IVF,mes taip trokstame tureti maziuka kad kiekviena kuno lastele saukiasi jo.Mano vyras buvo netikintis,as irgi ne is tu labai tikinciu-bet mes net pradejome banzycion eiti ir vis melsti stebuklo,uzdegam zvakele.Bet esme tame,kad ne visada musu noru pakanka...deja
O tiketi visvien tikime ir einam toliau-kaip as sakau ;
as pralaimejau musu(eilini kart) bet ne kova!!!!!!!!!!
As svajoju apie mazuti,zinau kaip pranesiu vyrui,kaip elgsiuos,kam pasirysiu jei reikes,pas ka lankysiuos,kaip gimdysiu ir t.t. bet visada kazkaip baisu darosi kai jau arteja diena kai suzinosi ivyko ar neivyko stebuklas.O kai suzinai kad neivyko,pyksti ant visko,kyla tiek daug klausimu i kuriuos nerandi atsakymo,verki taip kad net noredama nesutramdai asaru nes verkia ne tik akys,sirdis bet visas kunas ir tuo metu jautiesi sugniuzdyta,tokia palauziama ir Dievo pamirsta.Bet...eina laikas ir stengiesi tiestis ir eiti link to stebuklo.
Tu teisi-tiketi reikia.Mes visos tikim.Laukiam...ir tikrai sulauksime savo stebuklu
O dabar eile stebuklui ivykti
CITUKO
Papildyta:
QUOTE(Beila @ 2011 09 19, 14:44)
CITUK, visos sergam už tavo II Taigi nepasisekti negali. Tikrai būsi
P.S. Jau galvok, kaip vyrui praneši apie
Įsivaizduoju, kaip tu jaudiniesi...
Stiprybės
Papildyta:
Mergytės, jei taiko trumpą schemą, tai kelintą dieną maždaug išpunktuoja kiaušialąstes? Mano vyras grįš apie 11 c.d., tai jaudinuosi, kad jis spėtų tai procedūrai.
Beje, kas ruošiasi spalio vidurį daryt IVF?
Man taike trumpa schema,tai ispunktavo 13c.d.-tikrai manau kad spesi ir bus viskas super,nekantrausime mes tada uz tave
As planuoju spalio viduryje,gal labiau i pabaiga detis snaigutes.Bet cia priklausys ar nera cistos ir t.t.Tad i sarasa dar nesijungiu