Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno sandėliukas

Dovanoju. Kaunas. Nesiunčiu.
http://www.tevu-darz...pic/dovanoju-10
Atsakyti
Dovanoju maišą nėščiosios rūbų. Kaunas, nesiunčiu.
Atsakyti
QUOTE(Rylinga @ 2012 10 14, 14:55)
Dovanoju maišą nėščiosios rūbų. Kaunas, nesiunčiu.

sveiki-neina jums zinutes issiusti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, mociute turi nemazai moliugu, cukiniju. jei tik yra noro, prasom nuvaziuoti ir pasiimti, nes atejus salnoms viskas deje liks stoveti ir puti. mociute gyvena Zasliu seniunijoje 4u.gif jei kartais noresite atsidekoti, tai geriau praverstu litas kitas, nes sokolado mociute nevalgo. o isvis geriausia butu tik nuosirdus ACIU blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rylinga @ 2012 10 14, 13:55)
Dovanoju maišą nėščiosios rūbų. Kaunas, nesiunčiu.


Nebeturiu
Atsakyti
Sveikos mamos ir tėčiai,

Susikaupė visokių daiktų-daiktelių, būklė - ne stebuklas, bet gal reikia kam?

1. Pradinis kūdikio kraitelis: pora šliaužtinukų, pora siaustinukų, pora smėlinukų, kepuraitės, kojinaitės, tapukai. Surinkau, kai čia pat forume perskaičiau pagalbos šauksmą - esą nieko neturiu, gimdyti laikas - bet kai pasiūliau, pasirodė per prasti rūbeliai. Žodžiu, jei yra kokia išties menkiau pasiturinti mamytė, kuriai ir nefirminiai rūbeliai tiks, ir viena kita dėmė ar skylutė neišgąsdins, tai prašom. Nėr tie daiktai visai sudriskę, savo mažyliui rengčiau, bet tikrai matosi, kad jau ne nauji ir vietomis taisytini. Rinkau šaltesniam sezonui. Dydžiai: 52-62 cm. Nuotraukos nedarysiu.

2. Keli atlikę 62-68 cm rūbeliai. Šliaužtinukai kaip nauji, o marškinėliai ir smėlinukas iš dūšios apkleckuoti. Striukė geros būklės, tik caro-maro laikų.

user posted image

user posted image

3. Labai padėvėti 74 dydžio rūbeliai. Džinsinis kombinezonas būtų geros būklės, bet spaudės apačioje nedailiai taisytos-pertaisytos.

user posted image

user posted image

4. 80 dydžio pora rūbelių. Marškinėliai labai geros būklės, kelnyčių kelius reikėtų lopyti.

user posted image

5. Rožinis kombinezonas, kuris mus pavasarį gelbėjo. Padovanojo mums mama Ryzalape. Dėvėtas nemažai, bet nesuplyšęs. Yra kelios dėmelės, bet tokios - valiklio įveikiamos. Užtrauktukų medžiaga pasitampius - dar laiko, bet jei mėginsite penkiom skarom apmuturiuotą užsegti, tai gali ir išplyšti. Išorės medžiaga nėra atspari vandeniui, tai geriau tiks nevaikščiojantiems vaikučiams. Dydis gamintojo įrašytas - 92 cm, bet mano pipiras nešiojo, kai buvo 80; dabar, kai nešioja 86, tai kaip tik telpa ir baigia išaugti. Žodžiu, griebkit, jei vaikutis dabar yra 80 cm, iki spalio vidurio - žiū - ir bus geras. Klešnes ir rankoves galima palenkti - išvirkščioj pusėj graži taškuota medžiagėlė.

