Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno sandėliukas

QUOTE(Amri @ 2012 08 28, 10:09)
Kolegė turi neblogą veikiantį kompiuterį. Senesnės laidos, bet buvo pirktas už nemažus pinigus. Gal kam reikia? Galėčiau duoti kontaktus tiesiogiai  smile.gif

Kompiuteris jau pažadėtas vienai šauniai mamytei thumbup.gif
Atsakyti
TIK SUNKIAI BESIVERČIANČIAI ŠEIMAI, DOVANOJU TVARKINGUS RŪBELIUS NĖŠTUKEI . JEI BUS PAKELIUI ATVEŠIU. DYDIS S -L. TEMOS NESEKU, Į AŽ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _PuMa_: 28 rugpjūčio 2012 - 15:36
QUOTE(malojila27 @ 2012 08 23, 11:29)
sveikos mamytes kaune ieskau 5leliuko besilaukenciai jaunai mamytei vezimuko, drabuzeliu, nes jau rugseji gimdys o nieko neturi, isanksto aciu



Įdomiai, čia 5 leliuko? kitoj temoje prašot, savo brolio draugei, kuri slėpė nuo visų nėštumą, lygiai to paties, tai kam ištikrųjų prašot?
Atsakyti
Atiduodu: rudeninis kombinezonas, 88-92 cm rašo, žiemai per plonas bet rudeniui pats tas.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Woozle: 29 rugpjūčio 2012 - 12:25
Sunkiai besivercianciai seimai dovanoju dideli maisa berniukiskų rubu (pasiimti patiems kalnieciuose). Dydis maždaug nuo metų iki 2,5. Yra maikuciu, palaidiniu, treninginiu kelnyciu, dzinsiuku, pedkelniu, kojiniu, kepuriu. Zodziu visko.
Atsakyti
Sunkiai besiverčiantiems dovanoju rudeninį kombinezoniuką (užklojus dekutį tiktų ir žiemai), trejus šliaužtinukus, du bodžiukus trumpom rankovytėm, du ilgom. Visi drabužėliai iki 3 mėnesių. Labiau tinkami berniukui.
Atsakyti
Gal kas turi padovanoti senus "Donaldas ir kiti" arba "Magija" komiksų žurnalus ir knygutes? Mano mažoji labai įnikusi į juos smile.gif
Atsakyti
turiu maisa rubeliu mergytei nuo 1 metuku...prasau rasyti i AZ. aciu
Atsakyti
Laba diena,gal kas kaune galetu padovanoti rubeliu mergytei nuo triju metuku?buciau dekinga..
Atsakyti
QUOTE(Jurqita @ 2012 08 23, 09:40)
Stokojančiai mamytei dovanoju maišą rūbų (šiltą megztinį, porą liemenių, bolero, kelnes, vasarinį sijoną, palaidinukę ant šleikučių, liemenėlę, pora liemenėlių maitinančiai mamai dydis 80d ir 85d, žieminį kombinzoną, pravers išėjus su vaikučiu į lauką). Rūbai nėra nauji, bet geros būklės. Dydis nuo 36 iki 40, 170-176 cm ūgiui.
Taip pat keletą gražių (yra ir rankų darbo) paklotėlių leliukui.
Visos gėrybės randasi Kaune, Dainavos raj.
Reikėtų pasiimti šią savaitę.
Daugiau info per a.ž.


atiduota 4u.gif
Atsakyti
Noreciau padovanot maisa rubeliu tinkanciu 4m berniukui, taip pat keleta moterisku M/L dydzio moterisku rubeliu. Nesiunciu. Dainavos raj. smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos ir tėčiai,

Gal jau ruošiat roges žiemai (ir rudeniui, ir rudeniui)? Mes ėmėm rausti atsargas ir - deja, deja - būsim jau daug ką išaugę. Tai išaugtukus galim geriems vaikams padovanoti.

