Įkraunama...
Įkraunama...

RIEŠINĖS III tema

QUOTE(*Radvileee @ 2011 12 16, 23:12)
Dar vienos riešinės 4u.gif

Man labai grazu wub.gif

o as trecia pora riesiniu mezgu su katyte Kytti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(VaidaDim @ 2011 12 16, 10:26)
Štai mano naujas darbelis, vis laukiau laukiau saulėtos dienos gražiai nuotraukai padaryti, bet taip ir nesulaukiau nekantraudama pasirodyti smile.gif

labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2011 12 16, 23:12)
Dar vienos riešinės 4u.gif

Raštas santūrus, bet labai gražus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*saulėgrąža* @ 2011 10 28, 14:17)

gal gali parasyt,kaip siulu spalvas keiciat? ar mazgiukai,ar pratempiat nenaudojama siula,ar kaip darot? gal blogoj pusej gali parodyti,kaip atrodo? ax.gif galvoju imtis dvispalviu riesiniu,bet kaip padaryt ta keitima graziau g.gif
Atsakyti
Pagaliau baigiau savo "snaigutes"
Latviški siūlai tamsiai mėlyni, beveik juodi, karoliukai pilki Preciosa

user posted image

labai ačiū Olaiva, už raštelį 4u.gif
man irgi būtų labai įdomu sužinoti apie technologines ypatybes tų dvispalvių riešinių ax.gif

Atsakyti
o as jau nuo labai seniai noriu riesiniu su dobiliukais.pagaliau dziaugiuosi,kad SAU tokias ir mezgu wub.gif
user posted image

Nata thumbup.gif as is tu latvisku niekad nemezgusi...jie plonesni uz baltika,ane?
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2011 12 17, 14:56)

labai ačiū Olaiva, už raštelį  4u.gif
man irgi būtų labai įdomu sužinoti apie technologines ypatybes tų dvispalvių riešinių  ax.gif

Oj, koks grožis!! bigsmile.gif Gal būtų galima ir man gauti schemutę? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Red&Red: 17 gruodžio 2011 - 14:17
Nata - labai gražios riešinės su snaigėm wub.gif Aš tokias irgi dabar mezgu, tik spalva ne tokia 4u.gif - gal jau šiandien užbaigsiu, o tai kažkaip užsižaidžiau su jom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2011 12 17, 14:13)
o as jau nuo labai seniai noriu riesiniu su dobiliukais.pagaliau dziaugiuosi,kad SAU tokias ir mezgu wub.gif

Nata  thumbup.gif as is tu latvisku niekad nemezgusi...jie plonesni uz baltika,ane?

oi, koks gražus spalvinis derinys wub.gif

...kad aš tos baltikos nepažįstu ax.gif latviški yra trys labai ploni siūliukai suvyti į vieną. Bet parduodami matkeliai tiesiog pasveriami, ir be jokio aprašymo, be jokio metražo, tai nieko dabar ir neatsimenu... Tik Pylimo gatvės parduotuvėj (vilniuj) man rekomendavo, kaip tinkamiausias riešinėms ax.gif

QUOTE(Red&Red @ 2011 12 17, 14:14)
Oj, koks grožis!!  bigsmile.gif  Gal būtų galima ir man gauti schemutę?  blush2.gif

aš tai nusikopijavau olaivos riešines, kaip paveiksliuką, pasiėmiau matematikos didelį lapą ir persipiešiau ax.gif

QUOTE(aaagnex @ 2011 12 17, 14:30)
Nata - labai gražios riešinės su snaigėm wub.gif Aš tokias irgi dabar mezgu, tik spalva ne tokia 4u.gif  - gal jau šiandien užbaigsiu, o tai kažkaip užsižaidžiau su jom blush2.gif

aha, aš irgi kažkaip ilgokai užsižaidžiau, nors tiesą pasakius, labai patiko latviški siūlai ir raštelis - mezgėsi palyginti greitai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2011 12 17, 14:56)

user posted image

labai ačiū Olaiva, už raštelį  4u.gif
man irgi būtų labai įdomu sužinoti apie technologines ypatybes tų dvispalvių riešinių  ax.gif

nuostabu wub.gif
Atsakyti
Nata* Puikios riešinės wub.gif wub.gif wub.gif

Olaiva Taviškės bus nuostabios,jau matosi groooožis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
user posted image
jau kokios neryskios blush2.gif
Papildyta:
user posted image
dabar dovanom ruosiamos
Papildyta:
user posted image