Įkraunama...
Įkraunama...

RIEŠINĖS III tema

QUOTE(saulėlydis* @ 2011 10 03, 07:19)

O čia mano drambliukai  mirksiukas.gif

wub.gif grazuma thumbup.gif
o kodel tu drambliukus taip apverstus mezgei?nes jei rankovyte maziau atsitraukusi,tai tik 4 pagaliukai kyšos biggrin.gif as kazkodel viska mezgu apverstai riesinems g.gif na kiekviena savaip cool.gif

QUOTE(superpiene @ 2011 10 03, 07:34)
Vakar buvau,, EXPO AUKSTAITIJA''2011 parodos mugeje,tai net nustero akys,kai pamaciau,jog uz riesines moterytes praso net 50lt.

tik blink.gif doh.gif na aisku kokybe kokybei nelygi,bet jei jos graziai is kokybisku medziagu pagamintos,tai pigiau negu 100 lt tikrai neparduociau schmoll.gif per daug ten darbelio kruvinais pirstais megzti.atrodo mazas mezginukas,bet darbelio sočiai...
Atsakyti
QUOTE(superpiene @ 2011 10 03, 08:34)
Vakar buvau,, EXPO AUKSTAITIJA''2011 parodos mugeje,tai net nustero akys,kai pamaciau,jog uz riesines moterytes praso net 50lt.

Mano akys būtų nustėrę nes moterytės prašo TIK 50Lt už porą ax.gif Todėl, kad vieną riešinę aš numezgu per 5 valandas. Riešinės yra 2. Tai jau 10 valandų. O karoliukų jeigu daug - dar mažiausiai valandą užtrunku, kol suveriu cool.gif - viso 11valandų vienai porai ax.gif Skaičiuokim po 5Lt už valandą - 55Lt, o dar 5Lt už siūlus ir karoliukus - jau 60Lt mirksiukas.gif Tai čia jau minimaliai tiek išeina rolleyes.gif O jei dsar visokie mokesčiai ir pan rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 03 spalio 2011 - 07:49
QUOTE(superpiene @ 2011 10 03, 08:34)

TIK 50Lt. Čia minimali kaina sakyčiau. Buvo šventė ir pas mus. Vienoj vietoj riešinių teturėjo po 40lt, bet tokios prastos, kad ir už 10 neimčiau doh.gif

Pritariu kolegėm mezgėjom. Riešinė toks aksesuaras, kuris turi savo vertę 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Olaiva @ 2011 10 03, 08:45)
o kodel tu drambliukus taip apverstus mezgei?nes jei rankovyte maziau atsitraukusi,tai tik 4 pagaliukai kyšos biggrin.gif as kazkodel viska mezgu apverstai riesinems g.gif na kiekviena savaip cool.gif

AČIŪ 4u.gif

Kažkaip tik dabar susimąsčiau apie apverstą piešinį. Net minčių nekilo g.gif Bet tada visi kiti matys dramblius aukštyn kojom. Na, atiduosiu šiandien užsakovei, paklausiu jos nuomonės.
Papildyta:
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 03, 08:22)
Saulėlydi - kokie drambliai wub.gif  wub.gif

Sakai? Nu nuotraukoje tai jie kažkokie kreivi šleivi. Natūroj dailesni. Dėkui
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2011 10 03, 09:04)
Sakai? Nu nuotraukoje tai jie kažkokie kreivi šleivi. Natūroj dailesni. Dėkui

Nuotrauka labai karoliukus iškraipo (tai atrodo skirtingo dydžio, tai sulieja į vieną, jei smulkesni karoliukai doh.gif - tą jau įsitikinau savo kailiu doh.gif Bet šiaip labai graži mintis ir rezultatas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 03 spalio 2011 - 08:11
QUOTE(Olaiva @ 2011 10 03, 08:45)

Ale tu teisi. Klientė paėmė ir apsimovė antraip unsure.gif
g.gif Kitą kartą reiks ir tokį klausimą paderint. Dabar riešines su kaukolėm mezhu. Kažin ar čia neiškils ta pati problema g.gif
Atsakyti
Įkeliu savo ką tik baigtų riešinių foto, juodos su tamsiai pilkais karoliukais, tik nemoku gražiai nufotografuoti doh.gif
user posted image
Atsakyti
Labai grazu merginos wub.gif labai
susigundysiu ir as numegzti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(superpiene @ 2011 10 03, 07:34)

Kaip visada nieks nevertina kiek darbo. doh.gif
Taciau vienoje parodoje maciau tautodailininkes rodomas riesines,tai man visgi pasirode didokos kainos. Didziausia kaina buvo 380lt,pigiausios 150lt. Darbo daug,bet man vistiek gaila butu 380 moket uz riesines blush2.gif 4u.gif Tai laabai dideli pinigai.
Visu riesines labai grazios 4u.gif
O tos su drambliukais tai superines wub.gif
Atsakyti
Per daug pasirode man 50lt.todel,kad pati mezgu nuo vaikystes ir niekada nepardavineju savo darbu,kazkaip man smagiau nesugebanciai draugei padovanoti nei parduoti,Kadangi pati sugebu nusimegsti tokius visokius darbelius,nes tai mano hobis ir vaistai nuo nervu ir nuovargio.Todel 50lt,man pasirode brangoka.Atleiskit jei ka supygdziau tokia savo nuomone.Tiesiog as neperku tokiu daiktu,ka galiu pati pasidaryti,ir nevertinu pinigine israiska,tiesiog galbut daugiau dziaugsmu.
Atsakyti
Kaukoliukai
Karoliukai stambesni, kad būtų grubiau ir berniukiška

user posted image
user posted image

Ant rankų, patemptos atrodo geriau. Visada nervina riešinių paveikslavimas doh.gif
Atsakyti
Saulėlydi - labai gražios riešinės wub.gif Su kaukolytėm ir pas mane eilėj stovi, bet trupučiuką vėliau biggrin.gif Kitaip sakant ne pirmos net ir riešinių eilėj cool.gif
Atsakyti
Pasirodau ir aš cool.gif

Mažos riešinytės 2m panelei rolleyes.gif

user posted image

ir pasimatavom cool.gif
user posted image

Atsakyti