Įkraunama...
Įkraunama...

IVF, Stebuklingųjų II namai.

QUOTE(Citas @ 2011 09 19, 09:40)
Dieve mergaites kokios jus geros  4u.gif  Sedziu va darbe ir visai ne darbe mano mintys smile.gif

Reginiuk o kai tau spazmai budavo nakti, as tau sona durdavo ar pilvo apacia?

Kad zinok man sona gal daugiau,jau dabar tiksliai nebepamenu...O nakti tai tikrai zinau kad ziauriai sonus sudurdavo..O siaip skausmeliu ivairiu budavo,bet kaip nelabai sureiksmindavau tai ir tiksliai pasakyt nebegaliu..
Papildyta:
Cituk,paklausyk http://www.youtube.c...h?v=IFXuk3uvWHc
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 09 19, 12:53)
Kad zinok man sona gal daugiau,jau dabar tiksliai nebepamenu...O nakti tai tikrai zinau kad ziauriai sonus sudurdavo..O siaip skausmeliu ivairiu budavo,bet kaip nelabai sureiksmindavau tai ir tiksliai pasakyt nebegaliu..
Papildyta:
Cituk,paklausyk http://www.youtube.c...h?v=IFXuk3uvWHc

IT CAN BE MIRRACLES WHEN YOU BELIEVE wub.gif Uzliuliuosi mane tikejimus ir svajonemis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 19, 09:58)
IT CAN BE MIRRACLES WHEN YOU BELIEVE  wub.gif Uzliuliuosi mane tikejimus ir svajonemis  wub.gif

Visada reikia tiketi! Be tikejimo nebus stebuklu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 19, 12:01)
Oho cia didele viltis, aciu  4u.gif Bet tu gal labai anksti darei? nes man jau buvo techniskai 11dpi po blastukiu.
Nu as irgi taip logiskai bandau mastyti, bet man per pereita karta kazkaip irgi tos mmm neskubejo ateiti, nors tada buvo kibimas, cheminis nestumas tai gal del to  g.gif

As irgi isikisiu ,nes tiek tikiuosi kad tau pavyko vis seku naujienas . As testa dariausi 14dp ir tai parode tik po kokios geros valandos labai blanku 13 dp is vis nerode o kraujo atsakymas buvo 547 Tai cia pavyzdziu labai daug tikekis ir pavyks o stebuklai vyksta visoms siame skyrelyje tu ne isimtis wub.gif
Atsakyti
Reginiukas, Aciu, kad priminei sia daina... wub.gif , dabar vel klausysiu, klausysiu ir tikesiu. wub.gif

Cituk, sirdis dreba, kaip laukiu tavo geru atsakymu, toks jausmas, kad savo laukiu. Nera tokiu zodziu, kaip stipriai laukiu ir tikiu, kad sikart ir tave pasieke stebuklas, kitaip buti negali... wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Is tos itampos jau akys slapios!!! Ot jauciu verksiu is laimes!
Kaip Citukas ten sedi darbe - neisivaizduoju! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 19, 10:14)
Reginiukas, Aciu, kad priminei sia daina...  wub.gif , dabar vel klausysiu, klausysiu ir tikesiu.  wub.gif

Cituk, sirdis dreba, kaip laukiu tavo geru atsakymu, toks jausmas, kad savo laukiu. Nera tokiu zodziu, kaip stipriai laukiu ir tikiu, kad sikart ir tave pasieke stebuklas, kitaip buti negali...  wub.gif  4u.gif

I sveikatyte mirksiukas.gif Tikrai panos tikekit,nepakeiskit savo svajoniu ir stebuklai tikrai vyksta tik reikia ju labai noreti!
Kad jus zinotumet kaip as uz jus visas visada sergu,laikau kumscius ir pergyvenu kartu! Nezinau..mb sako esu per daug jautri ir net grasino kompa imesti kad baigciau cia snargliuotis lotuliukas.gif
Atsakyti
Reginiukas.uk
Tikrai panos tikekit,nepakeiskit savo svajoniu ir stebuklai tikrai vyksta tik reikia ju labai noreti!

