Įkraunama...
Įkraunama...

RIEŠINĖS III tema

QUOTE(vaida321 @ 2012 01 01, 12:37)
mano darbukai smile.gif
user posted image

Labai grazu thumbup.gif Gal siu rastuka turi ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2012 01 01, 13:58)
Labai grazu  thumbup.gif  Gal siu rastuka turi ?  blush2.gif

ji radau sioj temos (kazkuri mergaite buvo idejusi psl su daug ivairiu schemuciu), ji pasitobulinau pagal save, bet kompiuterinio varianto neturiu
Atsakyti
merginos padėkit! pradėjau megzti riešines, bet man neaišku ar skaičiuojasi akis išmegzta po karoliuko ar ne, ten kur turi būti akys be karoliukų.man kažkaip nesigauna raštas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drakosha: 03 sausio 2012 - 08:23
QUOTE(drakosha @ 2012 01 03, 09:10)
Merginos padėkit! Pradėjau megzti riešines, bet man neaišku ar skaičiuojasi akis išmegzta po karoliuko ar ne.

Ne mirksiukas.gif Ji skaičiuojasi kaip karoliuko akis.
Atsakyti
tai jeigu shemoje karoliukas ir trys akys be karoliukų, tai megzti keturias?
Atsakyti
sveikos merginos, noriu nusimegzti ir as riesines, tik numezgus 2 eiles vienoje eileje karoliukai lieka vienoje puseje, kitoje eileje - kitoje puseje karoliukai. ka darau ne taip?
Atsakyti
tai ir megzti akį su karoliuku ir poto tris tuščias mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2012 01 03, 08:29)
sveikos merginos, noriu nusimegzti ir as riesines, tik numezgus 2 eiles vienoje eileje karoliukai lieka vienoje puseje, kitoje eileje - kitoje puseje karoliukai. ka darau ne taip?

kai mezgi ripsu, t.y. abi puses gerosiomis akimis, kas antra eilė mezgasi be karoliukų, karoliuką primezginėji tada kai laikant mezginį karoliukai yra nuo tavęs, o ne į tave.
Atsakyti
QUOTE(Lidė @ 2012 01 03, 08:36)
tai ir megzti akį su karoliuku ir poto tris tuščias  mirksiukas.gif
Papildyta:

kai mezgi ripsu, t.y. abi puses gerosiomis akimis, kas antra eilė mezgasi be karoliukų, karoliuką primezginėji tada kai laikant mezginį karoliukai yra nuo tavęs, o ne į tave.

aciu uz toki greita atsakyma ax.gif taip mezgu ripsu, bet mezgiau i kiekviena eile karoliukus, dabar pameginsiu kas antra, bet raste parodyta kad kiekviena eile mezgama su karoliukais. g.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2012 01 03, 10:30)
aciu uz toki greita atsakyma ax.gif taip mezgu ripsu, bet mezgiau i kiekviena eile karoliukus, dabar pameginsiu kas antra, bet raste parodyta kad kiekviena eile mezgama su karoliukais. g.gif

Taip ir turi būti, tų kas antrų eilių (be karoliukų) skaičiuoti nereikia, jos tik pagalbinės, kad karoliukai būtų vienoje pusėje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2012 01 03, 09:36)
Taip ir turi būti, tų kas antrų eilių (be karoliukų) skaičiuoti nereikia, jos tik pagalbinės, kad karoliukai būtų vienoje pusėje  4u.gif

aciu labai, kad paaiskinote, meginsiu megzti ir parasysiu kaip sekesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosha @ 2012 01 03, 09:25)
tai jeigu shemoje karoliukas ir trys akys be karoliukų, tai megzti keturias?

TAIP
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2011 12 27, 12:58)
kolkas neisivaiduoju, kaip jus taip graziai nufotkinat riesines.  Man tai kazkokia misija neimanoma . Bet pasirodysiu  ax.gif
user posted image

gražiai perskaičiau ant nuotraukos-mėgėja asta. kitoj nuotraukoj žiūriu mezgėja asta....
o šiaip tikrai labai dailios ir kruopščiai atliktos riešinės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NoriuGyventi: 03 sausio 2012 - 13:38