Labai dailu
VaidaDim Vauuu super riesines.Labai man patiko.
QUOTE(VaidaDim @ 2011 12 29, 18:50)
Ateinu pasirodyti su savo naujausiomis:
Classic record by B.B.B siūliukai (100% Merinos Extrafine), Preciosa 9/0 karoliukai, riešo apimtis iki 16 cm, plaštakos apimtis iki 19 cm.
Classic record by B.B.B siūliukai (100% Merinos Extrafine), Preciosa 9/0 karoliukai, riešo apimtis iki 16 cm, plaštakos apimtis iki 19 cm.
nuostabios
nusivyliau avangardo siulais-pūkuojasi ir veliasi
įdomu ir baltika taip nešiosis
VaidaDim, labai grazu ir man nematyta
VaidaDim, nuostabios ir originalios riešinės
Ačiū visoms už gausias pagyras, džiugu jas girdėt Gaila tik, kad turiu prisipažinti, jog idėja ne mano, nugvelbta interneto platybėse
O aš tris kamuoliukus dar turiu Avangardės neišmėgintus Iki šiol Grignaso flavia naudojau, tai galiu pasakyti, kad irgi nekokie, užteko riešines vieną kartą užsimauti ir jau truputį apsivėlė, lyg ir išsitempė... Paskutiniosios su B.B.B megztos, jų dar nenešiojau, bet siūliukas skiriasi, gerokai gražiau atrodo, mažiau pūkuotas... O dėl Avangardės siūliukų - jau kol persukau į kamuoliuką, jie pūkuoti pasidarė Norėčiau megzti riešines iš kokybiškų siūliukų, bet kol kas tokių neatrandu
QUOTE(siaudukes @ 2011 12 29, 18:50)
nuostabios
O aš tris kamuoliukus dar turiu Avangardės neišmėgintus Iki šiol Grignaso flavia naudojau, tai galiu pasakyti, kad irgi nekokie, užteko riešines vieną kartą užsimauti ir jau truputį apsivėlė, lyg ir išsitempė... Paskutiniosios su B.B.B megztos, jų dar nenešiojau, bet siūliukas skiriasi, gerokai gražiau atrodo, mažiau pūkuotas... O dėl Avangardės siūliukų - jau kol persukau į kamuoliuką, jie pūkuoti pasidarė Norėčiau megzti riešines iš kokybiškų siūliukų, bet kol kas tokių neatrandu
As mezgu is ROMA siulu, tikrai nesipukuoja
Ech.. atsisedau verti preciosa karoliukus 10num, o net adatos is viso komplekto nepritaikiau.. ne pro viena karoliukas netelpa Badziau su zilka, tada be sansu i siula prakist.. kaip jus tai darot su tokiais mazais? mano siulai 50gr ant 250m
QUOTE(Sissta @ 2011 12 30, 21:40)
Ech.. atsisedau verti preciosa karoliukus 10num, o net adatos is viso komplekto nepritaikiau.. ne pro viena karoliukas netelpa Badziau su zilka, tada be sansu i siula prakist.. kaip jus tai darot su tokiais mazais? mano siulai 50gr ant 250m
As karoliukus suveriau be adatu ir zilku... Paimk kokiu kliju mmento , siulo galiuka sutepk tais klijais , ir tepant pabraukyk kol siulas sukietes , pati galiuka siulo nukirpk kokiu 2mm , kad butu astresnis ,neisiserpetojes nereiks jokiu adatu...
Kitas klausimas , kaip megzti kad karliukai nesivartytu, man gaunasi puse geroj pusej puse blogoj. Atrod prilaikau sutraukiu aki , ne , vistiek jie issivaiksto ?
Kitas klausimas , kaip megzti kad karliukai nesivartytu, man gaunasi puse geroj pusej puse blogoj. Atrod prilaikau sutraukiu aki , ne , vistiek jie issivaiksto ?
[/quote]
Karoliukai lenda i kita puse, kai per laisvas mezgimas.
Oi, labai acu uz toki patarima suveriau didesnius karoliukus kuriuos turejau, kad pasibandyt ir man irgi jie "kietai" nestovejo.. kol neatkreipiau demesi i tai, kad reikia tiesiog pristumti aki prie desiniojo virbalo ( 1psl. parodyta) karoliukas tada lieka "blogojoi pusei" , visa piesini gal sunkiau deliot, bet uztat gerai atrodo:)