Įkraunama...
Įkraunama...

RIEŠINĖS III tema

QUOTE(Red&Red @ 2011 12 21, 14:48)
Nu šakės, su tokiais gražiais rožiniais siūlais mezgu dovaną riešinių su karoliukais pagrindu, ir jau antrą kartą mazgas  doh.gif  verysad.gif Pirmą kartą iš naujo pradėjau megzti, dabar jau nežinau, gal nukirpti reikia :? ką jūs darot, kai atsiranda mazgeliai? ar čia pas mane vieną pasitaikė nekokybiški siūlai?  doh.gif  unsure.gif

smile.gif prieš verdama karoliukus, siūlą iš matkiuko atsivyniok į kamuoliuką... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2011 12 21, 14:48)
Nu šakės, su tokiais gražiais rožiniais siūlais mezgu dovaną riešinių su karoliukais pagrindu, ir jau antrą kartą mazgas  doh.gif  verysad.gif Pirmą kartą iš naujo pradėjau megzti, dabar jau nežinau, gal nukirpti reikia :? ką jūs darot, kai atsiranda mazgeliai? ar čia pas mane vieną pasitaikė nekokybiški siūlai?  doh.gif  unsure.gif

o tie grazus roziniai siulai turi pavadinima? kad zinotume,kurie nekokybiski...
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2011 12 21, 18:03)
o tie grazus roziniai siulai turi pavadinima? kad zinotume,kurie nekokybiski...

Na, pavadinimo jau nebeatkapstysiu doh.gif Bet pirkta iš siūlų parduotuvės, su etikete buvo g.gif sakė itališki g.gif
Atsakyti
palieki mazgq,tik tas perverimas karoliuku doh.gif
arba ,kai trukstaju,tai irgi mazguoju
Atsakyti
kelis kartus esu atrišus mazgą ir siūlo galus susukus į vieną vientisą ir dar šiek tiek pavėliau, kad neišsiskirtų ir atsargiai stūmiau toliau karoliukus 4u.gif gerai, kad jų nedaug likę buvo ax.gif

o jei apsiskaičiuoju ir trūksta karoliukų, tai imu siūlą iš vidaus ir iš kito galo susiveriu, o poto jau perstuminėju karoliukus iki kito galo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
O aš nedarau tragedijos dėl mezgiuko, palieku vidinėj pusėj ir tiek .
Atsakyti
QUOTE(Žoržett @ 2011 12 22, 07:33)
O aš nedarau tragedijos dėl mezgiuko, palieku vidinėj pusėj ir tiek .

drinks_cheers.gif man svarbu be klaidu numegzta ir su grazia siule biggrin.gif
Atsakyti
Riesines
user posted image
user posted image
user posted image
Riesines 6-metei mergytei
user posted image
Riesines metinukei
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulxx: 24 gruodžio 2011 - 13:39
šaunios riešinukės thumbup.gif
Atsakyti
saulxx, labai gražios riešinės su katinėliais wub.gif
Atsakyti
kolkas neisivaiduoju, kaip jus taip graziai nufotkinat riesines. Man tai kazkokia misija neimanoma . Bet pasirodysiu ax.gif

user posted image
Atsakyti
ir dar vienos "snaiges"

user posted image
Atsakyti