user posted image

6. Du sportinio tipo bliuzonai-megztinukai: 98 ir 116 dydžio, panešioti ir su pora dėmelių. Nefotografuosiu.

7. Šiltos kojinės ir šlepetės, dar likusios iš mamos Juvensis atsargų. Kojinių pėdos ilgis - 12 ir 13 cm. Šlepečių paduko ilgis - 14 cm. Yra atlikusios ir kelios pėdkelnės. Dvejų klešnės ilgis nuo klyno iki kulno - 35 ir 37 cm. Trečių, šiltų, frotinių, bet su skylute, kurią reikėtų užsiūti, klešnės ilgis - 34 cm. Aišku, visi šie daikteliai tempiasi.

user posted image

8. Pora žaisliukų.

user posted image

PS Labai vertinu tokį gražų gestą - kai mamos atneša šokoladą. Net jei primygtinai prašai nieko nenešti smile.gif Bet tiesą sakant, mes dabar taip gyvenam, kad jei labai norite ką atnešti, tai geriau jau litą ar du. Anksčiau prašiau dar ir išaugtų rūbelių, bet mamų kiviukės, vytautesi ir MD mamos saulyra dėka puikiai apsirūpinome žiemai. Trūksta tik poros šiltų vilnonių megztinių, jei turite nereikalingų mirksiukas.gif Ir tikrai nesidrovėkite, jei negalite ar nenorite tempti lauktuvių, gerai?
Atsakyti
Sveikos, netikėtai atradau mamytę, kuriai reikalinga pagalba. Ji turi 7 mėn sūnelį, kuriam reikalingi drabužėliai. Mamytė tikrai neišranki, sakė, kad tinka drabužėliai ir su dėmelėm. Interneto namie ji neturi, o jei kas norėtų padovanoti 7 mėn berniukui drabužėlių, rašykit man į AŽ. Aš tos moters telefono nr. turiu. Moteris gyvena Kaune.
Atsakyti
Sveiki,

Noreciau skubiai atiduoti 3-4m berniukui rubelius, kelis zaisliukus, deliones. Taip pat maisas moterisku rubeliu m/l dydzio. Is viso 3 maisai. Noriu atiduoti viska iskarto, sunkiai besivercianciai seimai. Nesiunciu. Dainavos r. Rasyti AZ nes temos neseku.
Atsakyti
QUOTE(Rylinga @ 2012 10 19, 19:26)
Sveikos, netikėtai atradau mamytę, kuriai reikalinga pagalba. Ji turi 7 mėn sūnelį, kuriam reikalingi drabužėliai. Mamytė tikrai neišranki, sakė, kad tinka drabužėliai ir su dėmelėm.  Interneto namie ji neturi, o jei kas norėtų padovanoti 7 mėn berniukui drabužėlių, rašykit man į AŽ. Aš tos moters telefono nr. turiu. Moteris gyvena Kaune.


Berniukas drabužėlių jau turi wub.gif
Papildyta:
Sunkiai besiverčiančiai, gyvenančiai kaime šeimai reikalinga pagalba. Turi jie 4 metukų berniuką ir 6 metukų mergaitę. Jei kas norite padovanoti vaikučiams drabužėlių. rašykit man į Až. Mes perduosim.
Atsakyti
Sveiki,
ar butu kam reikalingi rubeliai leliukui nuo gimimo iki kazkur 62-68d ? Kaunas, nesiunciu. nera daug,bet vis sis tas. jei reikia prasau man i az 4u.gif
Atsakyti
Dovanojam batukus:
1. 25 dydis
user posted image
2. 24 dydis
user posted image
3. 22 dydis
user posted image
4. 25 dydis
user posted image

Gal dar kokiai šokėjėlei reikia 25 dydžio baltų češkių?
Atsakyti
QUOTE(LauraSim @ 2012 10 24, 10:22)
Sveiki,
ar butu kam reikalingi rubeliai leliukui nuo gimimo iki kazkur 62-68d ? Kaunas, nesiunciu. nera daug,bet vis sis tas. jei reikia prasau man i az  4u.gif

Jau kaip ir sutarta del rubeliu 4u.gif
Atsakyti