QUOTE(biesas66 @ 2011 09 30, 09:52)
Man karkasinis namas asocijuojas su ekologija,bet jei jy pristampuosi pir ploksciu tai kas is jo gausis? Mutantas.. nesakau kad karkasinuko neimanoma visiskai uzsandarinti,bet kiek tai kainuos pastangu ir sanaudu? man lengviau musrinuka buvo pasistatyti. Nors jei buciau vienaauksti states tai buciau karkasinuka rentes. Bet radau siltus blokelius,kuriuos galima paprastai ir greitai (kas man labai aktualu) sumontuoti.(kitais metais planuoju dviese per 5 savaites pasikelti sienas,perdanga ir stoga.. manau pavyks nes su tais blokeliais ir mano paaprastiu stogu nesunku. Dabar bus siltas namas,o veliau reikalui prispyrus galesiu i PN konvertuoti.
B
B
Nu va ir aiškėja bieso nemeilė karkasui Man ekologija - dzin, o karkasas+PIR gali būti labai efektyvu - lengva konstrukcija, su pigiu šiltalo užpildu ir garantuotu sandarumu bei garo izoliacija
Dėl vienaaukščio - visiškai pritariu, idealu karkasas. Nors ICF irgi liuks, kombinuojant su perdangos liktiniais.
Kad dviese per 5sav pasikelsi - neabejoju, pamatysi kaip sparčiai viskas vyks, daugiau darbo su stalažais nei su sienom ir rezultatas bus
Ką tu ten ruošiesi konvertuoti? Jei langus padoresnius ir stogui nepagailėsi (o panašu kad taip ir bus) tai nieko konvertuoti nereikės. Jau dabar atitinkami sprendimai priimti, jau priimti!
Lauksim naujo superfilmo utube