Įkraunama...
Įkraunama...

RIEŠINĖS III tema

QUOTE(aaagnex @ 2011 10 05, 09:15)
Saulėlydi - labai gražios riešinės wub.gif Su kaukolytėm ir pas mane eilėj stovi, bet trupučiuką vėliau biggrin.gif Kitaip sakant ne pirmos net ir riešinių eilėj cool.gif

AČIŪ 4u.gif

Ir tavo vaikiškai žavingos 4u.gif 4u.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2011 10 05, 10:37)
Ir tavo vaikiškai žavingos  4u.gif  4u.gif  wub.gif  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
aaagnex, gražios riešinės wub.gif
Atsakyti
Sveikos darbštuolės smile.gif
Prisižiūrėjau čia visokių grožių ir pati užsimaniau riešinių.. raštelį jau radau, lieka siūlai ir karoliukai.. Bet tai sakant, klausimų nebuvo, kol tik varčiau jūsų temą.. ax.gif
Man kilo tokie, jei nesunku, atsakykit:
karoliukai įmezgami tik pasirinkus vieną pusę, t.y. iš abiejų (gerosios ir blogosios) pusių jie neįmezgami į raštą? teisingai supratau? unsure.gif
Ir dabar paišiausi ant popieriaus raštą ir galvoju, ar visas raštas mezgamas aplink visą ranką? t.y. nuo siūlės iki siūlės?
Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 03, 08:48)
Mano akys būtų nustėrę nes moterytės prašo TIK 50Lt už porą ax.gif Todėl, kad vieną riešinę aš numezgu per 5 valandas. Riešinės yra 2. Tai jau 10 valandų. O karoliukų jeigu daug - dar mažiausiai valandą užtrunku, kol suveriu cool.gif  - viso 11valandų vienai porai ax.gif Skaičiuokim po 5Lt už valandą - 55Lt, o dar 5Lt už siūlus ir karoliukus - jau 60Lt mirksiukas.gif Tai čia jau minimaliai tiek išeina rolleyes.gif O jei dsar visokie mokesčiai ir pan rolleyes.gif

blink.gif WAU, per 5 val. viena riešinė? Tai bent sparuoliški tempai mastau.gif 4u.gif Ar jūs čia tas mažas vaikiškas?
Aš mezgu iš 55 akių pločio (čia jau tos iš ilgesnių gaunasi), tai dviems sugaištu savaitę, kaip nieko. Norėčiau tokio tempo pagaut, oi norėčiau.
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2011 10 07, 14:32)
blink.gif  WAU, per 5 val. viena riešinė? Tai bent sparuoliški tempai  mastau.gif  4u.gif  Ar jūs čia tas mažas vaikiškas?
Aš mezgu iš 55 akių pločio (čia jau tos iš ilgesnių gaunasi), tai dviems sugaištu savaitę, kaip nieko. Norėčiau tokio tempo pagaut, oi norėčiau.

vaikiškas iš 35 akių mirksiukas.gif Bet eilių, tai jose tiek pat ax.gif Bet neskaitant to per dieną daugiau kaip vienos riešinės aš nenumezgu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuliuks @ 2011 10 07, 13:49)
Man kilo tokie, jei nesunku, atsakykit:
1. karoliukai įmezgami tik pasirinkus vieną pusę, t.y. iš abiejų (gerosios ir blogosios) pusių jie neįmezgami į raštą? teisingai supratau? unsure.gif
2. Ir dabar paišiausi ant popieriaus raštą ir galvoju, ar visas raštas mezgamas aplink visą ranką? t.y. nuo siūlės iki siūlės?
Ačiū smile.gif

1. Taip, karoliukai įmezgami tik iš vienos pusės.
2. Raštą renkatės jūs. Galit megzt nuo siūlės iki siūlės (tradicinėms) ar kaip tik norit (netradicinėms).

O čia mono naujausias darbukas.

user posted image
Papildyta:
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 07, 14:39)
vaikiškas iš 35 akių mirksiukas.gif Bet eilių, tai jose tiek pat ax.gif Bet neskaitant to per dieną daugiau kaip vienos riešinės aš nenumezgu doh.gif

Na, 35 akys, vadinasi trumpesnė eilė. Vadinasi, greičiau eina.
Bet jau ir tai gerai. Man savaitės reik (paskaičiuoju darbo valandomis, negaliu ištisai sėdėt prie rankdarbių) - gi ir be jų namie darbų yra. O aš dar ir į darbą einu. Tai vis dažniau pagalvoju, kad ir man kaip tam pijokui: "Jei darbas trukdo gert, reik mesti darbą" O man darbas rankdarbiauti trukdo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 07 spalio 2011 - 13:46
Oj, kaip gražu, pašnekute !!
Ačiū už atsakymus..

Na, man dar kilo vienas klausimas.. kiek maždaug eilių numezgama.. Na, kaip ir suvokiu, kad nuo rankos pločio viskas priklauso.. o be tačiau, tarkim pašnekutės riešinių raštą/ rombus užbaigt prie siūlės... niu, dar nesupratau kaip čia jos nesusiaurint arba nepadaryt per daug plačios g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuliuks @ 2011 10 07, 23:16)
Na, man dar kilo vienas klausimas.. kiek maždaug eilių numezgama..

Standartiškai mezgama 60 eilių rašto. Arba kitaip skaičiuojant 120 eilių. Eilių skaičius kartais trupučiuką pasikoreguoja pagal raštą arba pagal rankos plotį ax.gif

Pašnekute - labai gražios riešinės wub.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras

Niekad kažkaip taip neskaičiavau, kiek tų eilių reik. Ėmiau smulkesnius raštelius, tai nesunku ir sustot laiku. Bet nubėgau suskaičiuoti - tikrai, su pradžios ir pabaigos eilėmis susiuvimui gaunasi 120 eilių bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos smile.gif

Jau nekantrauju pradėt savo darbelį smile.gif Kai padarysiu, būtinai pasirodysiu wink.gif

Atsakyti
Pašnekute, įdomios riešinės thumbup.gif
Pasirodau su ką tik susiūtomis riešinėmis ax.gif siūliukas juodos spalvos, karoliukai grafito spalvos:
user posted image
user posted image
Atsakyti