Rožinis kombinezonas, kuris mus pavasarį gelbėjo. Padovanojo mums mama Ryzalape. Dėvėtas nemažai, bet nesuplyšęs. Yra kelios dėmelės, bet tokios - valiklio įveikiamos. Užtrauktukų medžiaga pasitampius - dar laiko, bet jei mėginsite penkiom skarom apmuturiuotą užsegti, tai gali ir išplyšti. Išorės medžiaga nėra atspari vandeniui, tai geriau tiks nevaikščiojantiems vaikučiams. Dydis gamintojo įrašytas - 92 cm, bet mano pipiras nešiojo, kai buvo 80; dabar, kai nešioja 86, tai kaip tik telpa ir baigia išaugti. Žodžiu, griebkit, jei vaikutis dabar yra 80 cm, iki spalio vidurio - žiū - ir bus geras. Klešnes ir rankoves galima palenkti - išvirkščioj pusėj graži taškuota medžiagėlė.

user posted image
(paspaudę ant paveikslėlio, jį padidinsite)

Puikioji rudeninė striukė. Padovanojo mums mama Vytautesi. Striukė labai daili, kokybiška ir patogi. Vienos rankovės geltona juosta mėlynai padažyta ir neišsiskalbia. Daugiau bėdų nėr. Gamintojo nurodytas dydis - 6-9 mėn., bet dovanojusi mama manė, kad striukė gerokai didesnė. Na, aš visgi manau, kad bent jau mūsų milžiniausko atveju dydis atitinka, sakyčiau, striukė tiks kokį 74 dydį po mėnesio nešiosiančiam šaunuoliui.

user posted image
(paspaudę ant paveikslėlio, jį padidinsite)

Žieminis paltas mamai. Nenunešiotas tamsiai žalias, ilgas ir labai šiltas paltas. Neaptrintas, nebent pamušalo siūlės truputį apsivėlę. Vienintelis trūkumas - sunkokas. Tiktų M dydį nešiojančiai aukštesnei mamai (nuo ~168 cm). Rankogaliai atlenkiami, svarbu, kad liemuo vietoj būtų. Atsiprašau, bet neturėjau kur visu ilgiu ištiesti, tai nuotraukoj matosi ne visas.

user posted image
(paspaudę ant paveikslėlio, jį padidinsite)

Johnson's baby aliejus. Žiemos išsausintai mažylių odelei. Aliejus nenaudotas, tik mėtėsi po namus. Buvo rinkinyje su vaikišku šampūnu, kuris galioja iki 2013-08. Ant paties aliejaus galiojimo laiko nėr.

user posted image

Šiltos kojinės ir šlepetės, dar likusios iš mamos Juvensis atsargų. Kojinių pėdos ilgis - 12 ir 13 cm. Šlepečių paduko ilgis - 14 cm. Yra atlikusios ir kelios pėdkelnės. Dvejų klešnės ilgis nuo klyno iki kulno - 35 ir 37 cm. Trečių, šiltų, frotinių, bet su skylute, kurią reikėtų užsiūti, klešnės ilgis - 34 cm. Aišku, visi šie daikteliai tempiasi.

user posted image

Šaltais tamsiais vakarais reikia turėti su kuo žaisti. Gal kam reikia šių žaisliukų?

user posted image
user posted image
user posted image

PS Mielos mamos, paskutinis išdovanojimas mane truputį nuliūdino. Nežiūrėkime į dovanojimą kaip į sportą. Kai ateina prašmatnios mamos, man nejauku atiduoti tuos gerokai padėvėtus, paprastus rūbelius. Juk ir pačios nusivils, supyks ant manęs.

PPS Labai vertinu tokį gražų gestą - kai mamos atneša šokoladą. Net jei primygtinai prašai nieko nenešti smile.gif Bet tiesą sakant, mes dabar taip gyvenam, kad jei labai norite ką atnešti, tai geriau jau litą ar du smile.gif Arba - dar geriau - nebereikalingus 92 dydžio rūbelius, 22-23 dydžio avalynę. Ir tikrai nesidrovėkite, jei negalite ar nenorite tempti lauktuvių, gerai?
Atsakyti