Tai kad mes tikrai norim... Ne tame esme...
Atsakyti
QUOTE(austteja @ 2011 09 19, 13:11)
As irgi isikisiu ,nes tiek tikiuosi kad tau pavyko vis seku naujienas . As testa dariausi 14dp ir tai parode tik po kokios geros valandos labai blanku  13 dp is vis nerode o kraujo atsakymas buvo 547 Tai cia pavyzdziu labai daug tikekis ir pavyks o stebuklai vyksta visoms siame skyrelyje tu ne isimtis  wub.gif

Wow kaip gerai kai tokio pat likimo seses pasisako bigsmile.gif Nu bet kaip testa gali nerodyti jei toks didelis HCG bigsmile.gif uzmust galima testu gamintojus tongue.gif

Zemyna - atsiprasau uz papildoma jaudulio diena, lyg negana tau butu savo tryzniojimu ir streso ax.gif

QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 09 19, 13:19)
I sveikatyte  mirksiukas.gif Tikrai panos tikekit,nepakeiskit savo svajoniu ir stebuklai tikrai vyksta tik reikia ju labai noreti!
Kad jus zinotumet kaip as uz jus visas visada sergu,laikau kumscius ir pergyvenu kartu! Nezinau..mb sako esu per daug jautri ir net grasino kompa imesti kad baigciau cia snargliuotis  lotuliukas.gif

Reginiuk, as tai manau kad gerai kai zmogus jautrus, MB irgi kartais is kantrybes iseina kai eilini kart pamatos kad as SM lotuliukas.gif

Warwara - patikek, mano tik fizinis kunas darbe, daugiau nieko lotuliukas.gif

Tiesa dar bajeris buvo - kai laukiau krauja priduot, ten tokia juoduke lauke ir istisai dainavo kazka gana garsiai - nu jau zinokit kaip siutau doh.gif ir vis galvojau kazin Betute ispirtu jai i uzpakali taip kad uztiltu ar ne lotuliukas.gif nes ji sake kad pyktis ja daznai paima per si nestuma lotuliukas.gif tai va ir as buvau netoli to kad fiziskai susidorociau su ta juoduke lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 19, 10:33)

Tiesa dar bajeris buvo - kai laukiau krauja priduot, ten tokia juoduke lauke ir istisai dainavo kazka gana garsiai - nu jau zinokit kaip siutau  doh.gif  ir vis galvojau kazin Betute ispirtu jai i uzpakali taip kad uztiltu ar ne  lotuliukas.gif  nes ji sake kad pyktis ja daznai paima per si nestuma  lotuliukas.gif  tai va ir as buvau netoli to kad fiziskai susidorociau su ta juoduke  lotuliukas.gif

O tau tokie dalykai dazni ar ypac reti?? Nes man kartais irgi labai pyktis paema,as jau buciau ja uztildzius turbut lotuliukas.gif
Man rodos nestumu kvepia bigsmile.gif

Warwara,o kame esme tada? Juk mes negalim visi galvoti vienodai..Mano esme buvo tokia,po 7ilgu metu nubloskimo ir vel pakilimo niekada nepraradau vilties ir noro kad ir kaip buvo sunku vel grysti i realybe...
Nesiplesiu daugiau nes akivaizdu kad musu nuomones issiskiria 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 09 19, 13:42)
O tau tokie dalykai dazni ar ypac reti?? Nes man kartais irgi labai pyktis paema,as jau buciau ja uztildzius turbut  lotuliukas.gif
Man rodos nestumu kvepia  bigsmile.gif

po 7ilgu metu nubloskimo ir vel pakilimo niekada nepraradau vilties ir noro kad ir kaip buvo sunku vel grysti i realybe...

Siaip as tokia prie flegmu ir ramiu zmoniu, bet siandien ir ta juoduke uzsiutino ir vairuodama kelis vairuotojus iskoliojau ir zenklus rodziau lotuliukas.gif

Tu man pavyzdys ir as laukiu tiek metu wub.gif

Atsakyti
Kaip ta dienele ilgai slenka ax.gif Kur dar ta 5-6 val vakaro...
Atsakyti