Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno sandėliukas

QUOTE(dontstop @ 2012 07 14, 08:57)
Paauglei arba lieknai jaunatviškai mamytei dovanoju maišelį rūbelių (38-38 d) ir kosmetikos 4u.gif .

Maišelyje yra:

melsvų tonų medvilninis megztukas
naujas rožinis medvilninis megztukas
rožinė medvilninė palaidinė ilgomis rankovėmis
alyvinė palaidinė 3/4 rankovėmis
marškiniai trumpom rankovėm rožiniai
nauja maikutė trumpom rankovėm rožinė
maikutė trumpom rankovėm balta
naujas klasikinio sukirpimo juodas sijonas iki kelių
siauras juodas diržas

2 nagų lakai Catrice
šešėliai Calvin Klein
nauja apyrankė
juodas akių pieštukas

Jei ką nors domina, prašom tartis per a.ž. Atsiimti galima Dainavos raj, arba prie Saulėtekio, arba prie Dvarčionių keramikos. Atsiprašau, bet į kitus miestus nesiųsiu. Nerezervuoju.

ATIDUOTA
Atsakyti
Rankų nenuleisiu,kol išties bus žinoma,kad tai besilaukiančiai mamai jau nebereikalinga pagalba. Juk daryti kažką gero,nėra sunkiausias darbas,tai juk dalelė jūsų kuria jūs atiduodate kam to tikrai reikia.Dviems narėms jau galima pasakyti dideli AČIŪ! nepabūgo padėjo


Labas visoms čia esančioms,nežinau gerai darau ar ne,bet neiškentėjau ir ryžausi parašyti ir paprašyti padėti vienai besilaukiančiai mamai.Jauna mergina,bet pagal save tikrai protinga,bendraujanti ir kiek teko bendrauti visiškai kitoks asmuo,nei tos etatinės prašytojos.Ši mergina tiesiog viska savo jėgomis daro pati,bet iš kitos pusės matosi,kad vienai labai per sunku.Čia prašau jai paramos tik ne Materialios,ji yra prieš visus prašymus,nes tiesiog kiek pasakojo pati augo kuklioje šeimoje ir žino ką reiškia skurdas ir kaip reikia užsidirbti viska pačiai. Dabar kiek matau jai trūksta visko tiek pačiai tiek jos mažajai gyvybei.Visos žinom kaip šiais laikais sunku ir kaip nelengva išties yra.Gal atsiras neabejingų ir ims ir parašys tai merginai,pasiūlys savo pagalba,nereikalingais daiktais,galbūt atlikusiais vaistukais,rūbeliais,manau viskas jai pravers tai kas mamai reikalinga.Man šios merginos gaila,padėti noriu tikrai ne tik aš,bet manau visos bendrai galime,nes ji pati tikrai nedrįs prašyti,o mes susivienijusios galime.Štai duodu jos duomenys,čia daugiau apie ją ir jos gyvenimą.Tie kurie skaitote pakelkite tema,tos kurios su ja bendraujate ar tiesiog padėjo,parašykite ką jau padėjote.

>> Štai jos profilis.

http://www.manodrabu.../179405-ieva098

Štai jos tema,kurioje jau buvo suprantama,kad bus reikalinga pagalba.

