Įkraunama...
Įkraunama...

RIEŠINĖS III tema

Merginos, labai gražus kraštelis riešinių gaunasi (ne pynutė, o toks vientisas ripsinis kaip ir visas mezginys), kai paskutinę akį išmezgi gerai, veriant virbalą į akį iš kairės į dešinę, o apsukus mezginį pirma akis nukeliama aplink ją apsukant siūlą. Nežinau, ar aiškiai parašiau, tokį kraštelio mezgimo būdą radau senoje mezgimo knygoje.
Atsakyti
QUOTE(Kina @ 2011 10 14, 14:32)
Merginos, labai gražus kraštelis riešinių gaunasi (ne pynutė, o toks vientisas ripsinis kaip ir visas mezginys), kai paskutinę akį išmezgi gerai, veriant virbalą į akį iš kairės į dešinę, o apsukus mezginį pirma akis nukeliama aplink ją apsukant siūlą. Nežinau, ar aiškiai parašiau, tokį kraštelio mezgimo būdą radau senoje mezgimo knygoje.

As butent taip ir darau, graziai gaunasi smile.gif
Atsakyti
sawlute,
labai simpatiskos, man asmeniskai antras variantas thumbup.gif (kur dar tik viena)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juoksana: 14 spalio 2011 - 15:28
QUOTE(Dianule @ 2011 10 14, 11:17)
QUOTE(*Radvileee @ 2011 10 09, 18:50)

Man sitos riesines labai labai wub.gif Gal galima smulkiua, kiek akiu dejot? Ir schemute ? Kokius karoriukus veriat? Kokie siuliukai? Dekui is anksto, gal galite i az. 4u.gif

Smagu, kad patiko 4u.gif Parašiau į AŽ 4u.gif
Atsakyti
O čia mano paprastosios:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai mielos riešinukės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juoksana @ 2011 10 14, 16:27)
sawlute,
labai simpatiskos, man asmeniskai antras variantas thumbup.gif (kur dar tik viena)

Ačiū 4u.gif Bet ką pastebėjau, kad fotikas tikrai gadina realu vaizdą, nes tų kur dvi, tai karoliukai labai gražūs, auksiniai ir žėrintys, o foto aparatas to neparodo smile.gif

Mano kolekcija smile.gif Labai kukli ax.gif smile.gif
http://public.fotki....riesines/#media
Atsakyti
user posted image
Pirmas blynas smile.gif
Atsakyti
Be remu kokios grazios riesines! Gal gali rasteliu pasidalinti? 4u.gif
Atsakyti
be rėmų, gražios riešinės wub.gif
Atsakyti
4u.gif Dėkui.
Mezgiau pagal šią schemą http://vfl.ru/fotos/54271a4351872.html Siūlai Angora, 60 akių. Daugiau viską galima įžiūrėti nuotraukoj smile.gif Jei kas neaišku, paaiškinsiu.
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2011 09 29, 12:52)
Agnex - gražu  thumbup.gif Raštas smulkus gražiai žiūrisi per visą riešinę.

Ulma - taip pat  wub.gif Ar raštelis tik ne iš mano šitų "nudžiautas"  ax.gif  g.gif

sveiki gal galima riesiniu schemute kur "nudziove"viena nare:)

ir siaip klausimuka skur traukti riesiniu rastu?:0
g.gif blush2.gif
Atsakyti