Įkraunama...
Įkraunama...

RIEŠINĖS III tema

QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2012 01 03, 10:44)
aciu labai, kad paaiskinote, meginsiu megzti ir parasysiu kaip sekesi 4u.gif

Tikrai nesunku, bandykite 4u.gif Man pirmą kartą irgi buvo toks klausimas iškilęs, bet buvau tiesiog pamiršus, kad reikia tik kas antroj eilutėj karoliukus megzti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2012 01 03, 17:24)
Tikrai nesunku, bandykite  4u.gif  Man pirmą kartą irgi buvo toks klausimas iškilęs, bet buvau tiesiog pamiršus, kad reikia tik kas antroj eilutėj karoliukus megzti  rolleyes.gif

nu ir isejo, truputi pamezgiau vakar gavosi, kai pabaigsiu parodysiu ax.gif
Atsakyti
o kiek jus dedate akiu vidutiniai rankai?
as dejau 44 bet man atrodo platoka, isardziau blush2.gif siulas toks tystantis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2012 01 04, 11:27)
o kiek jus dedate akiu vidutiniai rankai?
as dejau 44 bet man atrodo platoka, isardziau blush2.gif siulas toks tystantis. g.gif

50 smile.gif juk mezgasi šonu, tai tos 50 akių gaunasi aukštis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žemuogienė: 04 sausio 2012 - 12:15
as 44 dejau pagal rasta, bet isardziau tai darysiu 50 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2012 01 04, 12:54)

tai galit ir 44 daryti, o galit ir 50, juk tos papildomos 6 akys netrukdys. bet čia gal labiau patyrusios patars smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2012 01 04, 13:54)

akiu dedama tiek, kiek norisi riesines ilgio. jei sunku isivaizduoti kiek gausis, verta uzsideti pvz. 10 arba 20 akiu, tada truputi pamegzti ir pamatuoti kiek cm tai sudaro. o tada zinant kiek cm noresis riesiniu ilgio, atitinkamai uzsideti akiu.
44 akiu gali pilnai uztekti. turejau pageidaujanciu neilgu riesiniu, tokiu atveju uztekdavo ir 35 akiu. arba vaikiskoms rankytems - 30-35 akys yra pakankamas ilgis.
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkele @ 2012 01 04, 14:11)
akiu dedama tiek, kiek norisi riesines ilgio. jei sunku isivaizduoti kiek gausis, verta uzsideti pvz. 10 arba 20 akiu, tada truputi pamegzti ir pamatuoti kiek cm tai sudaro. o tada zinant kiek cm noresis riesiniu ilgio, atitinkamai uzsideti akiu.
44 akiu gali pilnai uztekti. turejau pageidaujanciu neilgu riesiniu, tokiu atveju uztekdavo ir 35 akiu. arba vaikiskoms rankytems - 30-35 akys yra pakankamas ilgis.

aciu uz atsakyma issamu 4u.gif o is kur gaunate riesiniu shemas? pacios susikuriate? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2012 01 04, 15:31)
aciu uz atsakyma issamu 4u.gif o is kur gaunate riesiniu shemas? pacios susikuriate? ax.gif

ivairiai buna - dali sukuriu pati, dali imu is knygos apie riesines, kartais jas perdarau, adaptuoju. jei randu internete patinkancias riesines - susibraiziau i schemele. manau buna ivairiu variantu wink.gif
Atsakyti
nu gutermano karoliukai thumbup.gif visiškai kitas vaizdas su jais cool.gif tik schema išsirinkau,tai doh.gif daug karolių ir vaizdas ryškėja iš toliau žiūrint.tai kaip ant rankos atrodys,net neįsivaizduoju unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaudukes: 05 sausio 2012 - 11:43
Sveikutės, riešines mezgu jau senokai 4u.gif visų darbų jau nebeparodysiu tai bent keletą įdėsiu 4u.gif ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tomutia @ 2012 01 07, 13:54)
Sveikutės, riešines mezgu jau senokai  4u.gif  visų darbų jau nebeparodysiu tai bent keletą įdėsiu  4u.gif  ax.gif
[user posted image

Labai gražu smile.gif
Atsakyti