http://www.manodrabu...s-kuri-isgyveni

Mes kiekviena juk esame ar būsime mama,suprantamas tas žodis ir puikiai žinome kaip yra nelengva viska susipirkti,gal turėsit atliekamo ir galėsite tiesiog pasidalinti,manau jai pravers,juk gyvenimas tikrai nelengvas,o tuo labiau,kad juk kažkas turi daugiau nei ji ir gali pasidalinti ir prisidėti. Nežinau,kaip padaryti tema matoma bent vienai dienai,bet tikrai tikiuosi atsiras čia kurios padės.Padės tuo kuo leidžia jūsų galimybės,juk esame tikrai vieningi piliečiai ir tikrai galime pasidalinti,jums bus geras darbas,o jai didelis džiaugsmas ir dėkingumas.Visoms iš karto dėkoju ir kurios iš Vilniaus galbūt važiuos į Kauna su savo transportu,parašykite man,nes noriu perduoti tai ko galbūt nelabai ir siųsti įmanoma.
Atsakyti
dovanoju rūbelius mergaitei nuo pusės metukų. su dėmelėm, tiesiog noriu perleisti mums padovanotus ir dar kie kpanešiotus kasdieniškus rūbelius 4u.gif jie yra nuorodos apačioje, kitaip negaliu įkelti foto blush2.gif http://www.tevu-darz...=6#post-3017723
Atsakyti
dovanoju rūbelius mergaitei nuo 62 dydžio, yra ir didesnių, manoji nešiojo kažkur nuo pusės metukų iki metukų. su dėmelėm, tiesiog noriu perleisti mums padovanotus ir dar kie kpanešiotus kasdieniškus rūbelius jie yra nuorodos apačioje, parašyta, kurie dovanojami... kitaip negaliu įkelti foto http://www.tevu-darz...=6#post-3017723
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inetukas12: 18 liepos 2012 - 19:26
QUOTE(inetukas12 @ 2012 07 18, 20:26)
dovanoju rūbelius mergaitei nuo 62 dydžio, yra ir didesnių, manoji nešiojo kažkur nuo pusės metukų iki metukų. su dėmelėm, tiesiog noriu perleisti mums padovanotus ir dar kie kpanešiotus kasdieniškus rūbelius  jie yra nuorodos apačioje,  parašyta, kurie dovanojami... kitaip negaliu įkelti foto  http://www.tevu-darz...=6#post-3017723

padovanoti smile.gif
Atsakyti
Turiu ir atiduodu už šokoladą smile.gif
1. Šiukšlinis maišas mergaitiškų drabužių iki metų. Yra ir žieminių striukyčių kombinezonukų (mūsų mergaitė gimus vasarą, tai panašiai galima orientuotis dydžius).
2. Šiukšlinis maišas mergaitiškų drabužėlių nuo metų pusantrų iki 3 metų.
3. 2 šiukšliniai maišai mergaitiškų drabužėlių nuo 3, 4 metų iki 5 metų.

Visi drabužėliai nešioti, bet mylėti, tai tikrai galima ir nešioti, o kai kuriais ir pasipuošti.
Yra žieminių drabužių nemažai, taip pat ir maikučių ir t.t.
Reiktų patiems pasiimti iš Aleksoto.
Norėtųsi atiduoti žmonėms, kuriems tikrai reikia 4u.gif
Atsakyti
gal kas gali pagelbeti su moteriškais 36d drabužiais blush2.gif , rugs reikia eiti į universiteta, o ką renktis neįsivaizduoju, viskas ant tiek jau nudeveta blush2.gif gal kas turi atliekamu? dar ieškau taip pat sasuvinių, tašes tinkančios nešioti sasuvinius, neatisakičiau ir nuo kosmetikos, gal kas pagelbes, nesinori rugs,nepatogiai jaustis. unsure.gif
Atsakyti
Dovanoju maišelį įvairių rūbelių mergaitei. Yra visokių dydžių, tiks nuo 3mėn iki 9mėn kai kurie. Kelnytės, bodžiukai, šliaužtukai.... Būklė daugumos gera, bet yra su dėmelėm. Kaunas, Dainava, nesiunčiu.
user posted image

