QUOTE(kaban @ 2011 09 26, 21:37)
Ka reishkia tarnauti namui ar netarnauti? Kokie darbai yra name? Valyti nama reikia. Maista ruosti. tualetini popieriu ir muila keisti. Zole pjauti. Darza kasti. Sviesas jungti. Sunys vedzioti. Su vaikais uzsimineti. Lemputes keisti. Kanalizacijos sifonus valyti. Kazka paremontuoti. Uzuolaidas uzdaryti. Uzuolaidas atidaryti. Filtrus pakeisti ir t.t....
Sviezas oras, fizinis kruvis - kas gali buti geriau?
Jūs ieškote kuom čia dar namie užsiimt, o aš ieškau kas tai gali už mane padaryti: robotai nupjaut žolę ir išvalyti namus, smart house uždaryti ir atidaryti užuolaidas, daržą tegul kasa kaimynas - jis 1000ha turi ir NewHolland gal 500ag, tegu kasa o aš jam sumokėsiu už bulves kad maximai už grašius neatiduotų. Lemputės bus LED beveik amžinos...kodėl nepagyvenus nuosavam viešbutyje?
Krūvis ore? Gal jums į bėgimo klubą užsirašyti? Bėgat, su šuniu - trys viename: tas pašika, jums šviežias oras ir krūvis
O namie galima ant sofkutės laikraštį paskaityt ar TV pažiūrėt. Kam save kankinti tikintis išvaduoti šalį iš gaspromo monopolijos. Jūs tiek tikrai nepriskaldysit, palikite tai profesionalams su technika.
Papildyta:QUOTE(biesas66 @ 2011 09 26, 21:46)
P.S. kaminas PN kaip suprantu yra nedorybe.. Daug kas taip sako..
Senuose namuose kaminui užkraudavo ventiliavimą, jei stovi reguliuojamas rekupas ir neturi KKK tai nafig nužen
Jei vis tik labai nori židinio - teks kaminui paišlaidauti: apšiltinti iš vidaus nors iki R5, padaryti labai sandarų (nesunku) o oro padavimą atskirti nuo patalpų oro.
Čia aš retoriškai, asmeniškai Biesui netaikau