Įkraunama...
Įkraunama...

RIEŠINĖS III tema

QUOTE(aistikas @ 2011 10 11, 16:10)
Reikia numezgus norima akiu skaiciu paskutine aki(kur gaunasi vidury mezginio) ne ismegzti, bet tik apie ja apsukti siula ir apsukus mezgini megzti atgal. Nezinau ar aiskiai parasiau, bet as taip darau ir gaunasi tikrai labai neblogai, jokio tarpelio-skylutes. Mezguosi beveik iki alkuniu, tai butinai turiu platinti viena gala...

puiki ideja. aciu - butinai ismeginsiu 4u.gif
Atsakyti
Turiu ir aš ką parodyt į šitoj temoj. Iš pradžių gan abejingai žiūrėjusi į jas ir manydama kad man nereikia jų...visgi pagaminau. Pirmosios. Dukrytei smile.gif
Bet ne paskutinės...Nes jau reikia ir man biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
*Capri* Labai šaunios riešinės wub.gif wub.gif wub.gif ir pateikimas super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alacka33 @ 2011 10 12, 14:11)
*Capri*  Labai šaunios  riešinės  wub.gif  wub.gif  wub.gif  ir pateikimas super 4u.gif

drinks_cheers.gif SKANIOS TOKIOS wub.gif
Atsakyti
Ačiū smile.gif
Atsakyti
Sakykit, o Jums karoliukai siulo nedazo? Visada mezgiau is juodu siulu riesines, tai viskas buvo gerai, o vakar gavau uzsakyma is baltu siulu, ir kol susiveriau karoliukus sulas eme ir nusidaze karoliuku spalva(biseris tai cekiskas). Tai mastau kas liktu kol numegzsciau riesines... ar paskui issiplautu ir isplovus ar nenusidazytu visos riesines?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BUCI: 13 spalio 2011 - 12:15
QUOTE(BUCI @ 2011 10 13, 13:14)
Sakykit, o Jums karoliukai siulo nedazo? Visada mezgiau is juodu siulu riesines, tai viskas buvo gerai, o vakar gavau uzsakyma is baltu siulu, ir kol susiveriau karoliukus sulas eme ir nusidaze karoliuku spalva(biseris tai cekiskas). Tai mastau kas liktu kol numegzsciau riesines... ar paskui issiplautu ir isplovus ar nenusidazytu visos riesines?

Baltas esu mezgusi tik su baltais karoliukais.
Dauguma juodos.

Esu susidūrus, kad skalbiant išsilplauna karoliukų spalva.
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2011 10 13, 13:23)
Baltas esu mezgusi tik su baltais karoliukais.
Dauguma juodos.

Esu susidūrus, kad skalbiant išsilplauna karoliukų spalva.

o kokia kitu patirtis? nes manes irgi laukia baltu riesiniu mezgimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vimbras: 13 spalio 2011 - 19:46
*Capri*, labai gražios riešinės thumbup.gif ir spalva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vimbras @ 2011 10 13, 20:45)
o kokia kitu patirtis? nes manes irgi laukia baltu riesiniu mezgimas

esu mezgusi baltas riesines su melynais karoliukais. su kinietiskais, paprastais be blizguciu. tai nei mezgant, nei rankom skalbiant nedaze. matyt nuo karoliuku priklauso. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2011 10 09, 18:50)

Man sitos riesines labai labai wub.gif Gal galima smulkiua, kiek akiu dejot? Ir schemute ? Kokius karoriukus veriat? Kokie siuliukai? Dekui is anksto, gal galite i az. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos riesiniu myletojos, as irgi jungiuosi i jusu kluba, visus metus stebejau, o stebedama mezgiau, kol isdrysau parasyti. Jus cia visos nerealios riesiniu mezgejos, o as tik tokia megeja labiau smile.gif ax.gif Parodysiu paskutines savo megztas, ruosiuosi kaledom smile.gif Lauksiu jusu nuomones 4u.gif
user posted image

Sita viena, nes antra tik ka pabaigiau smile.gif
user posted image
Atsakyti