user posted image
Atsakyti
Mamos aš remiu vargingai gyvenančia 6 asmenų šeima.Daug vaikučiu,o mama viena.Taip gyvenimas jau susiklostė,kad ji augina vaikučius viena.Vaikučiai labai nuostabus,draugiški,protingi tik,kad jaučia nepriteklių.Sunku su pinigėliais ir labai stipriai,todėl neišgali supirkti visko ko reikia vaikučiams,berniukas vaikšto su per mažais sportbačiais,nes mamytė tikrai neturi iš ko nupirkti,tiesiog sumažino dabar valstybė pašalpas ir ant labai stipriai,negaunu mamytė net kompensacijos už būstą valdiška,nes vaikas neturi pavardės,o pavarde gauti reikia prikelti tėveli iš toli,toli..Žodžiu ilga istorija,kiek teko klausyti,sunku ir tikrai ten pagalba praverstu.Jau tikrai yra čia padėjusiu mamyčių tai šeimai,bet vis dar ieškau pagalbos,bet vaikučiai auga,turi ir didesnius paauglius berniukus,bet turi ir mažus pabiručius.Tai galbūt jūs turėsite savo vaikų išaugtus drabužėlius,būklė nesvarbi,svarbu būtų galima dėvėti tiems vaikams,jų akutės būna pilnos džiaugsmo,kaip atvežu jiems lauktuvių.Reikia ant 3,5 metų metų rūbeliu,tiek mergaitei tiek berniukui,mergytė truputi jaunesnė už brolį,bus tik 3 metukai.Labai pravers kelnytės,batukai,basutės,viskas kas jums tiesiog nereikalinga,ta mama panaudos savo vaikučiams.Galbūt turėsite batų dėžę dovanojama,ji labai stipriai reikalinga.
Dabar pas ta mamytė didelė bėda atsitikusi,žodžiu kada gavo būstą socialinį sakė,kad viskas sutvarkyta,bet laikas bėgo ir pamatė mama,kad visi elektros laidai dega,kad neįmanoma elektros net jungti,nes laidai pradeda žiežarbuoti,viskas baisiai smirda svilėliais ir užsidegti gali bet kada,bet valdžia nieko nedaro,o mama nupirkti elektros laidu neturi iš ko,nes visko labai daug reikia,niekas nesistengia iš valdžios padėti,turi viska savo lėšomis daryti,nors čia jų klaida,su senais laidais,baisiai senais skyrė soc,būstą.Dabar neturi virtuvėje šviesos,neturi ir vonioje šviesos,tuo neturės ir kambaryje ir visiems į tai nusispjauti,todėl prašau bent šiek tiek padėti ir pagerinti jų gyvenimą rūbeliais ar batukais,o gal daiktais.
Turi paauglius sūnūs 2,dukra paaugle ir 2 mažus pabiručius smile.gif na ir mama prisideda prie jų smile.gif
Atsakyti
Dovanojama naudota vaikiška lovytė. Jau "padrožta" ir pagraužta, bet nagingas vyriškis galėtų susitvarkyti. Defektai matosi nuotraukose (du trūkstami virbai yra). Apačioje stalčius daiktams susidėti.


user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gummy bear: 31 liepos 2012 - 19:33
QUOTE(gummy bear @ 2012 07 31, 20:32)
Dovanojama naudota vaikiška lovytė. Jau "padrožta" ir pagraužta, bet nagingas vyriškis galėtų susitvarkyti. Defektai matosi nuotraukose (du trūkstami virbai yra). Apačioje stalčius daiktams susidėti.
user posted image

user posted image


Pažadėta
Atsakyti
Puma ruzava liemene ir bliuzele 92cm
Kelnes:violetines 3-6men
kremines 68cm
zali bridziukai 1 met
kombinzonas ruzavas 68cm
ruzavi sliauztai be rankoviu 56cm
balti marskinukai 3-6men
ruzava maike su varna apie 1-1,5 metu
sukneles:
balta 0-3men
ruzava 6-9men
balta su geltona 6-9men
balta su blizguciais 0-3men
geleta ruzavas 6-9men
raudona su kaspineliais 68cm
balta ant skeikuciu 1-2 metu
Ruzavi bridzai 4-5metu
princese 2 trusikeliai 104cm
pilkas megstukas 6-9men
raudonas kostiumelis treningelis 86cm
bodis su sijoneliu 3 men
orandzine suknele 80cm

dovanoju mainais i vaikiskas dregnas serveteles,pampersus ar barskucius


http://www.ephoto.lt/myfiles.php

kaunas.sanciai,atvaziuokit ir rinkites
Atsakyti