Įkraunama...
Įkraunama...

IVF, Stebuklingųjų II namai.

Afrodite, smagu skaityti, esi tikra Saunuole! wub.gif 4u.gif

Mergaiciukai, ramios, stebuklingos nakties, kumstukai sugniauzti, maldele pries miega sukalbesiu ir lauksiu, lauksiu labai jusu II. wub.gif 4u.gif

Labos nakties. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 18 rugsėjo 2011 - 21:38
QUOTE(Citas @ 2011 09 17, 20:59)
Mes vienmetes ir visai netoli gimtadieniai , man 34 Gruodi  ax.gif Tai modelio karjera tikrai pamirsti iki vaiko gimimo, sedi ramiai ir varai lauk savo cista, gana pabuvo siltai pasonej ir laikas nesdintis  tongue.gif

Geras. Man irgi 34 gruodį. Būsim pilnai subrendusios mamytės biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 09 18, 10:34)
Penktadieni buvo LV ir gavau palaiminima startui. Taigi pasiemiau vaistukus ir vakare apturejau pirma savo duri... degalineje lotuliukas.gif

Su staru, mergyte!!! Aš, žinok irgi rami kaip belgas. Viską darau automatiškai. patausosiu nervus laukimo savaitėms biggrin.gif
Atsakyti
Cituk ramios tau naktelės ir pačios didžiausios sėkmės ryt. Mano kumštukai stipriai suspausti.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Cituk jungiuosi i tavo palaikymo komanda 4u.gif Kumstukai stipriai stipriai suspausti biggrin.gif

QUOTE(Tanga @ 2011 09 18, 22:39)
Su staru, mergyte!!! Aš, žinok irgi rami kaip belgas. Viską darau automatiškai. patausosiu nervus laukimo savaitėms  biggrin.gif

Tanga aciu 4u.gif Smagu, kad savijauta pas kazka dar panasi i mano. O tai galvojau, kad as cia viena tokia per daug atsiputus blush2.gif Tiesiog save ikalbejau, kad nuo manes cia mazai kas priklauso, tiesiog turiu stengtis daryti tai kas reikia ir maziau nervuotis. ax.gif
Atsakyti
Citai, nu, nuleidai krauja ? bigsmile.gif

Warwara, balius man tiks bile kada irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kamelija2, Tanga! ateina ramiu damu era!!!! Valio!

Beta1
Warwara, balius man tiks bile kada

Sutarta! drinks_cheers.gif
Atsakyti
CITUK, didziausios sekmytes siandiena wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 09 18, 22:57)
Cituk ramios tau naktelės ir pačios didžiausios sėkmės ryt. Mano kumštukai stipriai suspausti.

QUOTE(Warwara @ 2011 09 19, 08:41)

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 09 19, 09:08)
Cituk jungiuosi i tavo palaikymo komanda 4u.gif Kumstukai stipriai stipriai suspausti biggrin.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 09 19, 09:19)
Citai, nu, nuleidai krauja ?  bigsmile.gif

QUOTE(shepuke @ 2011 09 19, 09:32)
CITUK, didziausios sekmytes siandiena  wub.gif

Aciu jums visoms 4u.gif Kaip sakoma LETS FACE THE TRUTH!!! 4u.gif
Nuleidau krauja, jau darbe, bet ketinu anksciau pabegti, nedarysiu klaidos kaip anuos kartus, kai suzinojus blogas zinias dar reikia laikyti asaras darbe ir dirbti doh.gif O jei zinios bus geros tai irgi darbe visai nenoresiu buti smile.gif

Nu ka valkatu nera, zenklas geras. nakti po eilinio karto i tulika atsiguliau ir jau taip suspazmavo pilvo apacia visa kad ojojoj doh.gif taip lyg pradejo nuo vieno sono bet paskui paplito i visa plota. Ir ryte dar paspazmavo tik jau maziau skausmo. jau galvojau chana, parvaro valkatos, bet nieko lyg blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 09 19, 09:27)
Kamelija2, Tanga! ateina ramiu damu era!!!!  Valio!

Warwara pritariu tavo valio mirksiukas.gif Tik reikia tiketis, kad tos ramios damos nenuprotes paciu atsakingiausiu metu, t.y. laukimo metu lotuliukas.gif

Cituk na tikrai turi buti viskas ok. Mes tuo tikim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamelija2: 19 rugsėjo 2011 - 09:23
Cituk, laukiu sulaikiusi kvepavima. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Citas, eina sau kaip jaudina!!! O kada laukti rezultato? Nes reikia kaz kaip savo nervu lasteles tolygiai paskirstyti lotuliukas.gif
Atsakyti