Įkraunama...
Įkraunama...

RIEŠINĖS III tema

QUOTE(siaudukes @ 2012 01 05, 12:42)
nu gutermano karoliukai thumbup.gif visiškai kitas vaizdas su jais cool.gif tik schema išsirinkau,tai  doh.gif daug karolių ir vaizdas ryškėja iš toliau žiūrint.tai kaip ant rankos atrodys,net neįsivaizduoju unsure.gif

Kokio Nr Guterman karoliukus mezgate? g.gif Man patinka megzti riesines is Baltikos siulu,tai kokiu geriau pirkti,Nr 11 ar kitus? g.gif Ir is kur perkate(intern.parduotuve)? smile.gif
Atsakyti
lapiulas ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2012 01 08, 00:39)
Kokio Nr Guterman karoliukus mezgate? g.gif Man patinka megzti riesines is Baltikos siulu,tai kokiu geriau pirkti,Nr 11 ar kitus? g.gif Ir is kur perkate(intern.parduotuve)? smile.gif

Cia yra karoliuku http://www.remigijus...ath=827_672_678
Atsakyti
Kiek daug grazuoliu riesinukiu su karoliukais wub.gif reikia ir man susiimti ir kokias pabandyti..

Atnešu parodyti paprastutes juodas riešines su pynute, tik deja fotografuojamos nelabai pasidave ax.gif
user posted image
Atsakyti
Labas riešiniautojos mirksiukas.gif

po neilgos pertraukėlės, vėl grįžtu ax.gif

user posted image

Atsakyti
dailu 4u.gif
QUOTE(rimusia @ 2012 01 08, 00:39)

mezgu pačiais smulkiausiais iš sidabro namų,atsiuntė per keturias dienas
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2012 01 09, 11:35)
dailu 4u.gif

mezgu pačiais smulkiausiais iš sidabro namų,atsiuntė per keturias dienas

drinks_cheers.gif Paskutinės riešinės iš tų.

Maža dėžutė apie 1200 karoliukų. Kaip tik vienai porai
Atsakyti
saulėlydis, labai gražu. tikrai tiek susinaudoja karoliukų? atrodo tiek nedaug, ale reiks suskaičiuoti kiek suvėriau, nes vėriau tai jaučiu amžinybę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2012 01 09, 12:03)
saulėlydis, labai gražu. tikrai tiek susinaudoja karoliukų? atrodo tiek nedaug, ale reiks suskaičiuoti kiek suvėriau, nes vėriau tai jaučiu amžinybę biggrin.gif

Tikrai.
Pirma MB suvėrė, sukaičiavo, o paskui raštą pritaikiau 594 karoliukam wink.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2012 01 09, 11:07)
Tikrai.
Pirma MB suvėrė, sukaičiavo, o paskui raštą pritaikiau 594 karoliukam wink.gif

geras. kai mezgiau, atrodė kad sunaudojau kokius 200 smile.gif
Atsakyti
user posted image
pagaliau baigiau rolleyes.gif
Atsakyti
siaudukes labai dailios wub.gif thumbup.gif