Įkraunama...
Įkraunama...

IVF, Stebuklingųjų II namai.

QUOTE(Warwara @ 2011 09 19, 11:05)
Citas, eina sau kaip jaudina!!! O kada laukti rezultato? Nes reikia kaz kaip savo nervu lasteles tolygiai paskirstyti  lotuliukas.gif

Tu nervu lasteliu nedaug beliko tai nelabai nervuojuosi jau biggrin.gif Skambinti as turiu apie 3-4 val tai LT laiku 5-6 val doh.gif Anakart sugadinau pusrycius si kart tikiuosi nesugadinti vakarienes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 09 19, 09:27)
Kamelija2, Tanga! ateina ramiu damu era!!!!  Valio!

Būtinai primink mums tai, kai pradėsim tryznioti biggrin.gif

Mano mmm vis dar nėra. Vyras darbus mėto iš vienos dienos į kitą, nes neaišku, kada mane reikės į Rygą vežti. Jei šįsyk viskas pagal seną grafiką, tai maniškės ryt jau tikrai turėtų parsivilkti. Laukiu Cituko naujienų ir savo mmm.
Atsakyti
Tanga
Manau is dziaugsmo del Cituko tavo mmm ir ateis!!!

Ek, reiskia iki vakaro naujienu nebus. Nu, palauksim! wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 19, 10:09)
Tu nervu lasteliu nedaug beliko tai nelabai nervuojuosi jau  biggrin.gif  Skambinti as turiu apie 3-4 val tai LT laiku 5-6 val  doh.gif  Anakart sugadinau pusrycius si kart tikiuosi nesugadinti vakarienes  biggrin.gif

laikom tvirtai suspaustus kumstukus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aš vat dar įpūsiu vilties biggrin.gif
Man NT nerodė nieko, o HCG tą dieną buvo 37. Iš smalsumo dar kartą dariau NT ir vėl tas prakeiktas I brūkšniukas. Bet nėštumas buvo ir jis baigėsi laimingai su II padaužom, kurioms dabar jau virš 3 metų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 19, 11:09)
Tu nervu lasteliu nedaug beliko tai nelabai nervuojuosi jau  biggrin.gif  Skambinti as turiu apie 3-4 val tai LT laiku 5-6 val  doh.gif  Anakart sugadinau pusrycius si kart tikiuosi nesugadinti vakarienes  biggrin.gif

100 proc. nesugadinsi! Po blastukiu idejimo valkatos jau seniausiai butu parsivilke, jei nieko nebutu uzkibe. Tikiu, kad si karta viskas gerai ir labai laukiu graziu tavo skaiciuku! O kol kas apkabinu ir linkiu ramiai islaukti gerosios zinios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 19, 08:09)

Oi Zuikeli kaip laukiu tavo geru naujienu!!! Nebuvo progos anksciau prisijungt kad palinkeciau sekmes ax.gif Bet tu juk zinai kad as cia ir laukiu kartu su tavim,kumsciai suspausti ant visu galu...Veje kaip laukiu!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tikiu tavo sekme!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2011 09 19, 11:36)
Aš vat dar įpūsiu vilties  biggrin.gif
Man NT nerodė nieko, o HCG tą dieną buvo 37. Iš smalsumo dar kartą dariau NT ir vėl  tas prakeiktas I brūkšniukas. Bet nėštumas buvo ir jis baigėsi laimingai su II padaužom, kurioms dabar jau virš 3 metų  mirksiukas.gif

Oho cia didele viltis, aciu 4u.gif Bet tu gal labai anksti darei? nes man jau buvo techniskai 11dpi po blastukiu.

QUOTE(Iride @ 2011 09 19, 11:52)
100 proc. nesugadinsi! Po blastukiu idejimo valkatos jau seniausiai butu parsivilke, jei nieko nebutu uzkibe. Tikiu, kad si karta viskas gerai ir labai laukiu graziu tavo skaiciuku! O kol kas apkabinu ir linkiu ramiai islaukti gerosios zinios  wub.gif

Nu as irgi taip logiskai bandau mastyti, bet man per pereita karta kazkaip irgi tos mmm neskubejo ateiti, nors tada buvo kibimas, cheminis nestumas tai gal del to g.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 19, 12:01)
Oho cia didele viltis, aciu  4u.gif Bet tu gal labai anksti darei? nes man jau buvo techniskai 11dpi po blastukiu.

Man NT parodė II kai buvo 13-ta ar tai 14-ta diena po, o HCG dariau atrodo 10-ta diena. Pas mane ne blastukės buvo ax.gif
Atsakyti
Cituk labai laukiu ir pergyvenu, kad tik butu tai, ko laukiam!
Labai beprotiskai norisi, kad pagaliau butum laiminga! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 09 19, 08:36)
Cituk labai laukiu ir pergyvenu, kad tik butu tai, ko laukiam!
Labai beprotiskai norisi, kad pagaliau butum laiminga! wub.gif

drinks_cheers.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Dieve mergaites kokios jus geros 4u.gif Sedziu va darbe ir visai ne darbe mano mintys smile.gif

Reginiuk o kai tau spazmai budavo nakti, as tau sona durdavo ar pilvo apacia?
Atsakyti